Casandra Ogica o pitipoanca in toata regula. Si-a pozat sanii si fundul in ipostaze incendiare. Sotia lui Ogica, numita "Viespea", isi dezvaluie goliciunea pe site-urile de socializare. Cu sanii la vedere si fundul aproape dezgolit, ea se mandreste cu infatisrea sa si se pozeaza singura in diferite locuri ale casei. Cu pozitii demne de paginile revistelor cu profil pornografic, Casandra vrea sa demonstreze tuturor ce silueta de invidiat are si ce silicoane reusite. Prentru ca nu se putea fotografia perfect in toate pozitiile, blonda a apelat la o prietena care a avut grija sa o surprinda pe aceasta in cea mai buna forma, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sa vezi si sa nu crezi! Uite cum arata fetele de la Cheeky Girls fara machiaj! Fetele de la Cheeky Girls au fost protagonistele ultimei editii a show-ului "Serviti, va rog" si au reusit sa impresioneze prin modestie si naturalete. Fetele au fost surprinse si nemachiate si au demonstrat ca nu arata rau deloc. Nea Marin a fost cel care a dat buzna in rulota fetelor si a dat trezirea. Cu toate ca erau proaspat trezite din somn si nu aveau pic de machiaj, ambele gemene, in varsta de 30 de ani, aratau foarte bine. Fetele nu au avut nici o problema in fata camerei de luat vederi, ba chiar au vrut sa demonstreze ca au calitati fizice de invidiat, anunta Libertatea.

Vica lui Piturca, femeia fatala! Si-a lasat sanii in voie la un eveniment monden. Vica lui Piturca e fara doar si poate o femeie frumoasa! Seara trecuta, vedeta a fost prezenta la un eveniment monden unde a reusit sa atraga toate privirile. Victoria Blochia a mers impreuna cu fiul ei, Edan, la inaugurarea primului roller coaster indoor din Europa de Est, in parcul de distractii Zorky's Planet din incinta AFI Palace Cotroceni. Pentru acest eveniment, blondina a ales sa poarte o rochie alba, mulata pe sanii voluptosi. Tinuta vedetei nu era transparenta, insa s-a vazut ca nu a avea sutien. Vica si-a lasat sanii liberi, spre deliciul barbatilor prezenti in locatie, informeaza Click.

Dana Rogoz a facut plaja in luna de miere! Uite cat de sexy este in costum de baie! Dana Rogoz si sotul ei au fost in luna de miere si in Italia, printre alte destinatii pe care le-au ales. Dana a facut plaja, s-a bronzat si si-a etalat trupul perfect intr-un costum de baie foarte sexy, alb-negru. Ea a profitat din plin de soarele arzator si s-a bronzat, punandu-si astfel in valoare trupul si picioarele ferme. "Asa cum am promis voi posta pozele in ordine cronologica, asa ca mai sus aveti cateva din Ravenna. Desi noi suntem deja in Austria! Din Italia am plecat spre Franta pe coasta, am trecut prin Elvetia si aseara ne-am oprit la un camping din Austria. Am trecut de la peste 40 de grade in Italia, la 5 in Elvetia. De la nivelul marii, la 2400 m altitudine. Daca imi planificam pas cu pas excursia asta, nu avea cum sa iasa asa de bine", a scris Dana Rogoz pe blogul ei, alaturi de cateva fotografii din luna de miere, scrie Cancan.

Pamfile a dat iama in femei. Vedeta se saruta cu o prietena. Madalina Pamfile (19 ani) face tot posibilul sa nu iasa din vizorul ziaristilor, mai ales ca a ramas fara postul de asistenta TV la Antena 1 si e libera de contract. Mai in gluma, mai in serios, ea s-a sarutat pe gurita cu o amica, Andra Iacob, si si-a postat fotografia cu pricina pe pagina de Facebook. Dupa ce fanii au luat-o peste picior, intreband-o daca s-au terminat barbatii si a dat iama in femei, Madalina si-a sters rapid fotografia de pe internet, anunta Libertatea.