Au luat masa impreuna si a prins curaj! Cristea i-a furat cateva sarutari Biancai, in plina strada, dupa ce i-a oferit un buchet de flori. Vesnic indragostit de fost iubita, in urma cu doua zile, Adrian Cristea a reusit sa o convinga pe Bianca Dragusanu sa-l insoteasca la masa. Galant, fotbalistul s-a prezentat la intalnire cu un buchet de flori, pe care roscata i-a primit. Dupa aproape doua ore petrecute impreuna, cei doi au iesit in strada sI, in loc sa-si ia ramas bun sI sa porneasca fiecare catre masina lui, asa cum s-a mai intamplat, au ramas de vorba pe trotuar. Integral in Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

''Violatoarea din Tulcea'', dezvaluiri incendiare la primul ei pictorial sexy: "Imi plac brunetele micute, subtiri, cu sani potriviti". Luminita Perijoc (30 de ani), devenita celebra dupa ce, in noaptea de 22 spre 23 august, a fost acuzata ca ar fi violat un taximetrist, a pozat, zilele trecute, goala si a facut o serie de dezvaluiri incendiare despre trecutul ei. Printre marturisirile facute ies la iveala povesti care implica bisexualitatea, saloane de masaj erotic, barbatul ideal, drame petrecute in strainatate si planuri marete. Dupa ce a fost acuzata ca a violat un taximetrist, pe Nicolae Stan (34 de ani), in Tulcea, Luminita Perijoc a preferat sa ramana cat mai departe de atentia publicului. Integral in Libertatea.

Este oficial! Madalina Ghenea s-a combinat cu Gerard Butler! Uite ce o mai pipaie actorul! Ei au fost fotografiati in timp ce se aflau impreuna pe Coasta de Azur, unde au petrecut momente romantice si nu s-au mai ferit deloc de ochii lumii. Madalina Ghenea si Gerard Butler s-au sarutat patimas, au mancat stridii si au mers la plimbare, moment in care actorul nu s-a putut abtine sa nu-i mangaie posteriorul frumoasei romance, informeza Cancan.

Miliardarul Cornu: ''Marina Almasan e un capitol inchis''. Iubirea lor a fost ca un foc de paie. A izbucnit puternic, dar s-a stins cat ai bate din palme. Si se pare ca asa va ramane. Georgica Cornu a declarat, in exclusivitate pentru Click!, ca, in ciuda zvonurilor, nu mai are nici un gand sa se impace cu Marina Almasan. In decembrie s-au cunoscut si timp sase luni s-au iubit cu foc. Fara nici un motiv, aparent, in iunie, acestia si-au spus ''adio". Gurile rele afirma, insa, ca Georgica (59 de ani) si Marina (50 de ani) se mai vad si ca, sambata, ar fi mers impreuna la o nunta in Snagov, scrie Click.

Ce-a facut Kinga dupa ce s-a aflat ca este amanta lui Zsolt? El incerca s-o impace pe Nicoleta Luciu, ea s-a retras in Bulgaria! Dupa aparitia fotografiilor si izbucnirea scandalului, Kinga nu a facut nicio declaratie publica, ci si-a vazut mai departe de treburi. La finalul saptamanii trecute, in timp ce sotii Csergo isi vizitau nasii pentru a gasi o solutie de impacare, Kinga a mers la un seminar de kangoo jumps in orasul bulgaresc Haskovo. Intre timp, mai multi prieteni i-au transmis mesaje de incurajare pe Facebook. "Sunt mandru ca ma numar printr-e prietenii tai. Te simpatizez in mod curat, dar si nevinovat. Desi sunt barbat, stiu sa fac diferenta intre vise si realitate. Dar dreptul de a indragi pe cineva nu ti-l poate lua nimeni, nimeni nu-i poate ordona inimii tale", i-a transmis Florin. Continuarea in Cancan.

Monica Gabor a generat controverse la Hollywood! Americanii i-au facut "dosarul"! Este tanara, frumoasa si a "aterizat" pe covorul rosu al celei mai asteptate petreceri de la Hollywood, dintr-o tarisoara est-europeana. Aparitia Monicai Gabor in peisajul monden de peste Ocean a starnit la maxim curiozitate americanilor, mai ales ca "anonima" a jucat rolul de gazda pentru multe dintre celebritatile lor, la evenimentul de lansare al bauturii energizante Mr. Pink, relateaza Cancan.