Un cuplu de swingeri a coborat din iaht la Mamaia ca sa faca sex in mare - Vezi cum arata o partida "pe la spate" in apa si de ce gagicile ramase pe iaht salivau. Initial, imaginile par unele normale pentru un cuplu care si-a parasit iahtul ca sa se racoreasca in mare si sa se harjoneasca putin. Ce-i drept, domnita pare mai stangace, asa ca domnul ar vrea sa ii sara, galant, in ajutor. In realitate, lucrurile sunt cu totul altele! Probabil infierbantati, cei doi au vrut sa isi ofere o partida de sex de neuitat, chiar sub ochii colegilor de ambarcatiune, pentru ca, la un moment dat, o alta domnisoara isi face aparitia la bord si nu pare deranjata sau inhibata de cele ce se intamplau chiar sub ochii ei. Tot momentul a fost filmat cel mai probabil de un salvamar, aflat pe uscat.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Scandal-monstru in parcarea unui club de fite din Mamaia! Mitoseru a sarit la bataie. Inca un weekend plin la mare. Intreaga suflare a Capitalei si-a mutat cartierul general pe litoral si zeci de vedete au chefuit din plin in cluburile de fite din Mamaia. Printre acestea, Mihai Mitoseru, care si-a petrecut noaptea de sambata spre duminica in cautarea distractiei, la malul Marii Negre. Dupa un periplu prin cele in voga localuri din zona, Mitoseru si iubita lui au decis, se pare, sa faca o ultima oprire inainte de a se retrage la hotel si au ales cel mai aglomerat club al momentului. Noemi a coborat prima din taxi, tinand in mana un pahar plin cu bautura - alcoolica, judecand dupa exuberanta ei -, iar Mitoseru a urmat-o topaind pe jumatate dezbracat si strigand: "Pe cine bat si eu?". Potrivit martorilor, prezentatorul TV era rupt de beat. In acel moment, se pare, s-a iscat o altercatie verbala intre Noemi si un pusti, victima sigura, care, cu doua-trei cuvinte, a reusit sa o scoata din sarite. Initial impaciuitor, razand cu gura pana la urechi, Mitoseru a incercat sa aplaneze conflictul tragand-o deoparte, insa nici el nu a mai rezistat mult tentatiei de a interveni.

Marioara s-a temut pentru siguranta Oanei dupa scandalul cu iubitul ei, Razvan! Si-a trimis menajera sa o pazeasca. Luna aceasta, relatia Oanei Zavoranu cu jurnalistul Razvan Dumitrescu a implinit un. Stabilitatea ei insa a fost zdravan zdruncinata de un incident socant, care a avut loc weekendul trecut. Sambata seara, probabil in urma unei altercatii avute in interiorul casei din Andrei Muresanu in care cei doi locuiesc, Razvan a incercat sa paraseasca imobilul, agravand prin decizia lui situatia. La scurt timp dupa ce acesta s-a urcat la volanul masinii sale si se pregatea sa demareze, din vila a iesit Oana, mai mult dezbracata decat imbracata, si s-a aruncat pe capota autoturismului, pesemne, pentru a-l impiedica sa o paraseasca. La scurt timp dupa acest incident, potrivit martorilor, la adresa din Muresanu si-a facut aparitia menajera Marioarei Zavoranu, semn ca Oana isi pusese in tema mama cu cele intamplate, iar aceasta s-a temut de ce este mai rau si i-a trimis un om de incredere sa o supravegheze. Pentru Oana a urmat, se pare, o noapte grea cu insomii si ganduri negre intrucat aceiasi martori mentioneaza ca, in jurul orei 06.30, la usa vedetei a oprit un echipaj SMURD care a transportat-o la spital, dar a si adus-o inapoi la domiciliu trei ore mai tarziu.

Si-a intampinat invitatii cu slapi si solutii de protectie impotriva tantarilor! Culisele nuntii Danei Rogoz. Dana Rogoz s-a maritat. Evenimentul a avut loc pe pajistea din fata Palatului Mogosoaia si s-a desfasurat fara traditii si formalitati. Petrecerea a fost mai degraba sub forma unui picnic la care cei aproape 100 de invitati au venit imbracati lejer si s-au distrat pana dupa ora patru dimineata. Nu s-a furat mireasa, nu s-a jucat gaina, nu s-a strigat darul si nici nu a fost vreo competitie acerba a elegantei intre invitati. Nunta Danei Rogoz cu regizorul Radu Dragomir a fost una cu adevarat atipica. Dupa ceremonia simpla oficiata in biserica de la Mogosoaia, petrecerea a avut loc pe pajistea din fata palatului si totul a fost de o simplitate iesita din comun, desfasurandu-se mai degraba ca un picnic decat ca o nunta. Invitatii, care au fost rugati sa poarte tinute lejere, au primit inca de la intrare slapi, solutii de protectie impotriva insectelor si paturi pe care sa le foloseasca daca simt nevoia sa stea la aer. Dana nu a antamat o pleiada de artisti care sa-i cante, ci s-a rezumat la un DJ al carui play-list a fost alcatuit din hiturile anilor '80.

Delia, sexy pe plaja, chiar si imbracata! Uite cum si-a facut de cap cu un frappe! Cantareata a debarcat pe litoral cu logodnic, catel si... purcel. Drumul lung de la Bucuresti la Mamaia si vremea toride au determinat-o pe blonda sa sara peste cazare si sa faca prima oprire direct pe plaja, pentru o gura de aer si un frappe racoritor. Dupa ce s-a jucat minute in sir cu celebrul ei bichon havanez Louie, Delia s-a asezat pe un sezlong si a inceput sa linga senzual inghetata din bautura. Chiar si imbracata pana in gat - caci costumul de baie se afla inca in bagaje - artista a reusit sa devina sexy pentru privitori, caci, uneori, un gest face mai mai mult decat 1000 de imagini. Odata revigorata, Delia si-a luat catelul si logodnicul si s-a retras la hotel.

Bube si celulita pe fund, acnee pe fata! Cine sa fie? Uite ce cantareata de la noi ar trebui sa ajunga rapid la sala si la cosmeticiana! Desi are doar 22 de ani, vedeta are deja celulita pe fund si pe picioare, iar dupa epilare probabil ca a facut o alergie, pentru ca numai asa se poate explica faptul ca e plina de bube peste tot in aceste zone. Aflata la un eveniment monden, unde a si cantat pe scena, Raluk ar fi putut macar sa isi ia o pereche de ciorapi-plasa, cu care ar fi putut sa mai mascheze din imperfectiuni. Cu toate acestea, potrivit reporterilor "D-Paparazzi" de la Kanal D, problemele Ralukai nu se opresc aici, pentru ca si tenul ei e plin de bubite, ce ar trebui tratate la cosmetica.