Anamaria Prodan, dezvaluiri picate din dormitorul conjugal! Cum reuseste Reghe sa o dea pe spate a propriu. Sunt nedespartiti de sapte ani, insa monotonia este un cuvant care nu si-a facut loc in vocabularul cuplului Anamaria Prodan-Laurentiu Reghecampf. Indragostiti pana peste urechi, ca-n prima zi, cei doi stiu cum sa mentina flacara aprinsa, in cuplu, iar Ana a acceptat sa impartaseasca secretele lor, in exclusivitate, pentru CANCAN.ro. Pe langa faptul ca isi fac mici surprize zilnic si cadouri inedite, cei doi continua sa se surprinda si in dormitor, ei punand mare accent pe o viata intima intensa si variata. Nimic nu pare sa poata distruge vreodata fericirea cuplului Anamaria-Reghe. In momentul in care vorbeste despre sotul ei, sexy-impresarei ii licaresc ochii de bucurie, fiind toata numai un zambet, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Silviu Prigoana rupe tacerea: "Copiii nu au nici o vina ca ma-sa e cretina". Despartirea dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, a fost, ca de obicei, unul cu scantei, iar, dupa trei luni de la plecarea prezentatoarei impreuna cu copiii de acasa, politicianul a rupt tacerea. "Mi-e dor de copiii mei, dar nu un dor prea mare, pentru ca la doua zile ii vad la televizor", a declarat Silviu Prigoana la "Acces Direct". Silviu Prigoana sustine ca va merge sa-si vada copiii doar cu hotarare judecatoreasca, pentru ca-i este teama de a nu fi acuzat de violenta. "Copiii nu au nici o vina ca ma-sa e cretina", a continuat politicianul, dar Adriana Bahmuteanu nu s-a aratat mirata de acest apelativ: "era un fel de alint la el", anunta Libertatea.

Fetele de le Next Top Model, sirene. Uite cum le-a pus Botezatu sa se deplaseze pe uscat! Frumoasele concurente de la Next Top Model au fost transformate in sirene intr-un shooting provocator, dar care le-a adus numeroase probleme. Costumul de sirena, care arata perfect in poze, le-a pus bete in roate fetelor cand a venit vorba de deplasare. Pe langa faptul ca nu il puteau da jos decat cu foarte mare dificultate, concurentele au fost nevoite sa topaie dintr-un loc in altul, pentru ca picioarele erau prinse in coada. Catalin Botezatu s-a amuzat copios cand le-a vazut pe fete urcand din saritura in saritura mai multe scari imbracate in costum de sirena, informeaza Click.

Uite ce picioare incredibile are Mihaela Radulescu! Afla ce parere are despre complimentele pe care le din partea femeilor in legatura cu aspectul ei fizic! Vedeta a fost invitata in platoul emisiunii Cancan TV intr-un decor de picnic. "La picnic se merge altfel, cel putin altfel imbracate. Eu nu gust nimic, nu imi place sa beau nimic. Mi-ar fi placut sa beau macar vin rosu, dar nu s-a lipit nimic de mine", a declarat Mihaela. Vedeta a avut parte de o surpriza din partea realizatorilor emisiunii si s-a bucurat foarte mult in momentul in care i s-a prezentat meniul gatit pentru ea. "De cate ori vin in Romania am niste pofte romanesti. Am ajuns sa imi fie pofta de pui cu smantana, de sarmale. Mie imi ies sarmalele in vreo sase ore. Cand sunt aici consum mancare romaneasca. Dar seara nu mananc", a venit reactia Mihaelei, scrie Cancan.

Andreea Marin declaratie de dragoste in direct pentru Stefan Banica. Vezi cum isi arata el iubirea! Andreea Marin a vorbit despre sentimentele care o leaga de Stefan Banica Jr. si nu s-a sfiit sa-i faca o declaratie de dragoste sotului ei. "Inca imi iubesc sotul asa cum il iubeam acum 7 ani de zile", a marturisit Andreea Marin in emisiunea "Wowbizz" de al Kanal D, recunoscand, in acelasi timp, ca nu i-a mai spus de mult aceste cuvinte. In ceea ce-l priveste pe Stefan Banica, el este genul de persoana care prefera sa-si exprime altfel afectiunea: "Ar fi frumos sa iti spuna barbatul in fiecare zi ca te iubeste, dar cred ca la un moment dat te plictisesti. Nu stiu daca ne e bine noua femeilor sa avem langa noi un barbat prea bun. Stefan obisnuieste prin gesturi sa-mi arate ca ma iubeste. De curand mi-a facut cadou un inel foarte frumos", a povestit Andreea, etalandu-si cu mandrie bijuteria, anunta Libertatea.