Sanii ei sunt chiar beton, noua ''burlacita'' este...Asistenta lui Morar la emisiunea "Rai da' buni" a fost drept succesoare a Biancai Dragusanu in show-ul care se afla la cea de-a doua editie. Filmarile pentru noul sezon au inceput deja si se desfasoara intr-o statiune exotica, unde mai multi barbati se lupta pentru a intra in gratiile frumoasei Rodica. Realizatorii emisiunii pastreaza secret numele locului in care se turneaza actiunea, deoarece pregatesc un format nou pentru emisiune, care ar dori sa nu fie aflat pana in momentul lansarii, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Unul dintre cei mai ravniti burlaci din tara inoata gol in lac. E cald rau de tot afara si-ti vine sa iti dai jos nu doar hainele, ci si pielea! Acest barbat a facut tot ce se poate face in astfel de conditii fierbinti: s-a dezbracat si s-a aruncat in lac! Il recunosti? E Vladimir Draghia, unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, un barbat farar prea mari inhibitii, dupa cum o arata si aceasta imagine. Integral in Libertatea.

Bianca Dragusanu s-a cuplat deja cu Olaroiu junior? Bianca Dragusanu, 30 de ani, pare sa-l fi uitat deja pe ''Printul'' Cristea! Mai nou, roscata are mare lipici la prospaturi, iar cel care i-a picat in gheare este chiar fiul antrenorului Cosmin Olaroiu, Daniel Antonio, in varsta de 23 de ani. Cei doi amorezi au fost vazuti, joi, la meciul Steaua- Spartak Trnava, unde, spun gurile rele, s-ar fi giugiulit non-stop. Bianca Dragusanu nu sta sa verse prea multe lacrimi in perna dupa despartirea de Adrian Cristea, scrie Click.

Sharon Stone va sta la noi trei saptamani, cu copiii si iubitul. 6.000.000 $ pentru munca din Romania. Sharon Stone a aterizat ieri dupa-amiaza pe Aeroportul Otopeni. Diva va sta la Bucuresti timp de trei saptamani, unde va filma, la studiourile Castel, pentru ''What About Love'' (''Cum ramane cu dragostea''). Ea va filma, timp de trei saptamani, la studiourile Castel Film de la Izvorani, in pelicula ''What About Love'' (''Cum ramane cu dragostea''), in regia lui Klaus Menzel. Sharon a venit la Bucuresti impreuna cu cei trei copii ai sai (Laird Vonne, Quinn Kelly si Roan Joseph), cu doua bone si cu iubitul, manechin de profesie, de origine argentiniana, Martin Mica (27 de ani), relateaza Libertatea.

Loredana ex Trident, dezmat la piscina. Imediat dupa ce s-a cuplat cu milionarul englez Oliver Morley, blonda a locuit ba la Londra, Saint Tropez sau in Elvetia la Saint Moritz, insa nicaeri nu s-a distrat asa cum a facut-o cu prietenii din Romania. Faptul ca este mamica unei fetite de trei ani nu o impiedica pe Loredana sa se distreze la cote maxime. Asa s-a intamplat si zilele trecute cand, aflata in vacanta in Romania, blonda a iesit sa se distreze alaturi de gasca cu care obisnuia sa o faca inca de pe vremea cand nu era iubita de milionar. Dornica parca de "agitatia" din Romania, Loredana a intrat imediat in atmosfera. Continuarea in Cancan.

Primele poze cu bebelusul lui Cristi Borcea. Baietelul lui Borcea e campion din scutece! La nici trei luni, micutul Alexandru George a rezistat eroic unei calatorii de 13 ore cu avionul! Presedintele onorific de la Dinamo, impreuna cu sotia si cu baiatul lor, s-a intors ieri din America. Click! i-a surprins, in exclusivitate, la aeroport! ''Calatoria a fost super, desi lunga. Bebe a fost foarte cuminte, suntem mandri de el", ne-a declarat, ieri, Cristi Borcea. Integral in Click.

"Sora" lui Pamfile are un trecut tumultos! Rasa in cap de fostul sot, dupa ce a prins-o in camera de hotel cu amantul. Adriana Mitran este femeia care apare in ultimul timp, peste tot, acolo unde este si Madalina Pamfile. Acesta este cea mai buna prietena a asistentei TV si una dintre cele mai vanate femei din Bucuresti, de catre barbatii cu bani din oras. Tanara originara din Valcea are insa un trecut tumultos. Frumoasa bruneta s-a maritat de foarte tanara cu un barbat bogat din Valcea. Cei doi au un baietel impreuna, de cativa anisori. Chiar daca nu-i lipsea nimic alaturi de sotul ei, Adriana si-a facut un amant, cu care se intalnea pe ascuns la un hotel din afara orasului Valcea, informeaza Cancan.