INNA a comis-o din nou! Uite-o cu pasarica la vedere, in niste pantaloni minusculi. Nu de putine ori a fost surprinsa cu pasarica "iesita din colivie" in timpul concertelor, din cauza ca fusta era prea scurta ori pantalonii mai larguti in zona inghinala. Si sutienele, bustierele, ori bluzele i-au dat batai de cap micutei Inna. Si se pare ca a comis-o din nou. Intr-o fotografie postata pe Facebook, Inna a vrut sa-si invite prietenii la distractie intr-o ipostaza foare jucausa. Numai ca pantalonii scurti si zdrentarosi erau taiati prea mult in partea din fata, "invitand" privirile sa observe ceea ce ar trebui sa vada doar iubitul ei, in dormitor, scrie Libertatea.ro

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Serie birjareasca de injuraturi, marca Mariana Moculescu! "F***-ti Dumnezeul ma-tii de golan imputit! Iti tai p**a, ai inteles? Te distrug!" S-au iubit, s-au certat si iar s-au impacat, nimeni nu mai tine contul despartirilor Marianei Moculescu de Cristi Marin. Ultimul scandal intre cei doi a atins insa cote alarmante, fosta sotie a lui Horia Moculescu izbucnind intr-o serie halucinanta de injuraturi adresate lui Cristi Marin. "M-a sunat sa ma controleze ca de fiecare data si am ajuns la aceste discutii din cauza ca ea este foarte geloasa si mi-a spus ca o sa-mi taie p**a ca sunt nestatornic si ca ma duc la nu stiu ce servitoare", ne-a declarat Cristi Marin, potrivit Cancan.

Mamaia a intinerit! Concurentele au aparut pe scena in tinute sumare si decolteuri adanci si au bagat in boala spectatorii si juratii. Tinerele care au reusit sa treaca de preselecttii si sa ajunga in concurs, la sectiunea Interpretare, la Festivalul Mamaia, n-au numai voci bune, ci sI calitatI fizice de invidiat. Imbracate in rochii foarte scurte, decoltatate sau transparente, domnisoarele au reusit cu adevarat sa-i impresioneze pe barbatii din sala sI sa atraga priviri lacome, scrie Cancan.

Sharon Stone in sutien, de fata cu bodyguarzii. 42 de grade Celsius. Atat aratau termometrele din centrul Capitalei, joi, la amiaza. Exact atunci cand Sharon Stone filma de zor pe Lipscani. Cum sa rezisti pe asa o canicula? Actrita americana a gasit solutia: a renuntat la haine!. Fotoreporterii Click! au surprins-o in exclusivitate iesind doar in sutien din cabina Castel Film, amenajata intr-un autobuz. Toropita de cele 42 de grade de la orele pranzului, actrita a renuntat la camasa roz pe care o purta si le-a aratat bodyguarzilor, care o vegheaza non-stop, sutienul negru si dantelat.

Katie Holmes, fosta sotie a starului de la Hollywood, arunca bomba: "Tom Cruise e homosexual". La doar cateva zile de la pronuntarea oficiala a divortului amiabil dintre Katie Holmes (33 de ani) si Tom Cruise (50 de ani) un adevarat scandal sta sa izbucneasca intre cei doi actori. Revista americana National Enquirer arunca bomba: editorii anunta ca saptamana viitoare fanii din intreaga lume vor putea citi in paginile National Enquirer dezvaluiri despre Tom Cruise, care ar fi homosexual. Totul pare cat mai adevarat, dat fiind faptul ca afirmatiile sunt facute chiar de fosta sa sotie Katie Holmes, care s-a decis sa dea detalii incendiare despre casnicia cu acesta, scrie Libertatea.ro