Complet goala pentru fani! Ai vrea sa intri cu ea in cada? Vedeta asta nu se mai satura sa isi arate formele! Chiar daca si-a obisnuit fanii pana acum cu imagini cu ea in ipostaze sexy si aproape goala, aceasta vedeta tine neaparat sa se laude periodic cu fizicul ei. Este vorba despre Simona Sensual care a publicat din nou pe Facebook fotografii cu ea, de data aceasta complet dezbracata, in cada. Spre dezamagirea fanilor ei insa, Simona nu a lasat sa se vada decat anumite parti ale corpului ei, pozele nefiind deloc indecente. "Upppsss, la dus" a scris Simona langa fotografii, iar fanii ei au reactionat pe masura, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Balan vrea nunta, Keo se mai gandeste. Andreea Balan (28 de ani) si Keo (34 de ani) formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizz. Desi sunt impreuna de sase ani, si-au tinut viata privata cat mai departe de ochii curiosilor. Chiar daca lucrurile in relatia lor functioneaza ca pe roate, cei doi nu se grabesc sa mearga la altar. Cel putin asa ne-a asigurat Keo. Desi nu va trece prea curand la statutul de nevasta, Andreea Balan si-a propus deja sa faca nunta in secret. "Eu si Keo o sa ne casatorim, dar nu cred ca voi face din nunta mea ceva public, nu cred ca voi avea presa la nunta, cel mai probabil o vom face in secret", a spus blonda la emisiunea "Rai, da buni", de la Antena 2, la care a fost invitata ieri. Keo a parut luat prin surprindere de intentiile iubitei sale, anunta Click.

Cosmina Pasarin a dezvaluit la ce varsta a avut primul iubit. Cosmina Pasarin nu a uitat cand a simtit primii fiori ai dragostei! Vedeta TV a avut primul iubit in adolescenta, pe cand avea 16 ani. Anii au trecut, iar Cosmina s-a maturizat si pare ca si-a gasit jumatatea in persoana iubitului actual, Nemer, un medic arab. Bruneta a dezvaluit si ce apreciaza cel mai mult la un barbat. Surprinzator este ca, in calitatile pe care trebuie sa le aiba un barbat pentru a o cuceri, nu se regasesc frumusetea si... banii. "Trebuie sa aiba maturitate, relaxare, umor, echilibru", a spus Cosmina pentru perfecte.ro. Intrebata daca este o femeie geloasa, aceasta a raspuns: "Nu stiu daca sunt sau nu o persoana geloasa. Am avut mare noroc pentru ca pana acum n-am prea fost provocata", informeaza Libertatea.

Andreea Tonciu cu sfarcurile intarite si sanii despuiati! Uite cum il asteapta acasa pe Nicolae Mitea! Andreea Tonciu si Nicolae Mitea traiesc impreuna de cand s-au impacat iar fotbalistul pare sa fie coplesit de prezenta brunetei. Tocniu a acaparat casa fotbalistului si sustine ca se simte foarte bine alaturi de el. Si se pare ca se simte atat de bine incat chiar daca este singura, ii simte foarte mult dorul. Ca dovada a acestui lucru stau tinutele foarte sexy pe care le poarta in casa cand il asteapta. "Eu imi fac de cap acasa cu catelul, am devastat casa. Adrian e la sala la antrenament", a povestit Andreea. Pentru a demonstra cat de mult se pregateste pentru iubitul ei, Tonciu si-a schimbat sutienul in direct la CANCAN TV, pentru a-si acoperi sfarcurile intarite, spre deliciul telespectatorilor, scrie Cancan.

Rihanna s-a ras pe cap! Cantareata si-a surprins fanii cu noul look. Nu este zi fara ca Rihanna sa nu faca sau sa nu declare ceva care sa capteze atentia presei. Cantareta a fost surprinsa cu un nou look, la iesirea din sediul companiei Live Nation, din Los Angeles. Purtand o pereche de ochelari si cu capul partial ras, Rihanna i-a ignorat pe fotoreporterii care o asteptau infrigurati afara. Live Nation este una dintre cele mai mari companii organizatoare de spectacole din Statele Unite, avand sub contract diversi artisti, anunta Click.