​Ce rau a ajuns Darie! S-a imbatat in ultimul hal si a mimat un sex oral in clubul lui Lucian Becali. Fosta asistenta de la "Rai da' buni", Cezara Darie, a oferit un adevarat show erotic pe litoral. Moldoveanca a baut cot la cot cu niste amici in discoteca si a plecat din club cu mult dupa rasaritul soarelui. Ramasa fara job dupa ce a fost data afara de la emisiunea "Rai da' buni", pe motiv ca lipsea nemotivat de la munca, Cezara a ajuns destul de rau. Cum pe la prezentari nu o mai vrea nimeni, moldoveanca se va intoarce probabil la vechea sa meserie, cea de clienta falsa, prin cluburi. Pana atunci insa, blonda a facut un adevarat show erotic la Mamaia, in clubul lui Lucian Becali. Insotita de mai multi barbati, Cezara a baut pahar dupa pahar, pana cand si-a pierdut mintile si le-a aratat tuturor celor prezenti in club cat de perversa poate fi. Conform unor poze furnizate de exclusivevip.ro, tanara din Chisinau a mimat sexul oral cu un barbat de la masa sa si a dansat provocator pe langa cei din jur, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Badea si Ciutacu s-au dezbracat pentru a ajuta o campioana olimpica bolnava de cancer. Mircea Badea si Victor Ciutacu au realizat un pictorial inedit pentru a o ajuta financiar pe Florica Lavric, o fosta campioana olimpica bolnava de cancer. Cei doi s-au lasat fotografiati in "budigai" si vor sa vanda fotografia la licitatie. Au creat, in acest sens, un grup de licitatie pe Facebook, unde oricine poate oferi o suma de bani pentru poza. Suma maxima licitata va fi dublata de Victor Ciutacu si triplata de Mircea Badea. "Dat fiind ca nu gasim bani pe strada, mergem pana la 3.000 RON de caciula", a subliniat Ciutacu, anunta Click.

Gina Pistol, aventuri periculoase! Vezi pe cine saruta pe plaja. Gina Pistol e tare dragastoasa pe plaja cu un barbat care nu este iubitul ei. Il saruta de mama focului si cu un motiv intemeiat. In timpul emisiunii "Serviti, va rog!", de la Pro tv, Gina Pistol, Doinita Oancea, Razvan Fodor si Pavel Bartos se joaca cu o punga cu faina. O arunca de la unul la altul, de parca ar fi minge, iar senzuala blonda, arunca la un moment dat cu putere spre Bartos, lovindu-l direct peste fata. Speriata si jenata de cele intamplate, Gina Pistol incearca sa dreaga putin situatia si incepe sa il sarute cu foc pe ranit, informeaza Libertatea.

Imagini ca-n Caraibe! Mulatra Agnes s-a incordat sexy in valurile Marii Negre, ca o gazela! Vremea caniculara le-a determinat pe vedetele noastre sa dea o fuga pana la Mamaia si sa se racoreasca in Marea Neagra. La fel a procedat si modelul Agnes Matoko, care a fost fotografiata de paparazzii CANCAN in timp ce-si plimba corpul bine lucrat prin valurile marii. Mulatra purta un costum de baie roz, din doua piese care ii scotea in evidenta formele apetisante, dar si nuanta sexy a pielii. Incinsa de la soare, creola a intrat in apa cu tot cu ochelarii de soare pe ochi pentru a se racori, iar cu ajutorul manilor isi uda senzual abdomenul bine tonifiat. Ba mai mult, aceasta a stat mai tot timpul cu ochii pe sutien, ca nu cumva sa-i iasa din cupe sanii mici si obraznici. Dupa ce a facut deliciul barbatilor din jurul ei, fosta iubita a lui Lucian Becali a iesit ca o gazela din mare, in timp ce apa sarata se prelingea pe trupul provocator, scrie Cancan.

Alex Velea si-a facut inca un tatuaj imens! Vezi ce si-a scris. Desi sotia si mama l-au rugat de nenumarate ori sa nu se mai tatueze, Alex Velea nu se poate abtine. Cea mai noua "achizitie" este si cea mai mare. Situat in zona lombara, Alex si-a scris pe corp o parte dintr-un mesaj motivational: "Munceste ca un sclav". Completarea mesajului a venit pe Facebook, unde Alex le-a explicat fanilor - "Daca vrei sa traiesti ca un rege". In doar doua ore de la postarea fotografiei pe Facebook, aceasta a adunat peste 4.500 de like-uri si 300 de comentarii, anunta Click.

Vedete fara sani! Femei frumoase din Romania, fara silicoane. Chiar daca silicoanele sunt la moda in ultimii ani si femei din showbiz-ul autohton apeleaza la implanturile mamare, nu toate vedetele fac eforturi disperate pentru un bust impresionat, considerand ca pot iesi in fata cu alte atuuri. Corina este una dintre cantaretele cu sanii foarte mici. Asta nu a impiedicat-o insa sa aiba o cariera de invidiat si nici sa aiba aparitii super sexy de-a lungul timpului. Claudia Pavel este o alta cantareata pentru care bustul nu inseamna totul. In nenumarate randuri ea a declarat ca este constienta ca are sanii mici, dar ii plac foarte mult asa cum sunt si nu si-ar pune niciodata silicoane. Adela Popescu este la randul ei considerata o actrita sexy, in ciuda faptului ca niciodata nu afoseaza un decolteu impresionant, informeaza Libertatea.