Fibra vs. celulita! Andreea Banica si Andreea Marin Banica nu au in comun decat numele. Revista Ciao! prezinta in numarul aparut astazi pe piata o colectie foto fabuloasa de trupuri de vedete dezgolite la plaja. Daca unele abia se ivesc de sub stratul gros de celulita, altele au scapat de surplu, iar anul acesta sunt capabile sa lase apa in gura privitorilor. Doua dintre divele aflate in antiteza totala din punct de vedete fizic sunt Andreea Marin Banica sI Andreea Banica. Problemele Andreei Marin cu celulita dateaza deja de cativa ani. Fire sportiva in prim tinerete diva pare sa o fi lasat ceva mai moale cu miscarea. SI, cum era de asteptat, lucrul acesta se vede. Anul trecut, specialistii in sport sI nutritie sustineau ca situatia ei este absolut dramatica. Mobilizata probabil de dorinta de a reveni in randul sirenelor, Zana a fcaut cate ceva insa nu suficient. Sotia lui Banica Jr. este inca grav afectata de celuluita sI probabil va mai avea nevoie de o perioada buna de timp sa remedieze problema. Nu acelasi lucru s-ar putea spune despre tiza ei, Andreea Banica, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Vedeta autohtona, cracanata la dans! Le-a aratat invitatilor ce avea sub rochita. S-a casatorit in urma cu doua luni, iar nunta vedetei a fost extrem de mediatizata. Insa ipostazele in care a fost surprinsa mireasa nu au fost facute publice. Intr-un peisaj de vis, la malul marii, frumoasa cantareata si producatorul Digi Sport Catalin Andries si-au unit destinele in prezenta familiilor si a prietenilor.Petrecerea a avut loc intr-un restaurant, iar momentele au fost dementiale. Dansul mirilor i-a lasat pe invitati cu gura cascata, caci Diana Bisnicu, in timp ce dansa, le-a aratat ce chilotei a purtat in ziua nuntii, anunta Click.

Care sunt cele mai bine platite celebritati. Oprah Winfrey, Michael Bay si Steven Spielberg sunt cele mai bine platite celebritati din intreaga lume, potrivit topului realizat de revista "Forbes". Pe primul loc in clasamentul realizat de "Forbes" este realizatoarea si prezentatoarea de televiziune, Oprah Winfrey. Ea a castigat in perioada mai 2011 - mai 2012 circa 165 de milioane de dolari. Pe pozitia a doua in acest top s-a situat regizorul Michael Bay, al carui film "Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon" lansat anul trecut, l-a ajutat sa stranga venituri de 160 de milioane de dolari din vanzarea de bilete si jucarii. La acestea au contribuit insa si alte venituri atrase de regizor in perioada mai 2011 - mai 2012, informeaza Adevarul.

EBA e ambitioasa! Uite cum se pregateste sa fie cea mai frumoasa mireasa! EBA trage din greu, pe ultima suta de metri, sa arate perfect in cea mai frumoasa zi din viata ei. Mezina presedintelui va imbraca, sambata, rochia de mireasa, si-i va jura iubire vesnica lui Bogdan Ionescu, zis "Syda". Pana atunci, insa, isi petrece ore intregi, zilnic, la un salon de infrumusetare din zona Nordului. Marti, in jurul pranzului, Elena Basescu a fost fotografiata de paparazzii CANCAN.ro in timp ce intra din nou la salon, imbracata intr-o rochie lejera de vara si in slapi si pregatita pentru o noua sesiune de "infrumusetare". Marele eveniment din familia presedintelui Basescu va avea loc sambata, 1 septembrie, la Palatul Snagov. La nunta sunt asteptati aproximativ 800 de invitati, majoritatea politicieni, scrie Cancan.

Prezentatoare TV, in ipostaze incendiare pe internet. Vedeta a postat pe internet cateva imagini in care apare extrem de sexy. Malvina Cervenschi si-a etalat picioarele subtiri si sexy in mediul virtual. Vedeta si-a lasat fanii in suspans, caci partea de sus a corpului nu a fotografiat-o, lasand la vedere doar picioarele. Bruneta e considerata una dintre cele mai sexy prezentatoare TV din Romania, informeaza Click.