Serban Huidu a vorbit pentru prima dat cu lux de amanunte de ziua in care a omorat trei oameni pe o sosea: "Toate testele si analizele au iesit bine! In ochii lor si in ochii celor injectati de ura, e doar un singur vinovat: EU! Serban Huidu a decis sa lanseze un mesaj amplu pe blogul lui personal. "Precizari necesare" a tinut fostul carcotas sa le numeasca, el iesind din tacere pentru a mai domoli din presiunea media pusa pe umerii lui in ultima vreme. A inceput cu un mesaj pentru apropiatii celor decedati in accidentul rutier pe care l-a provocat. "Vreau sa asigur rudele victimelor, ca nu ma intorc in prim plan in televiziune asa cum gresit cred, si ca banii, pe care i-am convenit, ii dau in continuare in contul care a fost inchis, desi am avut o intelegere pe care numai eu am decis sa o respect! Ii rog si pe ei, si pe avocatii lor sa constientizeze realitatea, si sa redeschida contul pe care l-au inchis! Nu vreau nimic inapoi! Orice as face, suferinta si pierderile lor nu le pot alina!". Continuarea in Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Ana Maria Prodan va conduce campania electorala din SUA a Ionelei Prodan! Dupa ce, in sfarsit, sotii Reghecampf aveau timp si pentru ei, dupa ce Ana Maria a incheiat socotelile cu "U" Cluj, aceasta va pleca din tara pentru o luna de zile, urmand a fi sefa de campanie a mamei sale, in SUA. Ana Maria Prodan va uita de fotbal cel putin pana pe 9 decembrie, cand vor avea loc alegerile parlamentare din Romania. Fosta sefa a Universitatii Cluj se pregateste de o lupta "la baioneta" in campania electorala, sotia lui Laurentiu Reghecampf urmand sa isi ajute mama sa castige alegerile in colegiul 3 Diaspora - SUA si America de Nord. Cunoscuta cantareata de muzica populara Ionela Prodan a fost invitata de PSD sa incerce sa obtina voturile romanilor din SUA, si aceasta a numit-o pe Ana Maria Prodan sef de campanie, anunta Prosport.

EXCLUSIV! Drama actritei Eugenia Serban: ramane fara sani din cauza silicoanelor. De sase ani, actrita Eugenia Serban (43 de ani) trece prin chinuri inimaginabile. O banala operatie de scoatere a silicoanelor, pe care si le implantase dupa ce a nascut, a avut consecinte groaznice. Sanii i s-au necrozat, iar singura ei sansa de a se salva este sa faca masectomie. La cativa ani dupa ce a devenit mama, Eugenia Serban, una dintre cele mai frumoase actrite romance, si-a facut implant de silicoane la o clinica din Italia. "Aveam cam 29 de ani. Dupa o nastere, sanii se mai lasa, de aceea, am apelat la chirurgia estetica", a explicat actrita. Vedeta a fost foarte incantata de rezultatele obtinute in urma interventiei de marire a bustului. Odata cu inaintarea in varsta, insa, a luat in greutate, iar sanii si-au marit volumul exagerat. Atunci, a hotarat sa-si scoata silicoanele, o decizie care i-a distrus viata. Asta se intampla in urma cu aproximativ sase ani, scrie Click.

O cunoscuta prezentatoare tv a murit in urma unei banale liposuctii. O cunoscuta prezentatoare de televiziune si model din Brazilia a murit in urma unei banale operatii de liposuctie. Pamela Nascimento, 27 de ani, era obsedata de felul in care arata. Tanara ar fi murit pe masa de operatii din cauza unui rinichi perforat, la o clinica privata din Sao Paulo, potrivit TheSun.co.uk. "Era obsedata de aspectul ei. Imi spunea intotdeauna cat de grasa este. Dar nu mi-a zis de ultima ei liposuctie. Daca mi-ar fi spus, nu as fi lasat-o. A trecut putin timp de cand a facut tratament pentru varice. Un doctor de la spital m-a sunat sa imi spuna ca au fost complicatii in timpul operatiei si ca a murit. M-am dus la spital sa ii recunosc corpul. Angajatii erau foarte nervosi, tremurau. Mi-au spus sa o iau acasa si sa o inmormantez cat mai repede. Sunt sigura ca este ceva ce spitalul nu mi-a spus, cineva a fost neglijent, Pamela nu trebuia sa moara. De aceea am decis sa informez politia", a spus matusa tinerei Enedina Nascimento, anunta realitatea.net

Scandalos! Uite cum a petrecut Lady Gaga de Halloween! Lady Gaga e cunoscuta pentru tinutele ei aflate la limita dintre sexy si porno. Dar in noaptea de Halloween parca a cam exagerat. Vedeta a mers intr-un club, unde a purtat doar o fusta din voal, am putea spune. Pentru ca in partea de sus a avut doar niste accesorii lipite pe sani. Si-a asortat parul la costumul verde si a pozat provocator alaturi de blonda Tara Savelo, care este make-up artistul personal al divei. Daca ne luam dupa aceste poze, se pare ca Gaga a consumat si destul de alcool in noaptea cu pricina pentru ca distractia sa fie si mai mare. Deloc frumos pentru o tanara de 26 de ani, informeaza Unica.

ALERTA! Focuri de arma in curtea casei lui Kate Middleton si a printului William. Kate Middleton si printul William au trecut prin clipe terifiante, in noaptea de joi spre vineri, cand in curtea casei lor din North Wales, unde se si aflau, s-au auzit focuri de arma. Potrivit cotidianului Daily Mirror, se pare ca totul nu a fost decat o greseala comisa de unul dintre politistii care se aflau acolo pentru a-i pazi pe cei doi. Nu se stie cum, unuia dintre acestia i s-a descarcat accidental arma ingaurind usa masinii de serviciu. Nici politistul buclucas, nici colegul sau nu au patit nimic, dar reprezentantii Casei Regale au cerut inlocuirea barbatului caruia i s-a intamplat accidentul. Se pare ca in timpul incidentului neplacut, atat Kate Middleton cat si sotul ei, printul William, se aflau in casa, noteaza Libertatea.