Antonia, vedeta pe tarabele bazarelor turcesti. Fotografii nemaivazute de pe vremea cand cocheta cu modellingul. Senzuala, apetisanta si aproape goala. Asa se prezinta Antonia in fata turcilor aflati in febra cumparaturilor. Cum de acest lucru este posibil? Simplu! Inainte de a deveni o cantareata cunoscuta, Antonia a cochetat cu modellingul si, chiar daca nu a excelat in acest domeniu, a prins cateva contracte. Unul dintre acestea a fost cu o firma turceasca de lenjerie intima, care foloseste si astazi imaginea romancei. Activitatea profesionala a Antoniei nu a inceput odata cu hitul "Morena" si nu a avut intotdeauna legatura cu muzica. Bruneta si-a incercat norocul si in modelling si, cu toate ca este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, nu a ajuns pe culmile gloriei in acest domeniu.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Sotia lui Jean de la Craiova, nedumerita la vederea pozelor cu cei doi: "Da, o cunosc! Stiu si hotelul unde au fost!" Paula Dumitrache (35 de ani) a vazut fotografiile compromitatoare in care apar sotul ei si tanara lui colega de scena, Madalina, cunoscuta in zona muzicii de petrecere drept "Beyonc? de Romania", intrand intr-un hotel, unde, la adapostul intunericului, au savurat sampanie, semn ca si-au dorit o atmosfera cat mai intima. Dupa ce a analizat atent toate pozele, incruntandu-se la fiecare fotografie care ii trecea prin fata ochilor, femeia a zambit fortat reporterilor CANCAN, apoi a exclamat: "Da, o cunosc! Stiu si hotelul unde au fost!".

Matusa Clejancai, dezvaluiri incendiare despre triunghiul amoros pe care l-a format cu nepoata ei si actualul sot al acesteia. Dupa ce s-a iubit un an cu Ionita, l-a cuplat cu Viorica de mila. Felul in care Viorica si Ionita au ajuns sa formeze un cuplu poate reprezenta subiectul unui bestseller. Povestea este deopotriva socanta si emotionanta, iar rolul principal este detinut de Gabi, matusa artistei, care povesteste cum s-au desfasurat lucrurile. Si ca sa incepem cu inceputul, cica Viorica avea 13 ani cand i-au cazut prima oara ochii pe Ionita.

Ocupata cu divortul, Roxana Ionescu nu prea a avut timp sa invete. Licentiata cu nota 6. Preocupata sa-si rezolve problemele din viata personala, Roxanei Ionescu nu prea i-a stat gandul la invatat, dar, cu toate acestea, a reusit sa treaca si de examenul de licenta. Absolventa a Facultatii de Relatii Comerciale si Financiar-Bancare de la Universitatea Romano-Americana, fosta prezentatoare TV a sustinut marti examenul, fiind extrem de emotionata. "Inarmata" cu zeci de foi pentru a repeta cate ceva inainte de a intra in sala de examinare, semn ca nu prea s-a pregatit acasa, Roxana a promovat cu nota 6, clasandu-se, insa, la coada listei.

Delia, sexy si uda, in clipul pentru "Wuella Wuella"! Uite ce bine arata blonda doar in costum de baie. Clipul "Wuella Wuella" a fost facut in regie proprie si este al doilea de acest fel, dupa cel filmat de Delia in insula Phi-Phi. Pentru realizarea acestui clip, Razvan, viitorul sot al Deliei, si-a luat camera profesionala ca sa il filmeze la o calitate cat mai buna. Videoclipul a pornit de la o idee simpla: Delia si Razvan mergeau prin zone turistice si asteptau sa plece turistii ca sa poata filma cateva secvente. Insa oamenii se uitau mirati la cei doi, pentru ca nu intelegeau ce filmeaza de fapt.

Bea pana dimineata, se drogheaza si era cat pe ce sa vomite in public. Rihanna se autodistruge. Nu incape indoiala ca Rihanna (24 de ani) are nevoie de ajutor. Prietenii si colaboratorii cantaretei sunt tot mai ingrijorati de stilul ei de viata haotic si abuzul de substante interzise. Artista a fost fotografiata recent iesind dintr-un club londonez, unde bause pana la cinci dimineata. De abia se tinea pe picioare si si-a pus mana la gura ca sa nu vomite in plina strada.