Si Bianca Dragusanu are fetisurile ei! Adora sa miroasa chilotii. E sexy, dezinvolta sI doar cu o singura fotografie poate starni imaginatia privitorilor. SI, cu toate acestea, nimeni nu si-a pus problema ce o excita pe ea. Intr-o discutie purtata cu prietenele ei, Bianca Dragusanu a scapat un detaliu incendiar. Aceasta le-a dezvaluit fetelor ca una dintre placerile ei ascunse este sa miroasa chilotii. Ei bine, nu este vorba nici despre chilotii altora s nici despre chilotii purtati, ci despre lenjeria ei intima proaspat spalata, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu arunca bomba: Vadim a incercat sa ma violeze. Oana spune ca, pe cand era consiliera lui Corneliu Vadim Tudor, a trait un moment de necrezut. Cand i-a facut o vizita lui Corneliu Vadim Tudor la biroul Senatului, politicianul ar fi inchis usa si i-ar fi propus vedetei TV sa faca sex cu el. "El a incuiat usa si apoi s-a indreptat catre mine. Si-a schimbat mersul. Ma gandeam cum sa ies din porcaria asta, sa evit asta. Eu am spus ca "Uite ce zboara timpul". El a incercat sa se aseze pe unul dintre manerele fotoliile, iar fotoliul a inceput sa scartie. A inceput sa ma mangaie pe par si mi-a zis "Ce frumusica esti. Hai sa nu ne mai respectam", a spus Oana la Acasa TV, potrivit Libertatea.

Fiul fostului premier taranist, impecabil in uniforma de pilot. Tudor Vasile e cel mai sexy capitan al Tarom. Tudor Vasile a reprezentat, intr-o vreme, o partida demna de luat in seama pentru multe tinere din lumea mondena, avand multe "plusuri" la CV: fiu de om politic de prim rang, situatie materiala foarte buna, priceput in afaceri si, nu in ultimul rand, aratos. Iar dupa cum se vede si in imaginile realizate de paparazzii cancan.ro, in uniforma nu-i sta rau deloc, relateaza Cancan.

Adina Buzatu risca puscaria pentru o teapa de 100.000. Gluma se ingroasa pentru Adina Buzatu( 35 de ani), stilista care, de curand, s-a ales cu dosar penal pentru evaziune fiscala. Cercetarile politistilor si ale procurorilor au scos la iveala ca, in acest moment al anchetei, paguba pe care Buzatu ar fi produs-o bugetului de stat, prin neplata unor taxe si impozite, se ridica la cel putin 100.000 de euro. Continuarea in Libertatea.

Si-a asigurat bustul! Sanii Nicoletei Luciu nu se clintesc in timpul antrenamentelor. Bruneta isi asigura bustul cu ajutorul unor bustiere speciale care reusesc performanta de a-i imobiliza perfect sanii. Indiferent cat de saltate sau "smulse" sunt miscarile impuse de coregrafie, silicoanele Nicoletei raman neclintite. Fotografiile realizate in timpul antrenamentelor demonstreaza din plin acest lucru. Vedeta are o adevarata colectie de bustiere sI, se pare, le schimba in fiecare zi pentru a nu le uza, caci, daca elasticitatea lor are de suferit, sI sanii brunetei sunt in pericol, informeaza Cancan.

Ginerele lui Basescu se scarpina in fund!A devenit ginerele lui Traian Basescu, dar nu se comporta deloc pe masura rangului pe care il are. Fotoreporterii ziarului Libertatea l-au surprins pe Bogdan in timp ce conducea haotic prin Bucuresti, depasind pe linia de tramvai o coloana de masini oprita la stop, fapta pentru care, daca politistii de la Rutiera l-ar fi surprins, sotul Elenei Basescu risca sa ramana fara permisul de conducere. Integral in Libertatea.

Avem dovada: romanca Iuliana, la bratul actorului Tommy Lee Jones. Imaginile realizate de fotoreporterii Click! demonstreaza ca cei doi sunt departe de a fi avut doar o intalnire profesionala. Daca mai existau dubii ca lui Tommy Lee Jones i-a cazut cu tronc frumoasa Iuliana Nae, acestea sunt spulberate de imaginile prezentate aici. Duminica, mama manechinului sustinea ca fata ei nu a avut nimic de impartit cu celebrul actor de la Hollywood, relateaza Click.