Annes, incredibil de sexy in costum de baie pe o plaja pustie! Vezi aici cat de buna e! Annes este o artista serioasa si muncitoare asa ca vara aceasta a facut un adevarat maraton la spectacole. Aflata inca pe litoral, acolo unde fanii ei au putut s-o vada si s-o asculte timp de aproape doua luni de zile, cantareata s-a bucurat si de plaja. Pentru ca o zi pe saptamana o avea libera, s-a rasfatat cat a putut. A profitat din plin de momentele libere si le-a petrecut in compania iubitului sau, la masaj si ... la soare. Insa nu intr-o statiune de fite, asa cum prefera de obicei vedetele noastre, ci pe o plaja mai retrasa, printre stanci si departe de privirile curiosilor! Undeva prin Eforie Nord, Annes a descoperit locul ideal de bronzat! Pentru ca este vegetariana de cativa ani si petrece multe ore in sala de fitness, Annes are o silueta de invidiat. Artista arata din ce in ce mai bine si acest lucru se rasfrange si asupra carierei sale care este in plina ascensiune, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Carmen Bruma, in sanii goi pe plaja! Imaginile interzise de Mircea Badea, publice. Iubita lui Mircea Badea apare intr-un clip cu sanii dezgoliti. Carmen Bruma se joaca in valurile marii, iar imaginile sunt foarte incitante. Carmen Bruma a fost protagonista unei sedinte foto incendiare pentru coperta numarului de septembrie al revistei Unica, anunta Click.

Ce bunaciune vrea premiul de la Mamaia! Sandel Balan, tatal Andreei Balan, este un client fidel al Festivalului de muzica de la Mamaia, el participand la numeroase editii ale concursului. Anul acesta, el vrea sa ia premiul cel mare, in valoare de 5.000 de euro, aruncand in ring o pustoaica frumoasa foc si cu o voce de exceptie. Dupa succesul pe care l-a avut lansand trupa Andre, Sandel Balan, nimeni altul decat tatal Andreei Balan, vrea sa fie din nou pe culmile gloriei in muzica. De data aceasta, el vrea sa rupa gura targului cu o solista frumoasa foc, care, pe deasupra, are si voce buna. In aceasta seara, el va fi reprezentat la Festivalul de muzica usoara de la Mamaia de Alexandra Larisa Zaharia, care va interpreta piesa "Asculta-ti inima". Pustoaica de doar 17 ani este eleva la Liceul Virgil Madgearu din Ploiesti, iar anul trecut a castigat titlul de Miss Prahova, informeaza Libertatea.

Cristina Spatar a fost refuzata de Connect-R! Vezi aici cum s-a ajuns in aceasta situatie. Cristina Spatar sI sotul ei, Alin Ionescu, se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru botezul fetitei lor, Aida Maria. Petrecerea se anunta a fi una cu adevarat grandioasa, cu delicatese mediteraneene, muzica populara interpretata de cei mai ravnitI solisti sI sampanie care va curge in valuri. Numai Connect-R a refuzat invitatia la botez, din motive obiective, insa. In urma cu doua zile, Cristina a mers la restaurant pentru a degusta meniul sI este foarte incantata de rezultat: "Noi facem petreceri mari, cu peste 300 de invitatI sI trebuie sa fie totI multumiti. Am ales aperitiv mediteraneean, cu mozarela, somon, gamberi, prosciutto, dar vom avea sI miei la protap sI sarmalute. Doamne, dar sunt niste sarmale asa de bune, nu mi-a venit sa cred. Tortul va fi alb, cu crema de lamaie", a povestit solista, pentru Cancan.

Sorana face show cu fostele colege din A.S.I.A. Foste colege de trupa, actuale colege de platou! Sorana, Anca Neacsu si Anemona Niculescu, care au cantat acum cativa ani in trupa A.S.I.A., s-au regasit la postul tv Euforia. Probabil nu vom avea ocazia sa le mai vedem cantand impreuna in spectacole, insa, le putem urmari evolutia pe micul ecran. Fetele au fost cooptate in echipa Euforia TV, intr-un nou proiect. Mai exact, Sorana, Anca si Anemona vor face un reality-show care va fi difuzat in toamna. Conform unor surse din anturajul lor, filmarile au inceput de mai bine de doua saptamani. Irina Nicolae, fosta colega de-a lor, nu face parte din acest show, motivele inca nu sunt cunoscute, anunta Click.

O cantareata a facut destainuiri de amor despre Stefan Banica. O cantareata a facut cateva destainuiri simpatice si de amor despre Stefan Banica. Corina Bud (32 de ani) a fost invitata aseara la emisiunea "Libertatea TV", realizata de colegul nostru Razvan Dinu. Frumoasa cantareata a dezvaluit ca atunci cand era mica era fan Stefan Banica jr. Dragostea blondinei pentru solist era atat de mare, incat in fiecare seara pupa o poza de-a artistului, pe care o tinea la capul patului. "Cred ca aveam vreo 10 ani cand Stefan a venit la un concert la noi in oras, la Satu Mare. Dupa concert, mi-a dat un autograf pe o fotografie de-a lui. Tin minte ca m-am dat cu ruj si am pupat fotografia cu el. Nu dormeam chiar cu ea sub perna, dar o tineam tare aproape si o sarutam in fiecare seara", a marturisit artista, informeaza Libertatea.