Plange dupa Bianca, o vrajeste pe Tania, dar isi face de cap cu Melinda! Adrian Cristea se iubeste pe ascuns cu o sexy-secretara. Fotbalistul Adrian Cristea este mare iubaret. Acesta a ajuns la performanta de a jonga cu cate doua femei o data, asumandu-si insa riscul de a fi prins. Bianca a aflat de Tania sI l-a scos din viata ei in suturi. Acum e randul Taniei, care a tot sugerat in ultima vreme ca ar avea o relatie stabila cu Cristea, sa afle de Melinda. De mai bine de o luna, fotbalistul se vede in secret cu o bruneta focoasa, secretara la un cabinet de avocatura din Capitala, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu: "Mama este amenintata de tigani cu moartea". De cand fiica sa e implicata in ''Dosarul vrajitoarelor'', Marioara Zavoranu (64 de ani) nu mai are un somn linistit. Si asta pentru ca, aproape in fiecare noapte, rromii o bombardeaza cu SMS-uri de amenintare, sustine Oana Zavoranu. Continuarea in Libertatea.

Nicoleta Luciu, mai sexy ca oricand! Imaginile care ii vor face pe toti barbatii sa se duca sa-si cumpere rapid o sticla de vin. Face ce face Nicoleta Luciu si, fie ca e in emisiunile in direct, la evenimentele mondene sau la vie, tot cea mai sexy este! La propunerea lui Catalin Maruta, mai multe vedete au pornit la cules struguri la Valea Calugareasca. Nu s-au oprit insa aici si, sub privirile Niculinei Stoican, ale lui Rica Raducanu, Matilda Pascal Cojocarita, Maria Dragomiroiu si ale altor "populari", Nicoleta a urcat in butoiul plin cu struguri ca sa ii stoarca exact cu picioarele, dupa traditie, relateaza Cancan.

Janet Jackson va fi a patra sotie a unui miliardar din Qatar. Una din cele mai scumpe nunti din istorie! Asta pregateste miliardarul Wissam al Mana (36 de ani) din Qatar pentru logodnica lui, cantareata Janet Jackson (46 de ani). Barbatul mai are insa alte 3 sotii. Nunta lui Janet Jackon, sora celebrului cantaret Michael Jackson, va avea loc la Doha, anul viitor, insa pregatirile pentru marele eveniment au intrat deja in linie dreapta, fiindca alesul ei, miliardarul Wissam al Mana, vrea o petrecere cu totul iesita din comun, anunta Click.

Adi Cristea doarme la Bianca Dragusanu, dar il mai suna si Tania Budi! "Daca nu o sa fie ce vreau eu, o sa ii transmit ' Fugi, baiatule, fugi!'". Bianca Dragusanu a dezvaluit ca Tania Budi inca il mai suna pe Adrian Cristea, desi ea nu stie ce discuta cei doi. Bianca Dragusanu se incapataneaza sa nu ia foarte tare in serios relatia lui Cristea cu Tania Budi, care a vorbit pentru prima oara la CANCAN TV despre ce se intampla intre ei. Integral in Cancan.

Monica Gabor, superba in noua reclama a lui Mr. Pink! Mr. Pink, iubitul chinez al lui Moni, castiga tot mai mult teren pe piata publicitara din Statele Unite, unde are practic Los Angeles-ul la picioare. Iubitul fostei doamne Columbeanu e sponsorul unei legendare echipe americane de baseball: LA Dodgers! In plus, mai nou, Moni a anuntat pe Facebook: "Mr. Pink Beverages, cel mai mare sponsor al evenimentului caritabil Summer Spectacular by The Brent Shapiro Foundation", infomeaza Libertatea.