Practica yoga in Vama Veche! Oreste, urmasul gurului Bivolaru. Luni, in miezul zilei, plaja din Vama Veche. Oreste Teodorescu isi face aparitia in compania sotiei lui. O saruta cu pasiune si, dupa ce pare ca-i da binecuvantarea lui, ii indica sezlongul. Inchide ochii si incepe sa execute o serie de miscari aparent aleatorii. Urmeaza transa... Minute in sir, Oreste se dedica meditatiei, iar la finalul sedintei de yoga se arunca in valuri cu bateriile incarcate. Ezoterism, practici religioase, supranatural si paranormal sunt doar cateva dintre cuvintele care iti vin in cap cand pronunti numele lui Oreste Teodorescu. Citit, cu o experienta vasta in domeniul lui de activitate, acesta incearca, prin intermediul emisiunii sale de la Antena 2, "Codul lui Oreste", sa deschida mintile oamenilor, discutand despre diverse probleme de natura religioasa, ezoterica, despre paranormal, filozofie existentiala sau religioasa. Nimic din ce nu a incercat pe propria piele. Oreste nu doar vorbeste despre yoga si beneficiile ei, ci o si practica. O face cu convingere, devotament si cat poate de constant. Iar zilele insorite petrecute pe nisipul fin de la Vama Veche s-au demonstrat a fi prilejul perfect. Oreste a meditat invaluit in briza marii, sub privirile deloc surprinse ale turistilor relaxati de atmosfera din Vama. Luni, de pilda, a ajuns pe plaja in jurul orei 12.00, alaturi de sotia lui.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cele doua accidente in care a fost implicat Serban au influentat businessurile ambilor "Carcotasi"! Huidu a pierdut, Gainusa s-a imbogatit. La finalul lui 2011, cand a tras linie si a adunat, Serban Huidu a iesit totusi in castig cu firma Hodoronc-Tronc Production, in conturi intrandu-i 2,4 milioane de lei, echivalentul a 500.000 de euro. Un castig de cinci ori mai mic decat in 2010 a inregistrat, potrivit datelor oficiale publicate de Ministerul Finantelor, si firma Kiss Travel a fostului "Carcotas", care a incheiat anul fiscal cu un profit de circa 10.000 de lei. In schimb, colegul si prietenul lui, Mihai Gainusa, a avut un an excelent, profiturile obtinute de "Carcotas" dublandu-se. Astfel, daca pana in 2011 Huidu era cel care obtinea castiguri mai frumoase, de data aceasta firma Trosc-Pleosc Production a lui Gainusa, tot coproducatoare a "Cronicii", a reusit sa-si sporeasca profitul de la aproape 300.000 de euro pana la peste jumatate de milion de euro. Cealalta afacere a lui Gainusa, cabana "Gainusa de munte" de la Cheia, a avut pierderi serioase, de peste 30.000 de euro.

Cine e vedeta care ramas in sanii goi pe plaja, la mare? Uite ce bust impresionant are! Bruneta si-a petrecut weekendul pe plaja la Mamaia, in compania unor prietene. Imbracata intr-un costum de baie crem, ea a avut parte de un moment jenant, cand sutienul, fara bretele, i-a alunecat dezvelindu-i sanii frumosi. Barbatii din preajma ei au ramas stana de piatra cand au vazut-o pe Raluca Dumitru in toata splendoarea ei. Aceasta a reusit sa-si recupereze sutienul si a iesit din apa jenata de ce i s-a intamplat. Potrivit site-ului prdevedete.blogspot.ro, Raluca s-a simtit foarte prost pentru ceea ce s-a intamplat, asta mai ales ca nu obisnuieste sa-si dea jos sutienul cand face plaja.

Monica Tatoiu se respecta la plaja! Uite-o cum savureaza un pahar de vin imbracata doar in costum de baie. Mare este litoralul romanesc si e loc pentru toata lumea. Blonde, brune sau roscate, aproape dezbracate sau imbracate, pentru cine mai doreste, cine mai pofteste sa se relaxeze de dimineata pana seara. La o zi de plaja pe malul Marii Negre a poftit in acest inceput de "Cuptor" si Monica Tatoiu. Chiar daca si-a promis in fata oglinzii si a apropiatilor ca se refugiaza in Franta pentru cel putin un an, afacerista a revenit pe nisipul romanesc dupa doar trei luni petrecute in Hexagon. Tatoiu a "aterizat" fix in statiunea Mamaia, unde alaturi de sotul ei, Victor Tatoiu, a servit un sprit in briza marii, parfumat cu aproape un pachet de tigari. Cu paharul intr-o mana si tigara in cealalta, afacerista a demonstrat ca nu conteaza varsta ca sa poti adulmeca placerile vietii, iar spiritul omului este ca si vinul. Pe masura ce trece timpul peste el, isi contureaza tot mai mult personalitatea.

Raluca Lazarut, sexy prin ploaie, intr-o rochita vaporoasa! Raluca Lazarut, vedeta sexy a postului Kanal D, a reusit sa demonstreze ca poti "straluci" chiar si intr-o zi ploioasa, in tinuta potrivita. Aflata la Mamaia, zilele trecute, cand norii s-au scuturat putin, vedeta Kanal D s-a vazut nevoita sa "infrunte" ploaia, de la iesirea dintr-un restaurant pana la masina. Noroc ca a avut de facut doar cativa pasi, de-ajuns insa ca mai multi trecatori s-o remarce si sa intoarca admirativ capetele. Raluca purta o rochie din colectia 22 Just Love a Danei Budeanu, tinuta care ii pune perfect in evidenta corpul si picioarele tonifiate.

Costumul de baie le joaca festele vedetelor! Vezi ce dive au fost suprinse facand gesturi neadecvate cu slipul sau sutienul. Uneori, costumele de baie le-au pus in situatii mai putin placute pe divele aflate in vacanta, lasandu-le la vedere anumite parti ale corpului mai mult decat si-ar fi dorit aceste vedete. Astfel, Rosci Diaz, iubita actorului Eddie Murphy, a fost fotografiata in vacanta in timp ce-si tragea slipul in sus, gestul nefacand-o sa arate tocmai bine. In timp ce se afla pe iaht, la Sydney, in Australia, starleta americana Paris Hilton a fost deranjata de chilotii de la costumul de baie. Si-a bagat mainile pe sub ei si i-a tras bine de tot in jos, lasand la vedere mare parte din fund. Aflata printre valuri la Miami beach, Ciara si-a aratat fara sa vrea unul dintre sfarcuri care i-a iesit din sutienul cam mic. In timpul unei vacante pe Coasta de Azur, Victoria Silvstedt a fost surprinsa intr-o ipostaza deloc demna de o diva, in timp ce-si tragea cu ambele maini slipul care ii intrase in fund. La piscina unui hotel din Miami, Whitney Port a avut mare de un mic incident, dupa ce partea de sus a costumului s-a desfacut sI vedeta a fost la un pas sa faca topless fara voia ei. In timp ce se balacea in apa, la St. Barths, Courteney Cox si-a aratat unul dintre sani in toata splendoarea lui.