Mama Antoniei arata perfect la 39 de ani! "Esti sublima", sustin admiratorii ei! Antonia este dovada vie a faptului ca frumusetea se mosteneste de la mama la fiica. La cei 39 de ani, Denise Iacobescu se poate considera cea mai sexy bunica din lume. Mama Antoniei pare sa nu fi imbatranit cu nicio zi de la varsta majoratului si face senzatie cu trupul ei aproape perfect. Nu este de mirare nici ce feedback primeste sexy bunicuta pe internet, fiind asaltata cu mesaje de admiratie. "Esti sublima!", "Ai niste picioare senzationale!", "Esti perfecta", cam asa suna unele dintre reactiile oamenilor care au privit pozele cu mama Antoniei, scrie Cancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Vadim Tudor: Am facut sex si cu trei femei pe zi. Pentru mine era ca un sport. Am fost aruncator de sulita si nu aratam rau. "Erau zile cand aveam si trei femei pe zi fara sa fac un efort deosebit. Am avut un nume tot timpul. Toata lumea ma stia, am avut piese jucate la Teatrul Tanase, scriam la Saptamana, eram reporter, cred ca nu aratam nici foarte rau ca am fost aruncator de sulita, intre timp m-am mai ingrasat si eu. A fost un sport pentru noi si o distractie pentru ca nu aveai altceva ce sa faci. Si organismul tanar cere. Dar vine o vreme cand te asezi la casa ta. Omul sa-si faca o familie si sa o respecte", a marturisit Vadim Tudor la emisiunea lui Mihai Morar de la Antena 2, citeaza Libertatea.ro

Fotograful care a pandit doua luni sa o prinda pe printesa Kate goala si a ramas tot sarac. Lovitura de teatru in scandalul fotografiilor topless cu printesa Marii Britanii! Paparazzo francez Pascal Rostain, de 40 de ani, sustine ca el ar fi facut pozele compromitatoare, nu Valerie Suau, care e de negasit de o saptamana. Rostain spune pentru "Daily Mail" ca ar fi pandit aproape doua luni pentru a-si onora comanda data de revista franceza "Closer". O sursa din anturajul fotografului, sustine ca "ar fi putut sa ceara lejer 10.000 de euro pe fotografii, dar nu a facut asta pentru ca nu aveau o calitate desavarsita. El a preferat sa onoreze promisiunea facuta fata de revista decat sa le scoata la licitatie pe piata si sa le vanda prin intermediari", scrie Click.

Andreea Marin handabilista. Imagini de colectie cu vedete. Artisti, prezentatori de stiri sau emisiuni ori actori, cu toti si-au "umplut" copilaria prin practicarea diverselor activitati sportive. Daca unii au continuat pe acelasi drum, practicand sport de performanta, pentru cei mai multi, totul a ramas la gradul de pasiune, alegand o alta cariera. Vedetele au acceptat sa povesteasca pentru revista Ciao!, despre perioada in care singura lor preocupare era ...sportul. Pe lista celor care au facut sport de performanta se numara Andreea Marin care a facut handbal, Pepe, care desi nu a participat la concursurile de box, a aprofundat acest sport chiar si in afara tarii, Dana Savuica si Andreea Esca care au umplut casa cu medaliile de la natatie. De departe, Mihai Dedu s-ar putea numara printre vedetele care si-ar fi facut un nume daca continua sa se tina de antrenamentele sportive, scrie Cancan.

Romanul cu cel mai smecher restaurant din America, Nelu Balan: "Chiria ma costa 75.000 de dolari. PE LUNA". Nelu Balan, patronul celui mai tare restaurant romanesc din New York, SUA, unde mananca Bush, Clinton, Jay Z, Beyonce si multe alte peronalitati, a povestit despre inceputurile lui la "Rai da' buni" alaturi de asociatul sau. "Amandoi stateam noptile si ne gandeam cum sa ajungem sa deschidem un restaurant. Era singurul lucru care ne putea aduce vedete si ne putea face cunoscuti. Amandoi lucram in diferite domenii. S-a ivit tatal unei foarte bune cunostinte care avea 25 de locatii in Manhattan si mi-a spus ca are un spatiu in Madisson, care de doi ani e inchis si ne-a intrebat daca suntem dispusi sa facem o colaborare. N-am mai avut somn... A doua zi ni s-au dat cheile si 25.000 de dolari, cand chiria era 18.000 dolari. Era imposibil sa ne descurcam. In prezent, chiria a ajuns 75.000 de dolari, scrie Libertatea.ro

Dana Savuica s-a intepat in ureche ca sa slabeasca. Are 42 de ani, dar se poate lauda cu o silueta de adolescenta. Asta ii cere Danei Savuica ceva sacrificii. Recent, vedeta a apelat la o tehnica revolutionara de a slabi: acupunctura. S-a lasat intepata in ureche pentru a da jos 2 kilograme pe saptamana. Admirata si invidiata, deopotriva, pentru faptul ca trecerea timpului nu si-a pus amprenta pe chipul si trupul ei, Dana Savuica nu s-a culcat pe o ureche. Desi arata impecabil, are mare grija sa ramana asa. Mai mult, e adepta metodelor de infrumusetare inedite si cea mai noua procedura a descoperit-o recent: slabirea prin acupunctura realizata in lobul urechii. Acest procedeu te ajuta sa slabesti doua kilograme in sapte zile, caci menirea lui este sa spuna stop poftei de mancare, scrie Click.