Bianca il tine pe Cristea fara sex inainte de ''Dansez'' asa cum si el ii impune abstinenta inaintea meciurilor. Regulile lui Cristea legate de sex inaintea meciurilor se intorc impotriva lui. Daca pana acum victima era Bianca Dragusanu, care trebuia sa accepte abstinenta de cate ori fotbalistul intra pe teren, acum a a venit randul lui sa accepte acest gen de conditii. Asemenea sportivilor de performanta, roscata a ajuns, se pare, la concluzia ca amorul ii stirbeste din calitatea fizica, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Uite cum vrea Monica Columbeanu sa-si distruga imaginea. Schimbarea este una majora, daca ne gandim ca look-ul de acum a facut-o celebra. Monica vrea acum sa isi schimbe, tunsoarea, desi parul i-a adus bani de-a lungul timpului, din fotografii si reclame. Si unde mai pui ca de cand tine legatura foarte strans cu fanii, Moni cere acum parerea acestora, prin intermediul retelelor de socializare. "Vreau sa ma tund, credeti ca mi-ar sta bine tunsa bob? Astept cu interes parerile voastre sincere. Va pup!", a scris vedeta pe Facebook. Continuarea in Libertatea.

Sanziana Buruiana si-a reglat socotelile cu fostul iubit: ''Sunt o proasta! M-am umilit pentru un caine''. A facut tot ce i-a stat in putere sa-l recucereasca, promitandu-I chiar ca renunta definitiv la showbiz si se face fata de casa, un lucru pe care chiar el i l-a cerut, insa, perioada de proba s-a demonstrat a fi un dezastru. Dupa despartirea de Catalin, Sanzi a intrat intr-o perioada neagra. Nu s-a mai atins de mancare si s-a neglijat complet, abadonandu-se suferintei din amor. Disperata sa nu-l piarda definitiv, blonda i-a acceptat toate conditiile sperand in impacare, relateaza Cancan.

Eugenia Serban: ''Merg la psiholog, ma chinuiesc precum o femeie cu cancer mamar''. Eugenia Serban e macinata de o poveste decupata, parca, dintr-o drama. O banala operatie de scoatere a silicoanelor, pe care si le implantase dupa ce a nascut, a avut urmari ingrozitoare. Sanii i s-au necrozat, iar singura ei sansa de a se salva este sa faca mastectomie. Frumoasa actrita recunoaste ca, din cand in cand, merge la consiliere psihologica, pentru a invata sa treaca peste necazuri, informeaza Click.

Afla la ce gest extrem a recurs Maharu dupa prima noapte de dragoste cu Sensul. "Ce flori, ce sampanie? Am dus-o acasa si am spart-o", sustinea el. Sensuala rupe tacerea despre acea noapte si spune ca fostul iubit s-a comportat cu totul altfel. A fost tandru, cald, i-a zis ca nu vrea sa sa o piarda, a tinut-o in brate si i-a zis sa nu plece niciodata. "Maharu poate sa spuna ce vrea, nu este prima data. Eu stiu exact cum au stat lucrurile. In acea noapte nu stia ce sa mai faca pentru a fi cu mine. Era ca un copil la prima dragoste. S-a purtat frumos, a fost cald, m-a tinut tot timpul in brate. Sampanie nu a fost, pentru ca nu am vrut eu alcool. Flori au fost. Le-a ales cu grija", a declarat Sensuala pentru CANCAN.ro.

Mihai Constantinescu e convins ca datorita lui Ileana Lazariuc s-a cuplat cu Ion Ion Tiriac ''Nu se marita cu un bogat daca nu eram eu''. Mihai Constantinescu (66 ani) este suparat pe colega lui de scena Anastasia Lazariuc ca a renuntat sa mai cante cu el. Ba mai mult, solistul e convins ca Ileana Lazariuc, fiica fostei lui partenere de scena, nu ajungea sa se marite cu un barbat bogat daca el nu o aducea in Romania pe mama acesteia. Integral in Libertatea.