Sotul Nicoletei Luciu, filmat in timp ce isi snopea amanta cu bataia! Era sa ii suceasca gatul! Paparazzii revistei Ciao! l-au fotografiat pe Zsolt Csergo in compania amantei sale, pe un iaht ancorat intr-un port, din Croatia. La scurt timp dupa ce Nicoleta si copiii s-au intors in Romania din vacanta, Zsolt a fost filmat de paparazzi in compania unei femei, de origine maghiara, Kinga. Cei doi au dansat, au baut si la un moment dat s-au certat. Sotul Nicoletei a devenit violent cu Kinga si a aruncat cu o sticla in ea. "Pe la 22 a inceput petrecerea. Pe iaht erau doar Zsolt, amanta si inca o persoana. Muzica era foarte tare. S-a consumat alcool", a spus unul dintre paparazzi. Acestia au declarat la Cancan TV, emisiune difuzata la postul de televiziune Acasa TV, de luni pana joi, de la ora 22, ca cei doi au avut o discutie in contradictoriu in limba maghiara si Csergo s-a ridicat si a lovit-o, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nu i-au ajuns banii de la Capatos! Fosta asistenta Eva Kent e banuita ca se prostitueaza in Italia. Una dintre fostele asistente ale lui Capatos a ajuns sa fie banuita ca isi vinde trupul pe bani, in Italia. Eva Kent a fost timp de cateva luni in echipa "Un show pacatos", s-a iubit cu stelistul Victoras Iacob, dar acum e intr-o situatie care seamana izbitor cu ea a fostei gimnaste Floarea Leonida. Sport.ro sustine ca Eva , pe numele ei real Oana, a ajuns sa faca prostitutie in Italia dupa ce toate incercarile ei de a intra in showbiz-ul international au esuat, anunta Click.

Romancele de la Cheeky Girls au pozat topless dupa operatia de marire a sanilor! Gemenele de la Cheeky Girls se afla din nou in atentia presei din Marea Britanie si nu numai, dupa ce au pozat topless. Romancele noastre au realizat un pictorial incendiar, menit sa infierbante imaginatia barbatilor. Ele au pozat topless pentru a aniversa 10 ani de existenta a trupei, dar si pentru a arata "rezultatele" operatiei de marire pe care au suferit-o. Daca pana acum s-au considerat oarecum conservatoare, ele au declarat in paginile revistei britanice Zoo, pentru care au pozat, ca a sosit timpul sa faca ceva sexy pentru fani. Si altceva mai nimerit puteau face decat sa se dezbrace? Monica si Gabriela Irimia, care alcatuiesc trupa Cheeky Girls, au sosit in Marea Britanie in 2002 si au devenit celebre dupa ce au participat la concursul de televiziune "Popstars: The Rivals". Melodia de debut, "Cheeky Song (Touch My Bum)", a devenit rapid un hit si s-a vandut in 1,2 milioane de copii in lumea intreaga. Totusi, de ani buni, cele doua fete nu au mai scos vreun hit, informeaza Libertatea.

Primele imagini video cu Zina Dumitrescu de la "disparitie"! Uite cum arata si ce program are regina modei romanesti la camin! De aproape un an, Zina Dumitrescu a lasat deoparte lumina reflectoarelor si s-a retras la un camin, de langa Snagov. Creatoarea de moda a dezvaluit pentru emisiunea Cancan TV ca se simte foarte bine in noua ei "casa", dar a promis ca se va intoarce curand in showbiz. O echipa Cancan TV a reusit sa intre in noua casa a Zinei Dumitrescu, care a acceptat sa dezvaluie cum arata viata ei de cand s-a mutat la camin. "De cateva luni bune, acest loc este acasa. Am disparut o perioada... e impropriu spus, fiindca sunt la curent cu tot. Pun la cale un come back, cred ca prin ianuarie va fi asta", a spus Zina, pentru emisiunea Cancan TV, difuzata la Acasa Tv de luni pana joi, de la ora 22. Creatoarea de moda a precizat cum arata o zi din viata ei la caminul de la malul Lacului Snagov, scrie Cancan.

Ioana Tufaru avea ganduri incestuoase cu tatal ei! Vezi fragmente incredibile din jurnalul ei. Fiica Andei Calugareanu obisnuia sa tina un fel de jurnal in care isi consemna gandurile. Echipa Happy Hour a reusit sa intre in posesia unui fragment absolut halucinant, care dateaza din 1993, in care Ioana Tufaru a scris lucruri incredibile. Pe de o parte, femeia ar fi vrut sa aiba relatii sexuale cu tatal ei, pe de alta parte, ii dorea moartea. "Eu as fi vrut sa ma dau la tata de mai multe ori. Azi cand el a zis ca nu crede, eu nu i-am raspuns nimic....Eu ii doresc si moartea. Azi a zis ca el nu crede, dar eu scriu aici ca da, ii doresc moartea." Cristi Rotaru, unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Dan Tufaru, spune ca acesta era absolut oripilat de ce ii trecea prin minte fiicei sale, anunta Click.

Monica Gabor si-a "stors" iubitul chinez de 5.000.000 de dolari. Fotomodelul Monica Gabor (24 de ani) isi face maine intrarea in lumea sclipicioasa de la Hollywood, caci la lansarea bauturii Mr. Pink Ginseng Drink a iubitului ei asiatic vor calca pe covorul roz zeci de staruri pe care, pana acum, vedeta nascuta la Bacau le-a admirat doar prin reviste. Fosta sotie a milionarului Irinel Columbeanu n-a mai trecut prin Romania de trei luni, insa absenta sa se dovedeste a fi motivata, caci a fost ocupata pana peste cap cu pregatirile evenimentului de maine, care anunta lansarea cu tam-tam a bauturii energizante Mr. Pink Ginseng Drink, a iubitului ei asiatic. Pe covorul roz vor calca zeci de staruri, printre care prezentatorul Larry King, actritele Lindsay Lohan si Anna Kendrick, supermodelul Cindy Crawford, printul Faisal Al Saud, legendarul hocheist Wayne Gretzky si cantareata Paula Abdul. Nu vor lipsi de la eveniment nici Paris, Price si Blanket, cei trei copii ai lui Michael Jackson, informeaza Libertatea.