Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana divorteaza! El i-a facut plangere la Protectia Copilului pentru ca ar fi fugit de acasa! O noua furtuna conjugala zguduie din temelii familia Prigoana! Afaceristul Silviu Prigoana a depus, marti, o plangere la Directia de Protectie a Copilului sector 3, in care isi reclama sotia ca a parasit caminul conjugal si cere incredintarea in regim de urgenta a celor doi copii minori, pe care-i au impreuna. Milionarul a facut o plangere impotriva sotiei sale si la Politie! Silviu Prigoana sustine ca Adriana Bahmuteanu a plecat, impreuna cu fiii sai, Maximus (5 ani) si Eduard (2 ani), spre o destinatie necunoscuta. Contactata de cancan.ro, vedeta de televiziune a parut surprinsa de acest demers al sotului sau. "Cred ca i s-a urcat caldura la cap. Eu sunt cu amandoi copiii intr-un resort de langa Bucuresti, unde este mai frumos decat in Antalya. Nu mi-as pune in pericol copiii. Nu stiu ce l-a apucat si nu inteleg cum a depus plangere, cand el este plecat din tara in interes de afaceri", ne-a declarat Adriana Bahmuteanu, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Uite ce sexy e Andreea Marin in costum de baie! Rar o poti vedea pe "Zana" intr-o ipostaza atat de fierbinte! Vacanta din Antalya, unde a fost cu toata familia, i-a priit atat de tare Andreei Marin incat aceasta si-a postat pe contul de Facebook o poza cu ea doar in costum de baie! La 38 de ani, Andreea arata supersexy in apa cristalina. "Am avut o surpriza tare placuta vara aceasta, cand am fost cu familia in vacanta, schimband locul traditional in care mergeam de ani buni. Am ajuns intr-un resort all-inclusive ideal pentru familii cu copii, in Belek - Antalya. Nu obisnuiesc sa dau detalii despre vacantele noastre, consider ca tin de intimitatea unei familii, dar, atunci cand ma entuziasmeaza ceva, imi face placere sa recomand si altora, pentru a profita, in cel mai bun sens, de aceleasi conditii", anunta Click.

Inca un detaliu bolnav despre sex tape-ul lui Kim Kardashian. A aparut in urma cu cativa ani, dar despre sex tape-ul lui Kim Kardashian apar mereu informatii noi, care mai de care mai dezgustatoare. Potrivit unui reportaj realizat de Radar Online, se pare ca mama lui Kim, Kris Jenner, nu s.ar fi ocupat doar de regizarea filmarii, asa cum s-a anuntat anterior, ci chiar a fost cea care a negociat pretul casetei video. Dupa ce filmuletul a fost gata, editat si aranjat, Kris Jenner s-ar fi intalnit cu potentiali cumparatori, pentru a stabili un pret pentru sex tape-ul care avea sa o faca celebra pe fiica sa. De altfel, mama lui Kim pe asta miza: dorea ca bruneta sa devina o super vedeta, informeaza Libertatea.

Surpriza surprizelor: Liviu Varciu a cerut-o de nevasta pe Andreea Mantea si i-a pus inelul pe deget. Emotii maxime pentru Liviu Varciu: a cerut-o in casatorie pe fata visurilor lui intr-o emisiune TV, socand pe toata lumea. Este vorba despre Andreea Mantea, careia Varciu i-a facut o super-prezentare: "In premiera va spun, viitoarea mea sotie este aici! Vreau sa o cunoasteti cat de harnica, frumoasa, desteapta si cuminte este!". Liviu a continuat sa-i surprinda pe cei aflati in platoul emisiunii "Roata norocului" laudand-o pe Andreea si, in cele din urma, ingenunchind in fata ei si spunandu-i: "Andreea, stii ca sunt un barbat devotat. Vrei sa fii sotia mea?" - toate acestea dupa ce i-a cantat si hitul Holograf potrivit ocaziei: "Ti-am dat un inel". Andreea i-a raspuns, vizibil emotionata: "Toata viata mi-am imaginat acest moment", scrie Cancan.

Catalina Ponor, alaturi de iubit in tribune la JO. Vicecampioana olimpica de la sol, Catalina Ponor, traieste de ceva vreme o frumoasa poveste de dragoste cu un gimnast portorican, Tommy Ramos. Acesta a fost si el prezent la Jocurile Olimpice - a terminat pe locul 6 in finala de la inele - si, o perioada, in acest an, s-a aflat la pregatire cu lotul la Izvorani, acolo unde era cantonat si lotul feminin. Cei doi au fost surprinsi duminica de reporterul Click! in tribunele salii din Londra, unde au asistat la finala de la individual compus feminin, programata in acea zi. Cum Catalina ii povesteste mamei sale, Carmen, si cele mai intime secrete, nu-i ascunde absolut nimic in legatura cu barbatii din viata ei, anunta Click.

Andreea Balan, show sexy la Costinesti. Andreea Balan a facut senzatie la Costinesti, unde a sustinut un show de zile mari. Vedeta a demonstrat, inca o data, ca e super sexy, iar dansatoarele ei sunt senzationale. De data aceasta, cantareata-dansatoare a transformat un cover dupa Rihanna intr-un adevarat spectacol de lumini, dans si energie! Cunoscuta pentru felul in care imbina muzica, dansul, costumele si decorul de scena in showurile sale, Andreea Balan a sustinut un show exploziv in Costinesti in week-end-ul care a trecut. Artista a prezentat fanilor sai Bunny Show cu un nou moment special: "We Found Love", una din melodiile preferate ale Andreei si unul din cele mai mari hituri din ultimul an, informeaza Libertatea.