Actrita Amanda Bynes risca un an de puscarie. A jucat in zeci de comedii si parea a avea lumea la picioare, dar actrita Amanda Bynes, 26 de ani, a dat-o in bara. Faima i-a luat mintile, caci in ultimul an, pe seama abuzului de alcool, a comis doua accidente de circulatie, dupa care a fugit de la locul faptei. Acum risca un an de puscarie. Cunoscuta publicului din filmele de comedie cu adolescenti, Amanda, care are origini romanesti datorita bunicilor sai, era in plina ascensiune la Hollywood, cand a inceput sa-si dea in petic, scrie Libertatea.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Socaciu, dat in judecata pentru pensie alimentara! Proaspat despartita de iubitul miliardar, Marina Almasan si-a amintit, la cinci luni de la divort, sa ceara de la fostul sot bani mai multi pentru copil. Marina Almasan trece printr-o perioada grea. Despartirea de miliardarul Georgica Cornu i-a lasat un gol in suflet, dar si in buzunare! Ca sa poata face fata cheltuielilor si cresterii copilului, vedeta tv si-a dat in judecata fostul sot, pe Victor Socaciu, pentru marirea pensiei alimentare. O jumatate de an a trait ca-n Rai alaturi de un om de afaceri din Timisoara cu avere evaluata la 75 de milioane de euro. Lucrurile s-au schimbat insa radical pentru Marina Almasan (49 de ani) dupa ce, din august, relatia cu Georgica Cornu a devenit istorie, informeaza Click.

Margherita, atat de fericita ca a luat bacul si ca si-a pus silicaone, incat a purtat o rochie TRANSPARENTA. FARA SUTIEN! Dupa ce a picat de dooua ori bacalaureatul, Margherita a reusit sa-l ia a treia oara, motiv de mare fericire nu numai pentru ea, ci pentru intreaga familie. Pe langa aceasta reusita, Marga, cum este alintata acasa, este deosebit de incantata ca a reusit sa-si faca implantul de silicoane atat de mult dorit. Atat de mandra este acum de "dotarile" ei, incat, invitata ihn emisiunea "Un show pacatos", fata Clejanilor a afisat o rochie deosebit de scurta, din dantela, fara insa a purta sutien, scrie Libertatea.

Starurile de la Hollywood, impresionate de echipa noastra! Sharon Stone si Andy Garcia i-au laudat pe romanii cu care au lucrat la "What about love". Filmarile in Romania la "What about love" se incheie astazi, echipa urmand sa plece in Spania pentru a continua lucrul la productie. La cateva zile de la plecarea actorilor Sharon Stone si Andy Garcia, colaboratorii lor romani sunt incantati ca au lucrat cu ei, dar cel mai mult ii bucura faptul ca au fost laudati de americani! "Lucrau 12 ore pe zi, sase zile din sase. Sunt adevarati profesionisti, au lucrat fara sa se planga, fara pretentii. Nici nu au avut timp sa vada mare lucru din Romania, pentru ca ei au venit sa muncasca si asta au facut. In schimb, ne bucuram ca au fost deosebit de impresionati de echipa noastra si ne-au laudat", ne-a declarat Bogdan Moncea, reprezentantul Castel Film, casa de productie care asigura o parte din realizarea filmului "What about love", conform Cancan.

Fetita lui Stefan Banica jr: "Nu-mi place cum canta tati". Are un chip angelic si niste ochi de un albastru nemaiintalnit, dar sinceritatea fetitei Andreei Marin Banica uimeste mai mult decat orice. Cu ocazia deschiderii unei gradinite, Violeta a spus ca nu-i place cum canta tatal sau, iar atunci cand va creste vrea sa devina designer. La 4 ani si noua luni, Violeta, fetita Andreei Marin si a lui Stefan Banica jr. este un copil zglobiu, inteligent si extrem de haios. Unde mai pui ca frumoasa cu ochii albastri precum cerul debordeaza de sinceritate. Miercuri seara, cu ocazia deschiderii gradinitei "Junior School", din Pipera, unde a venit cu mama ei, Violeta a uimit cand a spus ca nu-i place cum canta tatal ei si nici nu stie vreo melodie de-a sa, desi ne-am fi asteptat din partea unui copil sa spuna ca vrea sa urmeze cariera unuia dintre parinti, scrie Click.

A ajuns de pe podium intr-un bordel din Germania! Floarea Leonida, platita cu sute de euro pentru fetis cu picioare si ejaculari pe corp! Fosta vicecampioana europeana si mondiala la gimnastica, Floarea Leonida (25 de ani) a ajuns de pe podium direct intr-un bordel din Germania. Sportiva, fotografiata in iposteze sexy, figureaza pe site-ul oficial al unui bordel din Germania. Floarea a castigat aurul la barna la junioare si argintul la individual, sol si cu echipa la Campionatul European din 2002. In 2003 a luat din nou argintul la CM de la Aneheim ca senioare, iar in 2006 a repetat aceeasi performata la "europenele" de la Volos (Grecia). Soarta a facut insa ca viata sportivei sa se schimbe insa cu 180 de grade si Floarea a ajuns de pe podiumul olimpic, prostituata intr-un bordel din Germania, anunta Cancan.