Madalina Pamfile a fost data afara de la Antena 1. Asa cum a aparut fulminant in rolul de asistenta tv, asa s-a si "evaporat", dupa doar sase luni. Madalina Pamfile a fost data afara de la Antena 1, iar motivele sutn cumulate. Frumoasa bruneta a plecat din cauza deselor scandaluri cu diversi fotbalisti, pentru ca se certa cu sefii sai, si nu in ultimul rand, pentru ca a avut o tentativa de suicid, la inceputul acestei veri, iar povestea a ajuns in presa, scrie Cancan.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Kim Kardashian e in stare de SOC. A aflat cine a vandut SEXTAPE-ul EI. E ULTIMA persoana la care se astepta! Tabloidul Star din Statele Unite a obtinut o informatie care va duce cu siguranta la un scandal in familia Kardashian. Un martor, care a trecut cu brio testul poligraf, a declarat ca mama lui Kim Kadashian a fost cea care a vandut caseta celor de la Vivid. "Kris a fost implicata in toata povestea. Ea a fost cea care a aranjat totul si a avut grija ca imaginile sa fie cumparate de catre o companie care promoveaza filmele pentru adulti. Am vazut semnatura ei pe contractul cu cei de la Vivid. A luat intre 250.000 si 500.000 de dolari pentru intreaga afacere", a declarat martorul pentru Star citat de stirileprotv.ro

A luat AUR la Olimpiada, dar se ascunde in casa de RUSINE. Ce i-a facut iubitul e JOSNIC. Daca n-a impresionat prin performante, Laure Manaudou, campioana olimpica la natatie in 2004, proba de 400 de metri, tine capul de afis la aceasta editie a Jocurilor Olimpice prin tatuajele sale. Sportiva nascuta in Franta a fost inclusa in topul fetelor de la Olimpiada cu cele mai sexy tatuaje. Laure si-a tatuat o soparla pe abdomen, care coboara inspre zona pubiana, o imagine care a aprins imaginatia barbatilor care au urmarit-o la Olimpiada. De altfel, admiratorii sai au avut ocazia sa o vada in toata febleatea in 2007, dupa despartiea de prietenul ei, italianul Luca Marin, scrie Prosport.

Scandal colosal! Pavel Bartos a plecat din "Serviti, va rog!": "Ma doare in p***a! Asta e proasta rau de tot, s-a intrecut orice limita!". Pavel Bartos si-a strans lucrurile si a vrut sa paraseasca emisiunea, fiind foarte enervat dupa ce a descoperit ca toate hainele sale curate erau pline de nisip.Cand a intrat in rulota sa, Pavel Bartos a avut parte de o surpriza colosala: toate hainele sale erau murdare. "In seara asta nu mai intru in spectacol! Deci asta e bataie de joc! Toate hainele curate... Deci cine a facut asta e foarte... Si din cauza asta, iti spun eu, nu mai intru in spectacol, nu fac nimic! Asta e foarte proasta! Proasta rau de tot! *Urat de proasta! Si in clipa asta s-a terminat! Eu am plecat. Ma doare-n p***a! E proasta rau de tot! Am plecat, salutare, am plecat!", a izbucnit Pavel Bartos, potrivit Cancan.

Madonna, DESFIINTATA de vicepremierul Rusiei: "O fosta tarfa care vrea sa dea lectii de morala". Sustinerea aratata de Madonna celor trei cantarete din grupul punk Pussy Riot a generat reactii dintre cele mai diverse chiar si in cadrul conducerii Rusiei. Unul dintre cei mai vehementi detractori ai vedetei a fost chiar unul dintre vicepremierii Riusiei. "Odata cu inaintarea in varsta, orice fosta tarfa vrea sa dea lectii de morala lumii intregi. In special cu ocazia turneelor sale in strainatate", a scris Dmitri Rogozin, intr-un mesaj postat pe Twitter. In timpul unei conversatii cu un interlocutor pe Twitter, Dmitri Rogozin a adaugat urmatorul mesaj la adresa Madonnei: "Da-ti jos crucea sau macar pune-ti o pereche de chiloti", scrie Libertatea.ro

Atentie! Huidu e din nou motorizat! Si-a luat acelasi tip de masina. Nu a trecut nici macar un an de la teribilul accident in care a fost implicat Serban Huidu, iar fostul "carcotas" a investit 60.000 de euro pentru a-si face cadou un Mercedes ML 350, aceasi marca, dar o varianta 2012 a bolidului care a provocat tragedia de pe DN 1. Fostul "carcotas" s-a lasat condus de sofer prin tot orasul, dar nu a parut deloc in apele sale. Nu a ridicat nicio clipa privirea spre sosea si nu a scos nici macar un sunet pana nu a coborat. Primul drum pe care l-a facut Huidu a fost la sediul postului de radio unde lucreaza, acolo unde a zabovit aproximativ doua ore, scrie Cancan.