Primele poze cu Alexandra Stan aproape goala in camera de hotel! Diva internationala, cu sanii pe afara la 14 ani. Aflata la varsta cand prietenele ei se gandeau ca Scoala le poate asigura un viitor in viaTa sau visau cu ochii deschiSi la vreun Fat-Frumos care sa le duca intr-un oraS mare, Alexandra Stan era mult mai pragmatica. Inainte sa prinda gustul muzicii, fata a vrut sa iasa din anonimat, a cochetat cu modellingul Si chiar a pozat sexy la varsta de 14 ani. Hotarata sa caStige concursul "Miss Plaja" 2004, Alexandra Stan, insoTita de mama ei, care a incurajat-o la fiecare pas, a facut in camera de hotel o serie de fotografii in ipostaze provocatoare.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Imagini de colectie, nepublicate, cu Bianca, dinainte de a deveni celebra: se distra cu Ramona si Monica Gabor la plaja! Acum, pe orice plaja din Romania, prezenta ei n-ar trece neobservata. In urma cu patru ani, insa, intr-un set de imagini realizate de paparazii Ciao!, ea era doar "o prietena" anonima a surorilor Gabor, fiind surprinsa in cadru doar pentru ca se afla alaturi de doua vedete. Redactorii Ciao! remarcau, la momentul respectiv, faptul ca Monica nu s-a mai dezbracat de rochita, ci a stat sub soare acoperita, spre deosebire de sora ei, Ramona, care si-a etalat trupul intr-un costumas roz.

L-a umilit dupa o cearta-monstru! Cruduta l-a abandonat pe "Nila" si a baut pana a cazut sub masa. Relatia dintre Mihai Costea si Daniela Crudu se apropie incet, dar sigur de final. Imediat ce a revenit din cantonament, "Nila" s-a certat din nou cu iubita sa, iar aceasta l-a umilit in ultimul hal. Cruduta nu a vrut sa petreaca seara impreuna cu stelistul si l-a lasat pe acesta singur in casa, fara sa-i dea vreo explicatie. Ea a mers intr-un champagne bar si a petrecut pana in zorii zilei.

Uda toata si cu sanii stransi ca intr-o menghina! Stii cine e blonda? Daca blonda s-a racorit cu baia in piscina, miscarile de felina si costumul de baie minuscul pe care l-a purtat le-au crescut celor din jur temperatura cu cateva grade bune. Dupa ce a simtit privirile arzatoare ale admiratorilor ei, Simona le-a oferit acestora un scurt show artistic la buza piscinei, presarat cu pozitii provocatoare: sani stransi cat se poate in sutien, pentru a crea iluzia unui pasaj modern, si clasica incordare a buzelor.

A trecut pe rosu si a luat-o pe interzis! Tavi Colen si-a riscat permisul si viata de dragul noii cuceriri. Iesit la ceas de seara in oras, in compania a doua fete Si un barbat, Tavi Colen a convins-o pe una dintre domnisoare sa o conduca acasa "calare" pe motocicleta. Nu stim daca a vrut sa o duca la el sau la ea, cert este ca solistul a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa ascunda chipul blondei care i-a cazut cu tronc joi noaptea.

Katie Holmes - inainte si dupa casatorie: cum a schimbat-o Tom Cruise. Cunoscuse faima cu rolul Joey Potter din serialul "Dawson's Creek", era apreciata de critici si incepuse sa accepte roluri pentru marele ecran. Celebritatea lui Tom Cruise a propulsat-o in randul celor mai "vanate" si barfite vedete, insa cariera ei n-a evoluat prea mult in anii de mariaj. Din tanara naturala, cu o atitudine lejera si mereu zambitoare, Katie s-a transformat, in doar cativa ani, intr-o femeie sobra, cu un simt al modei discutabil si un chip mereu obosit.