Au baut 11 sticle de tequila in zece si au dansat uzi pe mese ziua in amiaza mare. Botezatu s-a destrabalat cu manechinele pe o plaja din Mykonos. Dezmat total sub ochii grecilor. Catalin Botezatu sI concurentele de la Next Top Model au facut-o lata ziua in amiaza-mare pe o plaja din Mykonos. Plecati acolo pentru filmari, acestia au pus-o de o petrecere de zile mari la care au curs rauri de tequila, iar atmosfera a devenit incendiara. Excentricul designer Catalin Botezatu s-a facut cunoscut sI in presa tabloida din Grecia. De cand a ajuns pe pamant elen cu echipa de la "Next Top", alaturi de care filmeaza in insula Mykonos, Bote a tinut-o tot intr-o petrecere. Din filmuletele sI fotografiile pe care le-am primit pe celebra adresa pont@cancan.ro reiese clar ca, la chefurile pe care acesta le organizeaza, totul o ia razna sI atmosfera devine incendiara. Printre frumuselele care vor sa devina celebre in lumea modei cu ajutorul lui Botezatu, designerul se simte ca pestele in apa sI cauta orice prilej de distractie, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu a innebunit Germania! Vezi imaginile "erotice" care fac furori printre nemti. Bianca Dragusanu este fara dar si poate una dintre cele mai dorite femei de la noi din tara. Pe langa asta, fosta iubita a lui Cristea a castigat nototrietate si peste hotare. Nemtii sunt innebuniti dupa formele apetisante ale vedetei noastre. Bianca Dragusanu a pozat de cateva ori in Playboy Romania, iar aparitiile ei sexy au atras multe priviri, la noi si peste hotare. Acum, fosta pacatoasa a lui Capatos a ajuns vedeta si in Germania. Mai exact, Bianca a ajuns in noul numar al editiei germane a revistei Playboy, care a iesit recent pe piata insotit de un supliment ce contine fortografii cu cele mai fierbinti 100 de femei din lume, anunta Click.

Nicoleta Luciu va purta bustiera pe ringul de la "Dansez pentru tine" ca sa nu-i sara sanii din sutien! Nicoleta Luciu (32 de ani) este hotarata sa-si protejeze sanii atunci cand va topai de mama focului in ringul emisiunii "Dansez pentru tine", editie care va debuta pe 29 octombrie. Fostul "iepuras" Playboy face asta din doua motive: pentru a-si proteja silicoanele pe care si le-a pus la inceputul acestui an, dar si pentru a evita ca vreun san mai naravas sa tasneasca din decolteu. Desi mai sunt cateva saptamani pana la inceperea noului sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", vedetele au inceput deja antrenamentele. Momentan, repetitiile sunt ceva mai lejere, de doar doua-trei ore pe zi, dupa cum Nicoleta Luciu a povestit in exclusivitate pentru Libertatea. Nici bine nu au inceput lectiile de dans, ca ea a si adunat cateva vanatai, insa fostul "iepuras" nu se ingrijoreaza: "Le faceam oricum si atunci cand nu dansam". Chiar daca nu petrece zi-lumina la sala, Nicoleta nu poate sa nu stea cu gandul la copiii ei: "Sun des acasa sa vad ce fac micutii, mai ales atunci cand se apropie ora mesei. Vreau sa stiu daca au mancat, cat au mancat si tot asa", informeaza Libertatea.

Laurette se dezlantuie pe Facebook! Uite ce gest obscen le arata fanilor ei! Se pare ca Laurette a trecut peste momentele neplacute din viata ei, avand in vedere ca se manifesta din ce in ce mai agresiv pe retelele de socializare. Mulatra a ales sa publice o serie de fotografii indecente pe pagina personala de Facebook, fotografii care i-au starnit pe fanii ei. Asadar, dupa ce zilele trecute publicase inagini cu ea in sanii goi, a ales sa le ureze "O zi frumoasa" prietenilor ei virtuali intr-un mod "aparte". Asa ca a postat o imagine in care le arata degetele din mijloc fanilor ei. Reactiile acestora nu au fost deloc negative si Laurette a primit o multime de like-uri la fotografia cu pricina, scrie Cancan.

Imagini de senzatie! Oana Zavoranu, filmata in pat si la dus cu un reporter. Oana Zavoranu e pusa sotii! Azi, vedeta a facut un anunt socant pe Facebook. Bruneta a anuntat ca pleaca din tara. Adi Velea, reporterul Kanal D, s-a dus intr-un suflet la vedeta acasa, iar acolo a avut parte de o surpriza de proportii. Vestea a venit ca o bomba pentru admiratorii Oanei. Iar pentru a afla de ce "Querida" vrea sa paraseasca "patria mama", echipa Kanal D s-a deplasat la domiciliul brunetei pentru a afla cateva informatii. Primirea a fost una de vis, caci reporterul emisiunii Drept la tinta a stat tolanit in pat cu Oana si, mai mult, s-a spalat pe cap. Oana si-a lamurit in cele din urma fanii: ea va pleca din tara, insa pentru o perioada scurta. "Voi merge la Hollywood pentru a lua parte la o petrecere unde vor fi numai staruri", a spus Oana, la Kanal D, anunta Click.