Bianca arunca bomba: "Eram in pat cu Adrian si am vazut in telefonul lui poze cu Tania Budi goala". Bianca Dragusanu a dezvaluit la emisiunea Cancan TV, difuzata de luni pana joi la Acasa TV, ca Tania Budi ii trimitea mesaje si poze indecente lui Adrian Cristea in timp ce fotbalistul se afla chiar cu ea in pat. Bianca Dragusanu, sustinuta de Veronica A. Cara, a declarat ca Tania Budi n-avea nicio jena sa-l sune pe Adrian Cristea in timp ce acesta dormea cu ea in acelasi pat. "Bianca m-a sunat intr-o dimineata sa imi spuna ca Adi o inseala. Tania o panica. Sa va explic. M-a sunat la 5 dimineata, era in soc total. Mi-a spus: "Vero, sunt cu telefonul lui Adi in mana, el doarme in bratele mele, iar telefonul ii suna intruna. Tania ii trimite mesaje iubitului meu, este dezbracata in telefonul lui". Intr-una din fotografii, Tania era ilustrata in bust. Pozele sunt la mine, dar nu imi permit sa le fac publice. Bianca, in disperarea ei, mi-a trimis mai multe poze, erau si cu alte parti anatomice", a dezvaluit Veronica A. Cara, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu vorbeste despre relatia ei cu Silviu Prigoana! Reactia Adrianei Bahmuteanu este colosala! Zvonurile legate de o posibila relatie intre Oana Zavoranu si Silviu Prigoana au fost aduse in discutie de catre Dan Capatos, iar bruneta s-a aratat dispusa sa raspunda la intrebari. "Niciodata nu mi-am ascuns simpatia pentru Silviu Prigoana. Il simpatizez si este o chestie reciproca. Este un om minunat. Nu il sun zilnic, dar din cand vorbim, ne dam mesaje. Este o persoana fascinanta, atat de inteligenta, o prezenta captivanta...", a spus Oana Zavoranu. In momentul in care Dan Capatos a insistat sa afle natura relatiei dintre cei doi, Oana a fost extrem de sincera: "Nu m-am gandit niciodata la o relatie". Interesanta a fost insa reactia Adrianei Bahmuteanu, care a intrat in direct in emisiunea "Un show pacatos". Chiar daca toata lumea s-ar fi asteptat ca Bahmu sa faca o criza, mai ales ca intre ea si Oana exista niste disensiuni mai vechi, ei bine, declaratiile ei au fost unul surprinzator, anunta Libertatea.

Cenusa cantaretei Amy Winehouse a fost ingropata. Cenusa cantaretei Amy Winehouse a fost ingropata intr-un cimitir din Londra, duminica, in cadrul unei ceremonii evreiesti, la finalul careia parintii artistei britanice au dezvelit o piatra funerara in memoria fiicei lor. Aproximativ 70 de persoane si-au luat un ultim ramas-bun de la cantareata, in cadrul ceremoniei evreiesti ce a avut loc duminica, la Londra. Un text scris cu litere roz si fotografia unei pasari apar pe aceasta piatra funerara de culoare neagra. Aceasi piatra contine si un text scris in memoria Cynthiei Levy, bunica artistei. Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la varsta de 27 ani, in resedinta ei din Londra, dupa ce s-a confruntat multi ani cu dependenta de alcool si de droguri, informeaza Click.

Apucatura italieneasca a starletei! Ramona Badescu nu poarta chiloti la evenimentele mondene. Dat fiind ca a stat poate prea mult prin Italia, Ramona Badescu nu numai ca a luat din accentul acestora, dar le-a imprumutat si din obiceiuri. Actrita, care este adepta rochiilor extrem de stramte, prefera totusi ca macar sub ele sa se simta... lejer. Vestimentatia care se muleaza de cele mai multe ori pe formele ei voluptoase, ar putea explica initiativa brunetei de a nu purta niciun fel de lenjerie intima. Este de apreciat insa ca actrita nu exagereaza cu rochii extrem de scurte, care ar putea oferi o altfel de priveliste, care nu ar face cinste unei femei de calibrul Ramonei Badescu. Se poate remarca cu ochiul liber ca Ramona nu poarta lenjerie intima sub rochia extrem de mulata, scrie Cancan.

Fotomodelul Raluca Podea isi schimba azi silicoanele. Isi pune sani de un kilogram. Frumusica blonda Raluca Podea (26 de ani) era tare nemultumita de implanturile mamare de "doar" 700 de grame, asa ca iubitul ei, fotbalistul Adrian Iordache (31 de ani), i-a oferit un cadou generos. Mai exact, i-a pus pe masa suma de 3.500 de euro, necesara operatiei de marire a sanilor. Astfel, de azi, Raluca va ingrosa randul vedetelor al caror bust cantareste un kilogram! Raluca Podea se supune senina astazi unei noi operatii de implanturi mamare, caci a mai avut o experienta de acelasi gen si nu a intampinat probleme de sanatate: "Azi ma opereaza acelasi doctor, Ovidiu Grecu, cel care in 2009 mi-a pus silicoane de 350 de grame fiecare. Nu mi-e teama, sunt sigura ca va fi bine", ne-a declarat ea. Interventia chinururgicala costa 3.500 de euro, iar suma va fi platita integral de iubitul vedetei, fotbalistul Adrian Iordache, anunta Libertatea.