Bianca, Luciu si Pavel Stratan se antreneaza sa infrunte o campioana olimpica Sandra Izbasa, in carti la "Dansez pentru tine". Opt vedete se vor infrunta sI in aceasta toamna in "ringul viselor" de la Pro TV. Desi momentul se apropie cu pasi repezi, echipa nu este completa pentru moment. Surse din post ne-au dezvaluit ca printre cei care au semnat deja contractele sI au inceput antrenamentele se numara Bianca Dragusanu, Nicoleta Luciu sI Pavel Stratan, relateaza Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu, continua atacul la Mircea Badea: ''Cum ii explici topmodelei ca veneai deghizat noaptea la mine?''. Oana Zavoranu e foc si para pe realizatorul tv Mircea Badea! In urma cu aproximativ doua luni a iesit la iveala faptul ca cei doi au trait o poveste de dragoste, acum cativa ani. Badea insa n-a vrut sa recunoasca, spunand ca aceasta ''duduie'' va suferi repercusiuni. Ei bine, acum Zavo arunca o bomba: sustine ca a avut o relatie cu Badea cand acesta se iubea, oficial, cu Carmen Bruma, informeaza Click.

Razvan Ispas nu are de gand sa renunte la Adelina Pestritu. I-a trimis al doilea inel de logodna, cu diamant sI buchete imense de flori. Pentru Adelina, rar se intampla ca ulciorul sa mearga de doua ori la apa. Dezamagita de ultimul ei iubit, care s-a dovedit a fi infidel exact ca sI Liviu Varciu, fostul sot, vedeta i-a spus "adio", chiar daca luase chiar in calcul sI varianta de a se casatori cu el. De atunci, tanarul afacerist face tot ce-i sta in putinta ca s-o recucereasca, dar eforturile sale disperate sunt rasplatite cu maxima indiferenta din partea Adelinei, scrie Cancan.

Ramona Gabor, surprinsa cu noul iubit in Istanbul! Reactia ei este incredibila. In momentul in care toata lumea o credea pe Ramona Gabor plecata pe meleaguri straine pentru a-si face o cariera in modelling, ea a fost surprinsa de reporterii Kanal D in Istanbul. Si nu singura! Ramona Gabor era insotita de un misterios domn brunet cu care parea ca se distreaza de minune. Gesturile lor tandre, apropierile si chiar tinutul de mana dovedesc fara urma de tagada ca cei doi sunt iubiti. Continuarea in Libertatea.

Uite-o pe Iuliana Luciu in postura de asistenta TV: "Am emotii". Sora Nicoletei Luciu este cea mai noua asistenta din showbizul romanesc. Iuliana a marturisit ca are mari emotii in prima sa zi de munca. Ea este asistenta lui Gherghe, la emisiunea pe care o are la Antena1. "Am emotii", a spus Iuliana, cand a intrat in platou. Integral in Cancan.

Ce faceau Eba si Syda, in masina, in drum spre biserica? Emotii mari, dar si fericire. Asta s-a putut citi intreaga zi, pe chipurile celor doi tineri. In intimitatea masinii care ii ducea la biserica, insa, EBA si SYDA au dat frau liber sentimentelor, mai ales ca se aflau doar in compania fotografului. Bogdan zambea, dar se si juca cu degetele, semn ca tensiunea era pe cale sa il faca sa explodeze, in timp ce mireasa lui privea timida, crispata si putin zambitoare pe geam, cu voalul inca ridicat, relateaza Libertatea.