Nu e sanatos deloc! Vezi ce au facut EBA si Syda in a treia zi de cand sunt sot si sotie. Satui, probabil, de caviar sau de rulada de curcan de la propria nunta ori de ciorba de potroace de dupa, insurateii Elena Basescu (32 de ani) si Bogdan Ionescu (32 de ani) s-au rasfatat, ieri, cu un meniu fast-food. Si cum pofta era mare, dupa atatea zile de mancaruri fine, cei doi au parcat masina dupa o dubita, ca sa poata manca pe loc meniurile nesanatoase. S-a dus astfel pe apa sambetei toata perioada dinaintea nuntii in care Elena a fost vazuta mancand si cumparand numai alimente bio, scrie Libertatea.ro

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Nea Marin, plin de sange la "Serviti va rog"! Si-a spart capul in caravana circului. Antonio si Cocuta nu l-au ascultat deloc pe nea Marin cat timp au fost la "Serviti, va rog". In timp ce il alerga pe Antonio, nea Marin a avut o clipa de neatentie si s-a lovit spargandu-si capul. Cand l-au vazut pe nea Marin plin de sange, Mitea si Tonciu s-au panicat putin, dar el i-a linistit spunandu-le ca a fost doar un accident, potrivit Cancan.

Cruduta a ajuns piele si os. Daniela Crudu n-a avut vacanta in aceasta vara. In august, imediat dupa ce s-a incheiat sezonul "Un show pacatos", bruneta a primit pe mana o alta emisiune, "Comedia de la 5", show care s-a difuzat toata luna. Luni seara, Cruduta s-a intors din nou la "Un show pacatos", insa nu ca asistenta tv, ci in postura de crainica ce prezinta stiri mondene. Asadar, iubita lui Mihai Costea n-a avut parte de vacanta si nici de relaxare. Munca, oboseala si stresul acumulate si-au spus cuvantul. In prima editie din acest sezon al emisiunii "Un show pacatos", Cruduta a socat, scrie Click.

O romanca i-a sucit mintile lui Hugh Hefner! Nepoata sopranei Mirela Zafiri face furori in State. O alta tanara plecata de pe plaiurile mioritice a ajuns celebra peste hotare. Datorita formelor ei perfecte, Donna Lazarescu a ajuns sa fie apreciata chiar de taticul Playboy, Hugh Hefner. Se pare ca masurile prfecte 90-60-90 pe care Donna le are au ajuta-o sa ajunga un model apreciat in SUA, printre cei care au remarcat-o fiind si taticul Playboy Hugh Hefner. Romanca noastra a primit si o oferta de a poza in revista pentru adulti, dar a refuzat, rezumandu-se sa pozeze sexy, dar cu lenjerie pe ea, scrie Libertatea.ro

Coco-Pitzipoanca a facut un gest incredibil ca sa arate dusmanilor ca nu are silicon in fese! Uite unde s-a dezbracat si cum a dovedit ca e 100% reala! Coco a fost suspectata în repetate rânduri ca si-ar fi "îmbunatatit" posteriorul cu ajutorul unor implanturi fesiere. Hotarâta sa lamureasca problema o data pentru totdeauna, Coco a acceptat sa faca o radiografie în direct la TV. Doctorul Andrew Ordon a facut testul în cadrul emisiunii "The Doctors" si a explicat diferentele dintre fundul natural al lui Coco si unul asupra caruia s-a intervenit chirurgical. "Ce se vede aici e doar tesut si grasime subcutanata. Fesele lui Coco sunt 100% reale", a spus doctorul, citeaza Cancan.

J-Lo, sex in piscina? Are 42 de ani, dar arata atat de bine ca nu i-ai da mai mult de 25, exact varsta iubitului ei care o infierbanta in piscina. Zilele trecute, cantareata, in varsta de 42 de ani, a fost fotografiata la piscina unui hotel din Miami. Diva latino a etalat un corp tonifiat, desi putin diferit de cel pe care il puteam admira in pictorialele ei din diverse reviste din lume. E cert ca vedeta a facut mult sport in ultimul timp, fiind intr-o superforma. Impreuna cu iubitul ei Casper si cu cei doi copii, cei patru s-au distrat de minune, nepasandu-le ca fotografii le urmaresc fiecare pas. Mai mult, dupa ce gemenii ei au fost luati de bona si dusi la locul de joaca, Jennifer si Casper au petrecut cateva minute fierbinti intr-un colt al piscinei inchiriate doar pentru ei, scrie Click.