Oana Zavoranu a ramas gravida cu noul iubit, dar a avortat! "El a aflat de la femeia de serviciu, n-am avut puterea sa-i spun! A fost devastat". "Am ramas insarcinata cu Razvan. Asta este prima data cand o spun. Anul trecut, sa va spuna Razvan mai bine, el merita toata dragostea mea", a spus Oana la CANCAN TV de la Kanal D. "Imi plac copii de mor. Ea mi-a spus la un moment dat ca este insarcinata", a explicat Razvan. Oana a povestit ce s-a intamplat anul trecut, cand era gravida.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Razvan Dumitrescu vorbeste despre scandalul cu Oana Zavoranu: "A fost o cearta din gelozie!" Scenele socante a caror protagonista a fost Oana Zavoranu in seara zilei de sambata, cand s-a aruncat aproape dezbracata pe masina iubitului ei, in ciuda traficului intens al orei, au fost provocate, se pare, de un apel telefonic primit de vedeta de la un admirator. Razvan povesteste ca s-a enervat atat de tare incat a simtit nevoia sa plece din vila din Andrei Muresanu. Nu avea insa de gand sa o paraseasca pe Oana, ci doar sa mearga sa... cumpere inghetata. Sambata, ora 18.30. Jurnalistul Razvan Dumitrescu paraseste nervos vila din strada Andrei Muresanu si se urca la volanul masinii sale. Cateva zeci de secunde mai tarziu, Oana Zavoranu iese val-vartej din vila, imbracata extrem de sumar, si se arunca pe capota in incercarea disperata de a-l determina sa ramana.

Sanziana Negru pastreaza legatura cu fostul iubit, Smiley! Vezi ce ii spune el in SMS-uri si de ce nu i-a cerut ea sfatul cand s-a facut cantareata. Sanziana Negru a trecut peste dragostea cea mare cu Smiley si nu vrea sa alimenteze vreo speculatie. "A fost o relatie frumoasa, au trecut 5 ani de atunci, am fost aproape 2 ani impreuna. Ne-am mai auzitla telefon, ne-am mai si vazut, pentru ca aveam jobul, eram nevoiti. Poate asa am si trecut mai usor. Nu ne-am despartit datorita altei persoane, relatia noastra s-a terminat atunci cand s-a consumat. Ne-am cunoscut in studioul lui Marius Moga, eu eram la facultate la Cluj. Ne pupam pe obraz chiar si acum, cand ne vedem. Primesc SMS-uri de la el legate de muzica, de filmari. Eu sunt implicata intr-o alta relatie", a povestit ea la CANCAN TV, la Kanal D.

Sutienul abia poate sa ii acopere sanii Nicoletei Luciu! Uite cum i-a dat gata pe croati in vacanta. Ca sa isi innebuneasca fanii, dar si concurenta, Nicoleta Luciu a vrut sa le arate tuturor ca nu sta degeaba in perioada asta si, pe langa bronz, a avut grija si de silueta, chiar daca era in concediu. Bruneta arata intr-adevar excelent intr-un costum de baie alb, care abia ii acopera noul bust. "Dragii mei, vacanta in Croatia se apropie de final, dar vroiam sa va arat si voua noul meu costum de baie si sa va spun ca am inotat in fiecare zi", a scris Nicoleta pe Facebook.

Rihanna isi testeaza pretendentii in Sardinia - Cu un tatuat pe iaht. La 24 de ani, Rihanna are o viata foarte plina. Sustine concerte, filmeaza videoclipuri, se imbata, se drogheaza si cauta barbatul potrivit alaturi de care sa formeze un cuplu. Controversata artista si-a luat o mica pauza si s-a dus sa se bucure de mare si soare in Sardinia, in compania unui barbat despre care se zvoneste ca ar fi noul ei amorez. Rihanna si individul plin de tatuaje au petrecut o zi intreaga unul in compania celuilalt, vorbind indelung, artista incercand probabil sa-si dea seama cam ce hram poarta personajul si daca merita sau nu sa se cupleze cu el pentru o mai lunga perioada.