Bianca si Cristea si-au negociat impacarea trei ore incontinuu! La plecare, roscata nu l-a lasat pe fotbalist sa o sarute. Mii de sms-uri de iertare, buchete imense de flori, declaratii siropoase de amor, filaje, urmariri ca in filme in ultima luna Adrian Cristea a scos la inaintare toata artileria grea pentru a o recuceri pe Bianca, cea care i-a fost iubita in ultimii trei ani. Daca, la inceput, roscata i-a dat cu flit, de doua saptamani a revenit la sentimente mai bune sI a acceptat sa se vada cu el pe ascuns, anunta Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Seal i-a angajat nevestei amant. Lovitura de teatru! Cantaretul Seal (49 de ani) l-a angajat pe bodyguardul Martin Kristen pentru Heidi Klum (39 de ani), dandu-i sarcina sa o cucereasca pentru a putea apoi s-o acuze ca l-a inselat. Surse apropiate cuplului sustin ca el se saturase de aceasta si voia sa-i gaseasca pricini pentru a-i da papucii, informeaza Click.

Adriana Bahmuteanu sustine ca a trait un adevarat calvar cu Prigoana, in Germania! Dezvaluiri incredibile din ultima vacanta petrecuta impreuna. Ieri a avut loc prima infatisare in procesul intentat de Silviu Prigoana impotriva Adrianei Bahmuteanu. Dupa patru casatorii sI trei divorturi, carcotasii s-au grabit sa spuna ca ruptura actuala este apa de ploaie si cei doi vor trece peste ea. Iata insa ca, satula sa fie aratata cu degetul, iar vorbele sale sa fie luate in deradere, Bahmu face o marturisire zguduitoare, povestind un episod petrecut in vara acestui an, in ultima lor vacanta impreuna, relateaza Cancan.

Doctorul care a operat-o pe Nicoleta Luciu: "Silicoanele ei se pot strica doar prin impuscare". Doctorul estetician Kasem Abu Bakr, cel care i-a pus silicoane Nicoletei Luciu dupa nasterea tripletilor, baga mana in foc ca vedeta nu va avea probleme cu bustul pe ringul de dans. Medicul sustine ca sanii Nicoletei Luciu au garantie pe viata, scrie Libertatea.

Mama Luminitei Perijoc: "A facut patru ani de scoala intr-un sanatoriu pentru bolnavii de TBC. Era asa de rea ca pana la urma n-au mai primit-o acolo". La cei 30 de ani ai sai, Luminita Perijoc are o experinta de viata colosala. Putina lume stie insa ca, in spatele imaginii sale, "sexy violatoarea din Tulcea" ascunde un trecut intunecat, dureros, plin de lipsuri sI amintiri chinuitoare petrecute in perioada copilariei, cand a fost internata, patru ani, intr-un sanatoriu, departe de casa. I-a avut alaturi pe cei trei frati ai sai, "cazati" sI ei in institutia care gazduia sI scolariza, in regim de camin, copiii bolnavilor de TBC internati acolo. Tatal lor era, de fapt, pacientul. Integral in Cancan.

Marina Almasan spune ca voia sa divorteze de mai multi ani, insa nu putea face fata pretentiilor financiare ale sotului sau: "Socaciu m-a santajat pentru 200.000 de euro". Desi au divortat de ceva timp, exista inca speculatii legate de motivele care au stat la baza despartirii dintre Marina Almasan si Victor Socaciu. La sase luni de la despartire, Marina Almasan a declarat in exclusivitate pentru CANCAN.ro ca ar fi divortat de mai mult timp daca ar fi avut 200.000 de euro ceruti de Victor Socaciu, care a santajat-o pentru a intra in posesia acestei sume, relateaza Cancan.