Bianca a luat lectii de dans de la Andreea Balan! Uite cum se misca amandoua! Dupa ce a anuntat public ca o admira pe Andreea Balan pentru felul cum danseaza, Bianca a ajuns la o lectie privata cu blonda. Dupa ce s-a desprartit de Cristea, Bianca Dragusanu a hotarat ca e vremea sa se axeze pe cariera. Si, cum va participa in curand la noul sezon "Dansez pentru tine", are nevoie de toate trucurile pentru a-si infrange adversarii. Andreei i-a placut invataceaua sa, pentru ca imediat dupa vizita a si postat pe Facebook imagini. "Dupa ce a spus ca dansez cel mai bine din Romania (lucru care m-a flatat), Bianca m-a vizitat azi la sala de dans si am invatat-o cateva miscari pentru competitia "Dansez pentru tine". E talentata, o sustin si imi doresc sa obtina un loc fruntas", a explicat blonda, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Denisa Bita vrea cei mai mari sani din showbiz. Fosta "Fata de la pagina 3" Denisa Bita e hotarata sa le detroneze pe Adina Barbu si pe Raluca Podea. Desi a fost dotata de Mama Natura cu sani generosi, blondina nu este multumita si isi doreste si implanturi. Denisa nu se multumeste insa cu orice silicoane, ea le vrea pe cele mai mari. "Vreau sa am cei mai mari sani din showbiz! Sunt gata sa accept orice mi-ar propune domnul doctor", a marturisit Denisa, pentru emisiunea "Un show pacatos" de la Antena 1. "Avand in vedere ca are sanul ceva mai lat, la Denisa merge bagat un un implant ceva mai mare, poate chiar 500-600 ml", a precizat medicul, anunta Click.

Iata sanii de 1 kilogram ai Ralucai Podea! Fotomodelul Raluca Podea (26 de ani) a fost ieri in culmea fericirii, caci, in sfarsit, dupa doua saptamani de pauza, timp in care a trebuit sa se refaca dupa operatia de implant mamar, are voie sa faca amor. Vestea l-a entuziasmat pe iubitul ei doar pe jumatate, deoarece fotbalistul Adrian Iordache (33 de ani) n-are voie, timp de o luna, sa bruscheze "bijuteriile" Ralucai. Raluca ne-a aratat ieri, in exclusivitate, noul bust siliconat, care acum cantareste un kilogram: "Sunt fericita, operatia a fost o reusita, medicul este foarte multumit. Doctorul meu estetician, Ovidiu Grecu, mi-a dat, de ieri, unda verde la sex, insa nu am voie sa fac dragoste in orice pozitie, ci doar batraneste, pe spate, fara mare zgaltaiala pentru sani. Iubitul meu va fi fericit, caci timp de doua saptamani l-am tinut pe bara, doar ma invelea noaptea, in somn", ne-a declarat ea, dupa ce a iesit din cabinetul medicului, unde fusese la un control de rutina, informeaza Libertatea.

Cat de sexy este Madalina Ghenea in bucatarie in lenjerie intima si cu sanii pe afara. Madalina Ghenea a realizat un pictorial incendiar pentru revista GQ Rusia. Modelul roman arata tot ce are mai bun si astfel demonstreaza inca o data cum l-a cucerit pe Leonardo DiCaprio. Ea are un corp perfect si vrea pe aceasta cale sa dovedeasca faptul ca femeile pot fi sexy si in bucatarie in timp ce toaca ceapa, scrie Cancan.

Uite ce sexy sunt cele doua mame ale Antoniei! Dupa despartirea de bruneta Denise, Mihail Iacobescu, tatal solistei, s-a recasatorit cu blonda Bianca. Antonia Iacobescu (23 ani) se poate mandri cu doua mame sexy! Se pare ca tatal vedetei a "jonglat" numai printre femei frumoase, caci atat prima sotie, cat si cea de-a doua sunt extrem de sexy. Dupa ce s-a despartit de apetisanta Denise (45 ani), Mihail Iacobescu (46 ani ) si-a gasit fericirea alaturi de o blonda, care dupa un timp i-a devenit si sotie. Tatal Antoniei si sotia lui, Bianca, sunt membri activi ai Bisericii Mormone. Antonia a recunoscut recent ca este mormona, iar dezvaluirea a venit ca o bomba pentru fanii ei. Antonia a renuntat la obiceiurile religiei din care face parte, insa nu si tatal ei. Reporterii Click! au stat de vorba cu reprezentantii Bisericii Mormone din SUA si ne-au marturisit ca acesta este foarte dedicat acestui cult religios, anunta Click.