Lora nu uita ca a trait o adolescenta plina de lipsuri: "Aveam o singura pereche de blugi, o pereche de incaltari de carton si trei bluze capatate". In urma cu doar cateva luni, Lora facea declaratii impresionante povestind cat de greu i-a fost la inceputul carierei sale, dar sI cat de mult a suferit dupa un esec sentimental, cand a ajuns la Spitalul 9 cu o depresie puternica. Iata insa ca artista socheaza din nou, explicand, printr-o serie de marturisiri la fel de zguduitoare, de ce nu va uita niciodata de unde a plecat. Saptamana trecuta, Lora a anuntat pe pegina sa de Facebook ca va face curatenie in garderoba personala, urmand sa daruiasca o parte dintre hainele sI accesoriile sale, persoanelor interesate. In urma acestui anunt, cantareata a fost lovita de o avalansa de mesaje, fanii sai inghesuindu-se sa puna mana pe un lucrusor de firma purtat de artista lor preferata, scrie Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Motivul INDECENT si RUSINOS pentru care Pepe a parasit trupa "Latin Expres". Alex Ionescu, fostul coleg al lui Pepe din trupa Latin Expres, a povestit sambata, la emisiunea Ioana Night Show, de la GIGA TV, prezentata de ziarista Ioana Popescu, de ce s-a destramat formatia. O vreme, Pepe (33 de ani) si ceilalti doi membri ai trupei Latin Expres se aveau ca fratii. Insa, cu timpul, au inceput nemultumirile. Pepe a decis sa paraseasca grupul dupa ce colegii lui si-au batut joc de el: "Ne duceam la o cantare cu un taxi. Pe Pepe l-a apucat durerea de burta, asa ca am oprit pe un camp. I-am zis soferului sa plece si dusi am fost! Am ras mult, dar Pepita a fost tare suparat ca l-am lasat in fundul gol pe camp", a spus Alex, anunta Libertatea.

Cat de bine isi desface...picioarele! Pozitia in care nu te-ai fi asteptat niciodata sa o vezi pe Maia Morgenstern! Mereu diferita, pentru fiecare rol pe care il interpreteaza, Maia Morgenstern continua sa surprinda la aproape fiecare aparitie. CANCAN.ro a intrat in posesia unei fotografii incendiare cu actrita in varsta de 50 de ani, care o infatiseaza intr-o pozitie in care nu ti-ai fi imaginat-o sub nici o forma. Daca nu I s-ar vedea chipul, ai zice ca este o adolescenta cu multi ani de experienta intr-ale dansului sau gimnasticii. Maia Morgenstern este o femeie plina de surprize, sI, dupa ce a cucerit intreaga lume cu talentul ei actoricesc, continua sa isi surprinda publicul reinventandu-se mereu. La o varsta la care alte femei nici nu se mai gandesc la sala, coplesite de grijile casei, marea artista tine mortis sa aiba un corp de invidiat, iar fotografia in posesia careia au intrat reporterii CANCAN.ro demonstreaza din plin acest lucru, noteaza Cancan.

Jessica si Justin, cea mai scumpa nunta de staruri. Aproape o saptamana de chefuri! Atat a durat nunta actritei Jessica Biel, cunoscuta mai ales pentru rolul din "Memorie programata", cu cantaretul Justin Timberlake, la Borgo Egnazia Resort. Justin Timberlake (31 de ani) si Jessica Biel (30 de ani) au cheltuit 6,5 milioane$ (circa 22,9 milioane lei), pentru a-si uni destinele in Savelletri di Fasano, regiunea Puglia, Italia.Este cea mai scumpa nunta din lumea starurilor si una din cele mai scumpe nunti VIP. Petrecerile au inceput de marti, cu un chef cu bauturi fine, miercuri a avut loc un picnic pe plaja, joi un party cu tot felul de branzeturi, masline, vinuri locale si ploaie de artificii, iar vineri a fost nunta propriu-zisa, in mare secret, la lumina lunii. Chiar si oaspetii, intre care s-au numarat Lady GaGa, Madonna si Elton John, potrivit presei italiene, nu au stiut locatia petrecerii pana in ultimul moment. Pe drumul spre biserica au fost montate lumini puternice pentru ca paparazzii sa nu poata face poze, scrie Click.

Madalinei Ghenea nu ii pasa ca sarmantul Gerard Butler e clapaug si nu prea aude. Fotomodelul de talie internationala Madalina Ghenea (24 de ani) a dat lovitura pe plan amoros, reusind sa il prinda in mreje pe cel mai vanat burlac de la Hollywood, Gerard Butler (42 de ani). La o prima privire, barbatul este perfectiunea intruchipata. Insa, el ascunde un mic defect "din fabricatie". Madalina si Gerard s-au cunoscut anul acesta, la un eveniment monden si de atunci sunt de nedespartit, fiind catalogati drept cel mai frumos cuplu de la Hollywood. Iata insa ca, desi Gerard pare fara cusur, actorul scotian nu e un monument de perfectiune. Apropiatii lui sustin ca artistul are o ureche mai clapauga si de acest defect el si-ar fi dat seama abia cand a trebuit sa-si rada parul pentru un rol, informeaza Libertatea.

EXCLUSIV! Iubita de o noapte a lui Tommy Lee Jones, studenta si manechin. Femeile noastre sunt vestite pentru frumusete in toata lumea si nu-i de mirare ca obiectivele turistice ale Romaniei raman pe locul doi pentru straini. Aflat pe plaiuri mioritice, Tommy Lee Jones nu a ratat o intalnire fierbinte alaturi de o domnisoara de 20 de ani. Frumoasa blonda se numeste Iuliana Nae, este studenta la ASE si are o relatie de 2 ani si jumatate! Nu e strain care sa vina in Romania si sa nu aprecieze frumusetile mioritice. De data aceasta, celebrul actor din "Man in Black", Tommy Lee Jones, a fost surprins de fotoreporterii Click! alaturi de o frumusete din Capitala. Americanul in varsta de 66 de ani a venit la Bucuresti la solicitarea producatorului Dan Chisu, care pune bazele unui proiect cinematografic si vrea sa-l introduca in distributie, scrie Click.