Uite cat de sexy si dezinhibata e doctorita Marinuta, amanta de la Cluj a lui Dan Bittman! Ultimul numar al revistei Ciao! a aruncat pe piata o veritabila bomba de presa, avandu-i drept personaje principale pe baietii de la Holograf. Aflati intr-o deplasare la Arad, weekendul trecut, "batranii lupi" Bittman, Petrosel si Furtuna au fost fotografiati de paparazzii alaturi de amante: au petrecut toata perioada impreuna si au iesit la mese si la plimbari tot impreuna. Din grupul vesel a iesit imediat in evidenta "aleasa" lui Bittman, o bruneta cu un fizic performant, picioare lungi si o pereche discreta de silicoane. De profesie medic stomatolog, Marina Popescu (25 de ani) lucreaza la doua cabinete din Cluj-Napoca. Bruneta lui Bitmann nu-i lasa insa doar pe pacienti cu gura cascata, ci si pe cei care ii viziteaza profilul de Facebook, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Roxana Nemes, sexy intr-un lac glaciar. Dupa doua luni si jumatate de filmari, fosta Fata de la Pagina 3, Roxana Nemes, isi lanseaza cel mai recent videoclip al piesei "Tu amor", in exclusivitate cu Click! Blonda ne-a povestit ce peripetii a avut in timpul filmarilor, dar si cum si-a incalzit picioarele cu uscatorul de par. Piesa "Tu amor", compusa de Mihai Budeanu, fost component 3SE, a fost inregistrata la inceputul verii. Imediat dupa, Roxana si iubitul si impresarul ei, Radu Groza, au vrut sa filmeze si clip. "La inceput, ne-am gandit sa facem un clip simplu, de imagine. I-am zis Roxanei ca poate mai mult si sa facem un video sexy", ne-a spus Radu. La filmari, blonda a fost insotita de o intreaga echipa: au fost in Muntii Apuseni, pe Transalpina, la Cheile Bicazului, la Bacau, la Sovata si langa Sebes. In tot acest timp, solista a trait si cateva peripetii, anunta Click.

Kate Middleton, in sanii goi? Fotografia care poate starni scandalul anului 2012. Kate Middleton ar putea fi protagonista celui mai mare scandal al anului 2012, daca informatiile publicate de tabloidul francez Closer se vor dovedi adevarate. Jurnalistii sustin ca in posesia lor a ajuns o fotografie care ar putea-o face de ras pe Ducesa de Cambridge in intreaga lume. Kate ar fi fost surprinsa facand plaja in sanii goi in localitatea Provence, alaturi de sotul ei, Printul William. "Pentru a evita dungile neplacute lasate de absenta bronzului, Kate a mers pana la capat si si-a scos sutienul", noteaza publicatia franceza. Cel mai probabil, imaginea a fost realizata de paparazzi in timpul vacantei petrecute in Franta de cei doi soti, informeaza Libertatea.

Nicoleta Luciu e din cale-afara de sexy la 32 de ani! Uite cat s-a chinuit sa-si acopere sanii cu rochita neagra, mulata si foarte decoltata! Ocupata pana peste cap cu proiectele muzicale, Nicoleta Luciu si-a facut timp sa petreaca asa cum se cuvine, de ziua ei. Dupa ce aseara a iesit in oras cu familia, nasii si alte cateva cupluri, astazi, la pranz, a venit randul pentru o sueta ca-ntre fete. Imbracata intr-o rochie neagra, mulata si foarte decoltata, Nicoleta si-a invitat prietenele la un restaurant libanez, de unde a plecat incarcata cu pungi de cadouri. Nicoleta Luciu a implinit, ieri, varsta de 32 de ani, prilej de mare sarbatoare. Daca seara de marti a fost dedicata familiei si rudelor, in urma cu doua ore vedeta a fost fotografiata de paparazzii CANCAN.ro la un restaurant libanez din centrul Capitalei, impreuna cu o mare gasca de prietene, printre care si sora ei, Iuliana. Semn ca erau extrem de binedispuse, fetele au povestit, s-au amuzat, ba chiar au ras in hohote, asta in timp ce s-au racorit cu multe cocktailuri exotice si s-au delectat cu delicatese specific libaneze, scrie Cancan.

Jojo, unde-ti sunt sanii? Degeaba si-a pus silicoane! Bustul lui Jojo (32 de ani) este aproape inexistent. Vedeta care joaca in "Serviciul Roman de Comedie" de la PRO TV a fost prezenta la un eveniment monden miercuri seara si a socat prin tinuta sa. Toti invitatii erau cu ochii atintiti spre decupajul adanc al rochitei sale. Din profil, sanii se vedeau ceva mai bine, dar din fata aproape ca nu se zareau. Jojo a slabit foarte mult dupa nastere si, desi are sani artificiali, circumferinta bustului a scazut considerabil. Pe vremea cand a pozat in Playboy, Jojo, sau Alexandra Catalina pe numele din buletin, avea forme ceva mai pline si sanii mai rotunzi. Miercuri seara, la deschiderea unui salon de fite din Capitala, Tribute by GS, Jojo si-a facut aparitia intr-o tinute supersexy, anunta Click.

Soc la Hollywood! Doi actori foarte indragiti de femei sunt gay si au o relatie! Dupa ce la inceputul acestu an a recunoscut ca este gay, actorul Zachary Quinto a dezvaluit acum si identitatea iubitului sau. Starul din "Heroes" se iubeste cu protagonistul serialului de comedie "Glee", Jonathan Groff. "Sunt foarte fericit alaturi de el si sunt incredibil de norocos. Ma bucur ca traiesc vremuri in care nu mai suntem nevoiti sa ne ascundem relatia si sentimentele", a dezvaluit Zachary Quinto pentru o celebra revista, mentionand ca relatia lor dureaza doar de cateva luni. Socul la Hollywood a fost mare in ambele cazuri, pentru ca cei doi actori sunt staruri intr-o ascensiune uimitoare, cu mare priza la publicul feminin, informeaza Libertatea.