Bianca Dragusanu traieste interesant la Saturn. S-a mutat intr-o rulota dupa cearta cu Cristea. De doua zile, Bianca Dragusanu a parasit confortul apartamentului ei de lux din buricul Bucurestiului si traieste intr-o rulota. Potrivit surselor noastre, spatiul locuibil este mic, insa dispune de toate dotarile necesare, printre care si aer conditionat. Bianca nu este singura vedeta aflata in aceasta situatie. Augustin Viziru, Octavian Strunila, Vica Blochina, fosta amanta a lui Piturca, si Jean de la Craiova sunt doar cativa dintre colegii Biancai pe platourile de filmare ale emisiunii "Serviti, va rog" (Pro TV), cazati si ei tot in rulote. Probabil pentru a face scenariul mai interesant, producatorii au evitat hotelurile din statiunea Saturn, acolo unde este desfasurarea de forte, si au aranjat un parc special pentru ei chiar langa un circ ambulant, o vecinatate binevenita pentru concurenti.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Antonescu traieste o iubire de-o vara. Filmata in cele mai hot ipostaze. Andreea Antonescu a lansat astazi videoclipul piesei "My Love", filmat in Malta. Majoritatea cadrelor au fost filmate pe insula cu un singur semafor, Gozo, dar si pe insula Comino unde se afla celebra Laguna Albastra. Filmarile au durat doua zile, iar artista a avut parte de experiente total noi: a condus un Jeep, a experimentat Water Sofa si chiar Slingshot. In plus, "My Love" contine si cadre filmate la o festa traditionala: sarbatoarea Sfantului Andrei, in orasul Luqa situat pe insula principala malteza. In cadrul spectaculosului eveniment au participat peste 6000 de oameni si o fanfara. In plus, 50.000 de becuri colorate au ornat strazile, totul culminand cu traditionalele focuri de artificii care au durat mai bine de 2 ore. Povestea videoclipului este una de dragoste, o iubire de-o vara: Andrea, aflata cu fetele in vacanta, isi intalneste marea iubire.

S-a intors roata pentru Adelina Pestritu. Inselata cu Raluca de la Bambi dupa ce i-a furat iubitul. Intorsatura spectaculoasa de situatie in cuplul Adelina Pestritu-Razvan Ispas. Dupa ce bruneta l-a despartit pe tanarul afacerist de Raluca de la Bambi, iata ca roata s-a cam intors si au inceput sa apara problemele in Paradis, dupa numai patru luni de amor patimas. Se pare ca Razvan nu a reusit sa stearga cu buretele iubirea pe care i-a purtat-o fostei si ca ar fi inselat-o pe Adelina chiar cu Raluca. Intalnirile clandestine s-ar fi consumat intr-un apartament din Bucuresti, insa "buba" s-ar fi spart in urma cu doar cateva zile, cand prezentatoarea TV a aflat.

Simona Sensual nu mai vrea sa auda de masini, se deplaseaza prin oras cu bicicleta! Uite cum ii "salta" sanii blondei cand face "Turul Bucurestiului" pe doua roti. Dupa ce, in repetate randuri, a avut probleme cu Politia Rutiera Simona Sensual s-a hotarat sa incerce si alte mijloace de a se deplasa prin oras. Cu bicicleta, cu rolele, cu ATV-ul sau cu un moped, Simona a incercat sa gaseasca o alternativa la deplasarea cu masina dupa ce condusul a adus-o la o condamnare cu inchisoarea. Intr-o tinuta de vara, Simona a atras toate privirile cand s-a urcat pe ATV si rochia i s-a ridicat atat de mult incat trecatorii sa poata sa observe ce culoare au chilotii ei.

Brigitte Sfat si Ilie Nastase isi doresc un bebelus: "De 2-3 luni, 'lucram' la un copil". Ilie Nastase si Brigitte vor sa isi imbogateasca relatia cu un copil. Brigitte pare tot mai hotarata sa il duca pe Ilie la altar, insa vrea sa pastreze ceremonia departe de ochii curiosilor. "Da, am facut planuri de casatorie, as minti daca as spune ca nu. Se va intampla probabil anul acesta", a spus Brigitte Sfat la "Povestiri Adevarate" de la Acasa TV. "Inelul de logodna eu l-am ales. Mie mi-a placut acest inel. Noi avem o verigheta de logodna, dar am ales si acest inel", a mai spus Brigitte despre bijuteria care ii impodobeste degetul inelar. Iubita lui Nasty a dezvaluit marea noutate: isi doresc un copil. Intrebata daca s-a gandit sa ii faca un copil lui Ilie Nastase, Briggite a dezvaluit: "Da, cum sa nu? Chiar acum, de cateva luni, 2-3 luni bune, incercam sa facem acest lucru. Dar nu este cum vrem noi, este cum vrea Dumnezeu".

Celebrul rapsod s-a relaxat la sanatoriul balnear, locul favorit al pensionarilor. Tudor Gheorghe, atras de namol la Techirghiol. Celebrul cantaret a fost recunoscut imediat de turistii care se aflau in statiune, iar unii dintre acestia au tinut sa vorbeasca cu el. Extrem de prietenos si zambitor, Tudor Gheorghe a stat la taclale, a zambit, a glumit si a facut poze cu persoanele care doreau acest lucru. Apoi, avand in vedere temperaturile extrem de ridicate, si-a dat tricoul jos si a ramas la bustul gol, aratand ca se intretine si ca este in forma maxima, chiar daca are 67 de ani. Dupa care a intrat in apa pentru a se racori, unde a zabovit aproximativ zece minute. Nici cand a iesit din apa nu a putut sa se bucure de soare si liniste, pentru ca a fost abordat de alti turisti care au tinut neaparat sa il salute si sa discute cu el. Cel mai probabil, Tudor Gheorghe nu a ratat nici namolul de la Techirghiol, cunoscut pentru efectele sale terapeutice.