Scene hot! Iuliana Luciu si Daniela Crudu s-au pupat pe gura in direct la TV! Daniela Crudu pare ca se simte foarte bine de cand este singura. Daca atunci cand avea o relatie cu Nila, ea nu se ridica de pe scaunul ei de asistenta, acum Cruduta se simte in largul ei in fata camerelor de filmat. Aseara ea s-a imbracat in pijama si a invitat-o si pe colega ei de trust, Iuliana Luciu, la o petrecere in pijamale in platoul de la Antena 1. Deliciul serii a fost o fantana de ciocolata cu care fetele si-au facut de cap toata seara. La un moment dat cele doua s-au simtit atat de bine incat au vrut sa se sarute pe gura, dar din pacate pentru barbatii care le urmareau, buzele lor s-au lipit de o acadea. "Mama ce buna e asta, nu va e pofta?" a spus Cruduta despre ciocolata pe care nu se satura deloc sa o guste, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Antonia, atacata murdar: "Toti cei care si-o pot permite au avut-o". Cantareata Antonia a fost facuta albie de porci, miercuri seara de Radu Banciu. Realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", de la B1 TV, a comentat in stilul caracteristic aparitia Antoniei pe prima pagina a revistei "VIVA". "Aceasta este Antonia. 23 de ani. Fosta iubita a tuturor starurilor din Romania! Toti cei care si-o pot permite au avut-o ca iubita. E si mama, e si casnica, e si gospodina! Eu nu am auzit-o niciodata cantand, am inteles ca e cantareata. Nu stiu daca se vad foarte clar care sunt argumentele ei, evident ca nu se mai pune problema de voce. Aceasta este vestita Antonia", a spus Radu Banciu despre cantareata, anunta Click.

Cu sfarcul la vedere! Andreea Banica face spectacol vestimentar la Media Music Awards. Andreea Banica nu si-a dezamagit fanii si a venit la Sibiu, pentru Media Music Awards, intr-o vestimentatie care i-a lasat pe admiratorii ei sa-i vada in voie sanii. Frumoasa blonda a fost foarte amabila la sosirea in Piata Mare si a stat de vorba cu toata lumea, care a vrut sa-i spuna cateva cuvinte. In timp ce ea statea de vorba cu reporterii, sanul drept al Andreei a refuzat sa mai stea cuminte in bluza si a iesit aproape in totalitate afara, informeaza Libertatea.

Corina Caragea, in cea mai scurta rochie in care ai vazut-o vreodata! Uite ce picioare are prezentatoarea. Corina Caragea, pe care o vedem de obicei de la bust in sus, prezentand stirile sportive de la Pro TV, are un trup de invidiat. Prezenta astazi la petrecerea revistei Pro TV Magazin, bruneta a adoptat o tinuta care i-a lasat pe multi cu gura cascata. Caragea si-a pus frumusetea in valoare cu o rochie alba, extrem de scurta, ce-i lasa la vedere picioarele bronzate si tonifiate. Cum era de asteptat, fanii de pe retelele de socializare au remarcat aparitia spectaculoasa a prezentatoarei, iar imaginea postata a strans numeroase apecieri si cuvinte de lauda, scrie Cancan.

I-a lasat pe toti cu gura cascata! Andreea Marin Banica, super decolteu la o petrecere. Andreea Marin Banica a fost invitata de marca la Petrecerea Roz organizata de un portal de femei din Republica Moldova, eveniment dedicat luptei impotriva cancerului la san. Daca dress-code-ul evenimentului impunea o tinuta care sa- contina culoarea roz, Andreea Marin Banica a sfidat regulile alegand sa poarte o rochie neagra, cu decolteu generos, semnata Mihaela Drafta, accesorizata insa cu panglica roz, simbolul luptei contra cancerului la san. Andreea Marin Banica a cumparat rochia chiar dintr-un butic din Chisinau, acolo unde se vand creatile Mihaelei Drafta, designerul roman fiind extrem de apreciat in Republica Moldova, anunta Click.

A purtat sau nu chiloti Anda Adam la Media Music Awards? Anda Adam a avut o aparitie spectaculoasa la Premiile Media Music Awards. Cantareata a mers la eveniment imbracata intr-o rochie sirena, decupata in lateral, care i-a scos in evidenta silueta. Anda a facut senzatie cu tinuta aleasa si a reusit sa le starneasca celor din jur curiozitatea. "Poarta sau nu chiloti pe ea?",s-au intrebat multi dintre cei prezenti la eveniment. Si asta pentru ca modelul rochie pe care a purtat-o Anda nu-i prea permitea sa poarte lenjerie intima, informeaza Libertatea.