Adevarul gol-golut despre filmul in care Pepe isi face de cap cu un travestit - Vezi aici, cap-coada ce s-a intamplat in acel apartament. Pepe, un travestit, intimitatea unui apartament sI muzica lui Gigel Frone. Acestea au fost ingredientele unei petreceri de pomina la care artistul a facut senzatie. Secventele in care latino-loverul palmuieste peste fund un barbat imbracat in haine de femeie sunt doar o parte din scenariul pe care acesta l-a pus la cale cu bunul sau prieten Cornel Pasat. Invitat sa continue in apartamentul lui Cornel Pasat, petrecerea inceputa intr-un restaurant, Pepe a fost protagonistul unor scene pline de savoare. Cu un chef nebun de distractie, artistul a interpretat alaturi de balerinul Ovidiu Danci momentul in care Pasat a cerut-o de sotie pe Bianca. Daca Pepe si-a pastrat atitudinea "macho", Danci a imbracat hainele Biancai sI a jucat rol de femeie in ceea ce s-a dovedit a fi un pamflet fabulos. Cei doi au reeditat cina romantica la care Pasat si-a cerut iubita de sotie. Cu vocea tremurand de emotie, Pepe a ingenunchiat in fata travestitului sI i-a cerut mana, declarandu-i ca vrea sa-si intemeieze o familie alaturi de el, sa-si faca o casa sI chiar sa-si ia un caine impreuna. Mai mult, l-a anuntat ca isi doreste doi copii de la el, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Dezvaluiri socante despre cuplul Sfat-Nastase: "Nu exista femeie mai rea ca ea. Ilie va muri din cauza ei. Il bate si-l injura". Fostul tenismen Ilie Nastase pare sa aiba o viata de cosmar cu iubita lui, Brigitte Sfat. Cel putin asta afirma Ghita Severica, antrenorul uneia din cele doua grupe de copii ale sectiei de fotbal, singura care a mai ramas activa din Clubul Sportiv Vointa. Severica sustine ca bruneta este extrem de severa si ca il trateaza pe Ilie Nastase ca pe o carpa. Mai mult, Brigitte nu ezita sa-si bata iubitul in fata altor barbati, facandu-l de ras. "Se bat parte in parte, cum ne batem noi barbatii. In fata noastra el e o carpa. Sare la bataie imediat, cu pumnii, cu picioarele, il ia de gat, se imbrancesc. Face pe stapana de cand a venit. Pe unde ne prinde, ne alearga ca pe hotii de cai. E o femeie rea. La inceput mi-a lasat o impresie buna, dar nu o stiam decat de la televizor. Nu exista femeie mai rea, asa ceva nu am vazut in viata mea", aunta Click.

Inna, ce-ti mai place cu "pasarica" in vant! Uite cum a pozat din nou artista. Inna face ce face si le mai arata fanilor ei... cate ceva. Imbracata destul de sumar, cantareata da impresia ca adora sa pozeze cat mai... lejera. Lejer este cel mai potrivit cuvant pentru a descrie pantalonasii scurti, minusculi ai Innei. Imbracata astfel, cantareata a facut un set de fotografii pentru un promo al turneului ei din Mexic. Se pare ca tinuta este una dintre preferatele Innei, atat pe scena, cat si la sedintele foto, pentru ca a fost criticata de foarte multe ori. Chiar daca i se vad chilotii sau zona inghinala - cazul de fata - Inna nu se sinchiseste prea mult. O fi prea placuta senzatia, informeaza Libertatea.

Raluca Podea si-a pus implanturi de silicon cu o greutate de 1 kilogram! "Abia astept sa mi-i etalez si sa pot sa ma bucur de ei". Raluca Podea isi doreste sa fie cea mai sexy blonda din showbiz si se tuneaza de cate ori are ocazia. Acum ea si-a pus implanturi de silicon mai mari, de 500 de grame fiecare. Raluca a ajuns pe masa de operatie pentru a-si schimba silicoanele si a optat pentru cea mai mare masura: sanii ei cantaresc acum 1 kilogram. "Sanii mei sunt minunati, arata foarte bine. Nu am voie sa fac efort, il ascult pe domnul doctor", a spus Raluca Podea la "Drept la tinta" de la Kanal D. "Ma simt foarte bine, numai ca acum trebuie sa imi iau alta garderoba, sa scap de bustiera. Astept sa mi-i etalez si sa pot sa ma bucur mai mult de ei. Iubitul meu nu are voie sa-i atinga. Nu i-a atins deloc. Doua saptamai trebuie sa stau linistita", a explicat Raluca Podea, scrie Cancan.

Fetele de la Next Top Model au renuntat la inhibitii! Au pozat goale, invelite de serpi uriasi! Shooting incendiar joia aceasta la Next Top Model! Frumoasele concurente au mers in Delta Neajlovului, o locatie idilica, inca necunoscuta multor romani, desi aflata in imediata apropiere a Bucurestiului. In acest cadru incredibil, Catalin Botezatu le-a propus concurentelor o sedinta foto pe cat de interesanta, pe atat de plina de provocari. Pentru a reda cea mai veche poveste de dragoste din lume si tentatia fructului oprit, frumoasele fete au trebuit pentru prima oara sa renunte complet la inhibitii! Au imbracat tinute sumare facute din frunze si au trebuit sa pozeze alaturi de manechini imbracati intr-o vestimentatie asemanatoare, anunta Click.

Mitea, nu esti gelos? Andreea Tonciu, cu sfarcurile la vedere, in public! Andreea Tonciu radiaza de fericire de cand relatia cu Nicolae Mitea merge struna. Ea nu ezita sa isi faca fotografii in orice ipostaza, iar recent a avut o aparitie foarte indrazneata. Bruneta si-a facut un obicei din a iesi in oras cu prietenele atunci cand nu este in bratele iubitului ei. Intotdeauna ingrijita, machiata echilibrat si cu tinute sexy, Andreea Tonciu impresioneaza placut atunci cand apare undeva. La ultima fotografie pe care a facut-o publica insa, focoasa bruneta a avut o scapare. Sau poate a dorit sa demonstreze ca nu are nevoie sa poarte sutien. Cert este ca Andreea a purtat o rochie argintie, foarte sexy, dar prin materialul careia se puteau vedea sfarcurile. Iar asta s-a intamplat in public, la un restaurant, informeaza Libertatea.