DJ Harra a declarat ca nu se mai dezbraca decat pe bani multi in cluburile din strainatate, dar... si-a aratat sanii gratis la marea romaneasca. DJ Harra a devenit celebra datorita prestatiilor, in sanii goi, la platane. Ani de zile, bruneta s-a dezbracat in fata fanilor infocati pentru a incendia atmosfera in cluburi. Recent insa, DJ-ita a anuntat ca nu se mai dezbraca decat in localurile din strainatate, in baza unor contracte avantajoase. Nu a renuntat totusi sa faca topless pe litoral. Pune muzica, isi arunca sutienul de pe ea si incaseaza euro suta dupa suta. Asta peste hotare. DJ Harra nu mai mixeaza topless pentru romani, dar o face fericita pentru straini. Cel putin asa declara. Concetatenilor ei le-a rezervat insa o alta bucurie. Harra nu a renuntat la obiceiul de a-si bronza sanii si o face lipsita de inhibitii, spre deliciul privitorilor. Aflata pe litoral cu treaba pentru o luna si jumatate, DJ-ita a profitat din plin de zilele insorite si s-a racorit la malul Marii Negre. Insa, in timp ce ea se bucura de briza, privitorii fierbeau in suc propriu.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Tociu nu-i deloc cuminte, face sex pe nisipul fierbinte. Exhibitionist pe plaja din Mamaia. Romica Tociu face abstractie de orice atunci cand vine vorba despre iubire. Asa a facut si acum doua weekenduri, cand a uitat de nevasta, amanta oficiala, prieteni sau lumea din jur si a incins o partida de sex cu amanta neoficiala, o femeie pe nume Ramona. Paparazzii revistei Ciao! au imortalizat intreaga partida de sex dintre Romica si amanta neoficiala. Daca la inceput cei doi pareau ca vor sa faca o plimbare pe plaja, acestia cautau de fapt un loc ceva mai discret, chiar daca se aflau la doar cativa pasi de clubul din care tocmai iesisera. Cei doi au intrat direct in "actiune", Ramona si-a ridicat putin rochia, iar Tociu si-a coborat pantalonii in vine si au trecut la fapte.

Mai fierbinte ca oricand, sexy ca intotdeauna. Andreea Banica a facut apa marii sa dea in clocot. Cand esti blonda si ai forme apetisante trebuie sa le arati si altora, ca altfel e pacat. Asta chiar daca esti vedeta si esti casatorita. Este cazul Andreei Banica, frumoasa cantareata nascuta la Eforie Sud. Solista s-a relaxat pe litoral zilele trecute, iar paparazzii revistei Ciao! au fotografiat-o in toata splendoarea ei. Intinsa pe nisip, inchizandu-si sutienul care strivea cumva bustul generos sau balacindu-se in mare, Andreea a oferit cateva ipostaze care au hipnotizat privirile tuturor barbatilor din jur. Scenele au fost atat de fierbinti incat pana si apa marii parea ca da in clocot.

Inna, sexy la piscina! Uite cum arata bruneta in costum de baie! Inna obisnuieste sa le arate fanilor fiecare loc prin care se plimba intrucat calatoreste foarte mult datorita concertelor pe care le are. Insa cantareata nu posteaza deloc pe contul ei de socializare fotografii cu ea imbracata sumar. Imaginea cu artista la piscina, in costum de baie este spectaculoasa. Rar, foarte rar exista oportunitatea de a o vedea pe focoasa bruneta atat de dezbracata, iar prezenta ei in paginile revistei Ciao! cu siguranta va fi savurata de fani si de cei care, in general, apreciaza formele pline si bine conturate.

CRBL si sotia lui au fost luati de val in Turcia! Imbratisari fierbinti in Mediterana. Artistul si consoarta lui au avut atata nevoie de liniste, relaxare si timp petrecut in doi incat si-au lasat copilul acasa si au fugit intr-un sejur in statiunea turceasca Belek. Departe de probleme si responsabilitati, cei doi au dat frau liber sentimentelor si s-au iubit in valuri. Imbratisari fierbinti, saruturi, harjoneala adolescentina, mare, soare si nisip. Un tablou nu tocmai obisnuit pentru CRBL si Elena, sotia lui. Desi nu par genul care sa dea frau liber sentimentelor in public, cei doi au facut-o, insa departe de casa, printre straini. Aflati intr-un sejur romantic in Belek, Turcia, cantaretul si consoarta lui s-au lasat dusi de val si si-au declarat fizic dragostea in apa turcoaz a Marii Mediterane. Convinsi ca nu are cine sa traga cu ochiul, cei doi s-au inlantuit in valuri ca doi adolescenti dornici de senzatii tari si s-au jucat asa minute in sir, intrand astfel in galeria vedetelor care s-au iubit pe litoral in vazul lumii.