"Viespea" lui Ogica, perversa la o petrecere privata! Si-a aratat sanii si lenjeria intima tuturor invitatilor! Ea si sotul ei sunt prezenti mai pe la toate evenimentele mondene si nu rateaza ocazia de a se face remarcati. La o petrecere din Spania, la un restaurant, cei doi au oferit un show pe care cei prezenti il vor uita cu greu. "Viespea" si-a pus in evidenta bustul tunat, dar a tinut mortis sa isi arate si lenjeria intima in timpul uni dans demn de un numar de striptease. Casandra a fost fotografiata de Ogica, iar fotografiile au fost postate pe pagina personala de Facebook a lui Stelian, probabil pentru a se lauda prietenilor cu formele iubitei sale, scrie Cancan.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Fotomodelul Marinela Avadani este cel mai recent nume care apare in dosarul "Curve de lux pentru VPI-uri". Increngatura nebanuita in dosarul de prostitutie, in care cap de lista este sotia consilierului de la Fisc, Codrut Marta. Procurorii spun ca si Andreea Marta facea sex pe bani, nu numai angajatele. Potrivit rtv.net, afaceristii, politicienii si fotbalistii aparuti in dosar s-ar fi bucurat chiar si de serviciile fotomodelului Marinela Avadani. Un alt nume aparut in deja in celebrul dosar este cel al fotomodelului Marinela Avadani, care a intrat in vizorul presei ca fiind ba iubita fotbalistului Ciprian Marica, ba iubita altui fotbalist, Cristi Tanase, potrivit Click.

Bunaciunea asta a fost prima nevasta a "Taticului Playboy". Kimberley Conrad s-a nascut in 1962 in Statele Unite ale Americii. In 1988 pozeaza pentru revista Playboy, iar anul urmator se casatoreste cu fondatorul publicatiei, Hugh Hafner. Ceremonia a foste extrem de fastuoasa, iar fanii din toate colturile lumii ai revistei au stat cu ochii pe insuratei. Kimberley si Hugh au devenit parintii a doi copii, dar in scurt timp au intervenit neintelegerile dintre ei. Dupa noua ani de la casatorie Kimberley s-a separat de "Taticul Playboy" si abia dupa inca doi ani a introdus actele de divort, scrie Libertatea.

Au divortat, dar s-au pupat cu foc. Pare greu de crezut, dar este adevarat. Turbulentul star american Charlie Sheen, in varsta de 46 de ani, s-a sarutat pasional cu una dintre fostele sale sotii, actrita Denise Richards, in varsta de 41 de ani. Scena nu s-a intamplat in realitate, ci doar pe micile ecrane. Denise Richards a aparut in noul serial al fostului ei partener de viata, "Anger Management". Ea joaca rolul fostei iubite a lui Charlie, cei doi ajungand, la un moment dat, sa se sarute cu foc, scrie Cancan.

Vrei lautari de top la nunta? Uite ce tarife incredibile au. "Click! a aflat ce tarife au cei mai in voga manelisti si lautari, printre care Catanga, Nicu Paleru si Adrian Minune. "Perla" distractiilor este de departe Florin Salam, special pentru show-ul lui original, dar si pentru tariful sau barosan. Pentru majoritatea celor care-l inchiriaza" pentru un program de o seara, e o nimica toata tariful lui de 8.000 de euro pe care-l pretinde manelistul, insa valuta pe care petrecaretii o dau pe dedicatiile sale depaseste orice imaginatie. Pentru un show de 60 de minute, Adrian Minune pretinde in jur de 4.000 euro singur si 5.500 euro cu formatia, insa majoritatea petrecaretilor il vor la program dublu, fiindca intr-o ora abia au timp sa se incalzeasca si, bineinteles ca si suma se dubleaza, dezvaluie Click.

Ileana Badiu plateste 2.000 de euro pentru o dieta drastica. Vezi in ce consta! Ileana Badiu merge constant la o clinica din Bodrum unde plateste aproximativ 2.000 de euro pentru un regim format numai din lichide. Femeia de afaceri spune ca efectele drasticei diete merita tot efortul, dar pentru asta trebuie tinut in continuare un regim sanatos de viata. "Timp de sapte zile, sau cate doresti sa mergi, nu bei decat sucuri care sunt facute din tot felul de plante si legume verzi. Nu mananci nimic. Bei zeama! De doi ani sunt vegetariana si sunt convinsa ca fac bine ceea ce fac. Nu ti-e foame deloc esti extrem de plin de energie. Cand vii de acolo esti intinerit", a declarat Ileana Badiu, potrivit Libertatea.