Ea e "Nicoleta Luciu" a muzicii populare! Silvana Raciu are cele mai mari silicoane din folclorul romanesc! Vocea ca vocea, dar si fizicul e important! Pe asta mizeaza tot mai multe cantarete de muzica populara, care nu ezita sa-i viziteze pe chirurgii esteticieni pentru a-si asigura forme mai generoase. La capitolul "silicoane", cea mai dotata este, de departe, Silvana Raciu, artista populara originara din Zimnicea si realizatoare a emisiunii "Seara favorita". Ea ii poate face oricand concurenta Nicoletei Luciu, care la inceputul anului si-a pus silicoane de 500 de mililitri. In total, Silvana si-a facut nu mai putin de 17 interventii estetice, de la lipotimii pana la rinoplastie si implant de silicoane. In urma cu doi ani, dupa cea de-a doua sarcina, Silvana a luat aproape 30 de kilograme in greutate, asa ca a decis ca e momentul sa faca ceva pentru a reveni la formele ei. Printre altele, si-a facut si un implant mamar. "Prima operatie de marire si ridicare a sanilor am facut-o in ianuaire 2011, dar dupa sapte luni am schimbat silicoanele, fiindca erau prea grele. Atunci mi-am facut un implant sub muschi, fiecare punga are 475 ml", ne-a spus Silvana, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Mircea Radu socheaza din nou: "Sunt gay". Extrem de discret cu viata sa personala, Mircea Radu spune si face orice ca sa distraga atentia de la detaliile intime. In ultima vreme, au tot circulat zvonuri conform carora vedeta TV s-ar pregati pentru nunta, aleasa inimii lui fiind o femeie mult mai tanara decat el. Intrebat de Ring daca e posibil un mariaj in viitorul apropiat, Mircea Radu a dat un raspuns care ridica multe semne de intrebare: "Partial adevarat. Si da, si nu. Sunt gay". Ramane de vazut daca fostul prezentator al emisiunii "Din dragoste" a glumit sau nu. Gurile rele spun ca Mircea Radu s-ar iubi cu o tanara de 25 de ani din Botosani, iar petitul nu ar fi fost tocmai usor, pentru ca parintii fetei priveau cu suspiciune diferenta de varsta dintre cei doi, anunta Click.

Andreea Balan si-a scos sanii la vedere. Ce bine ii sta fara sutien! Andreea Balan (28 de ani) profita din plin de bustul impresionant pe care il are si pentru a atrage atentia asupra noului ei clip. Apetisant a blonda poarta tinute foarte provocatoare, care lasa multe - aproape tot, de fapt - la vedere, spre bucuria fanilor ei. Chiar daca nu a vrut sa dezvaluie prea multe despre noul videoclip, acesta fiind lansat aseara, dupa inchiderea editiei, blonda "a scapat" in presa poze care o infatiseaza in toata splendoarea ei si nu ii ascund deloc bustul acoperit doar de o rochie alba, foarte transparenta, din dantela. De remarcat e ca, pe langa aparitia extrem de sexy din videoclip si in care isi dezvaluie sanii perfecti, care au crescut spectaculos - si despre care carcotasii spun ca au avut parte de un tratament atent din partea unui chirurg estetician - Andreea revine, la piese in limba romana, informeaza Libertatea.

Bianca si Cristea s-au impacat! Uite ce fericiti sunt impreuna si cat de spasit este Adrian in bratele dragostei vietii lui. Mai fericiti ca niciodata, Bianca si Adrian au marturisit ca au hotarat sa dea inca o sansa relatiei lor. In timp ce roscata spune ca a reusit sa-l ierte pe fotbalist pentru tot, acesta din urma a sorbit-o din ochi si, vizibil spasit, si-a marturisit din nou iubirea. "Se tine tare, trebuie ca muncesc, trebuie sa fac multe", a declarat Adi, in timp ce-si tinea iubita de mana. La randul ei, Bianca s-a declarat, din nou, o femeie independenta si a marturisit ca timpul le va rezolva, pana la urma, pe toate. "Eu sunt o femeie responsabila, sigura pe mine, matura si independenta", a spus ea. Cei doi indragostiti s-au sarutat in direct si, dupa ce au dat vestea cea mare, au dansat impreuna pe o melodie extrem de romantica, scrie Cancan.

Andreea Marin, cum nu ai mai vazut-o vreodata: grasa si cu o mustata dizgratioasa. Vedeta apare in ipostaze nemaivazute pana acum, transformata de machiaj si trucuri vestimentare, totul pentru comedia "Ho Ho Ho 2", care are premiera in luna noiembrie. Vedeta de televiziune intra in pielea unui personaj negativ, care, in mod surprinzator, dovedeste a avea un mare lipici la cei mici. Andreea Marin joaca rolul directoarei unui orfelinat, o femeie dura, plina de frustrari, rigida, care isi varsa necazul asupra celor din jur. Pentru acest rol, vedeta a trecut prin mai multe transformari. I s-au aplicat fire de par in zona mustatii, in zona dintre sprancene, i-au fost lipite alunite pe fata si nu in ultimul rand, pe sub haine, i-a fost aplicat un strat de burete pentru a parea ca are cu mult mai multe kilograme in plus decat in mod real, anunta Click.