Prima declaratie a Nicoletei Luciu dupa filmuletul incendiar cu sotul ei, exclusiv pentru cancan.ro: "Nu divortez.Ramanem o familie pentru copiii nostri". Frumoasa bruneta a dat o declaratie in exclusivitate pentru cancan.ro, in ceea ce priveste casnicia ei cu Zsolt Csergo. Chiar daca imaginile cu Zsolt si amanta acestuia, antrenoarea de fitness Kinga, sunt mai mult decat graitoare, Nicoleta Luciu a hotarat sa stearga cu vederea cele intamplate si sa-si salveze familia. "Sunt obosita si epuizata si de toate. Orice femeie care isi iubeste sotul trebuie sa fie socata intr-o astfel de situatie", a marturisit Luciu. "Nu divortez. Ramanem o familie pentru copiii nostri", este prima declaratie a vedetei dupa filmuletul incendiar. "Noi suntem un cuplu foarte frumos si foarte reusit si fericit pentru copiii nostri si ne dorim ca asa sa ramana. Casnicia va ramane frumoasa pentru copiii nostri". Luciu este determinata sa uite infidelitatile sotului sau, chiar daca a declarat in repetate randuri ca nu va fi capabila sa ierte un asemenea gest, in cazul in care i s-ar intampla vreodata, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Simona Gherghe se apara dupa ce a convins-o pe fiica Andei Calugareanu sa pozeze in chiloti: "De unde atata ipocrizie?" Dupa ce a scandalizat o tara intreaga prezentand pictoriale deocheate cu Ioana Tufaru, la emisiunea "Acces direct", Simona Gherghe se apara intr-o maniera agresiva. Prezentatoarea TV ii acuza pe cei care s-au declarat scandalizati de acele imagini ca sunt ipocriti. Simona se intreaba daca acei oameni ar fi fost la fel de deranjati daca ar fi vazut o femeie cu dimensiuni de manechin. "Daca era vorba de o domnisoara care avea masurile 90-60-90, mai era cineva indignat? Daca Ioana mergea la plaja, ce se intampla, era alungata de pe plaja? De unde atata ipocrizie?", a spus Simona Gherghe, la emisiunea "Acces direct". Dupa ce mai multe voci au acuzat-o pe Ioana Tufaru ca ar avea probleme psihice, fiica Andei Calugareanu a obtinut de la medicul de familie un certificat care atesta ca "nu este in evidenta cu boli psihice", anunta Click.

Lora, despre nunta ei: "Am ramas doar in sandale si chiloti transparenti". Nunta Lorei si a lui Dan Badea a fost una care a avut multe momente neprevazute, dar si episoade de-a dreptul inedite. Invitati in emsiunea "Rai da' buni", cei doi proaspati miri au povestit despre nunta lor, insa un episod plin de peripetii a retinut atentia. Desi a avut rochia de mireasa mult visata, tip sirena, Lora a avut ceva de patimit din cauza ei. "O singura data am fost la toaleta si Doamne fereste daca cineva imi facea o poza, pentru ca nu puteam decat daca scoteam rochia de tot... Am ramas doar in sandale si chiloti transparenti si mai erau si niste domnisoare de la o nunta alaturata, care imi spuneau cat de mult ma admira. Asa ca eram pe tocuri, in fundul gol in baie si le ziceam fetelor: "Multumesc, multumesc, vai, va multumesc din suflet!", a povestit amuzata Lora, informeaza Libertatea.

Cruduta a facut testul IQ! Esti curios sa afli cat de inteligenta este bruneta? O sa fii uimit! Luata peste picior de mai multi colegi de breasla, Daniela Crudu a acceptat sa faca testul IQ in direct la televizor. Bruneta le-a aratat astfel tuturor cat de mult o duce capul! Satula sa mai fie luata la misto, ca nu ar avea prea multa minte, Daniela Crudu le-a demostrat celor care aveau dubii ca are un IQ destul de ridicat. Cruduta a fost supusa testului de intelegenta in prezenta lui Dan Capatos, care i-a adresat cateva intrebari: 1.Cel mai mare os uman? 2. Cel mai mare fluviu din Europa? 3. Ce rege al Daciei a murit in acelasi an cu Cezar? 4. Unde s-a nascut Napoleon? 5. Ce culori nu disting daltonistii? 6. Cum o chema pe mama cand era mare? 7. Cum se numeste personajul pe care il astepta Penelopa Daniela a raspuns corect la toate intrebarile, ba mai mult, in timpul testului a facut glume: "Nu tre sa ai emotii cu mine. Hai mai, mai ai intrebari pentru mine ca astea sunt atat de usoare!", scrie Cancan.

Daca nu se opera, Bittman risca sa faca atac cerebral. Dan Bittman a fost la un pas de o tragedie. Saptamana trecuta, artistul s-a operat la Viena, dupa ce medicii au constatat ca are carotida infundata, iar creierul nu mai este bine irigat. Daca nu facea interventia chirurgicala, risca sa sufere un accident vascular sau un infarct, care ar fi putut sa-i fie fatal. Cantaretul se simte bine acum, dar va mai putea urca pe scena abia peste trei saptamani. 27 de ani de muzica si televiziunea puteau sa-i fie fatali lui Dan Bittman. Din 1985, este liderul trupei Holograf, apoi a cochetat cu actoria, cu politica - a fost consilier la Ministerul de Finante - a prezentat o emisiune de mare succes la TVR1, "Danut SRL", iar acum este unul dintre cei trei jurati de la X-Factor (Antena 1). La cei 50 de ani ai sai, Dan Bittman lucreaza si 14 ore pe zi. Stresul si oboseala i-au pus capac, anunta Click.

Asa arata cu adevarat Jennifer Lopez. Cum ti se pare, sexy sau grasa? Considerata vedeta cu cel mai sexy posterior doar de nostalgici, Jennifer Lopez s-a mai implinit putin, odata cu trecerea anilor. Actrita si cantareata de 43 de ani nu renunta insa la barbatii tineri, care i-ar putea fi copii, sau la tinutele mulate si transparente, care nu o mai avantajeaza la fel ca in trecut. Dovada stau fotografiile surprinse recent la un concert pe care J.Lo l-a sustinut la Madrid, in care poarta un costum de scea transparent, extrem de mulat, care ii scoate in evidenta posteriorul mare si picioarele grasane. E adevarat, trasaturile frumoase, machiajul si coafura salveaza imaginea divei, insa chiar si asa, parca ar trebui sa umble putin la tinutele de scena, informeaza Libertatea.