Andreea Banica a renuntat la inhibitii! S-a fotografiat machiata dar... dezbracata. Dupa ce a fost aspru criticata de fani pentru felul in care arata nemachiata, Andreea Banica le-a pregatit o surpriza! Cantareata s-a pozat cu telefonul intr-o ipostaza incendiara. Andreea Banica demonstreaza din nou ca poate sa fie sexy fara prea multe eforturi. Artista s-a fotografiat intr-o postura interesanta: goala, dar machiata puternic. Inainte de a declansa camera telefonului mobil, Andreea s-a aranjat. Si-a conturat ochii, pometii si s-a dat cu un ruj puternic. Apoi, a renuntat la haine si a facut poza. Rezultatul este unul... incitant, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Raicu se iubeste cu un as al tenisului. Inima Andreei Raicu a fost din nou cucerita. Norocosul este un personaj celebru in lumea sportului, tenismanul Horia Tecau. Cei doi au o relatie tanara, de o luna, dar apropiatii lor spun ca se potrivesc de minune si ca vor face o echipa buna si pe viitor. Horia Tecau are 27 de ani si este un celebru jucator de tenis de camp. Ocupa pozitia a 9-a in clasamentul mondial ATP al jucatorilor de dublu. Este component al lotului national de Cupa Davis al Romaniei si asteapta sa intre in Turneul Campionilor, fiind primul roman care reuseste aceasta performanta, la jocul dublu, dupa Ilie Nastase. Andreea Raicu este una dintre cele mai sexy vedete autohtone. Dupa o cariera de succes in modeling s-a facut remarcata in televiziune. Asadar, cuplul Andreea Raicu - Horia Tecau va atrage din ce in ce mai mult atentia asupra sa, anunta Click.

Cine il crede? Mihai Constantinescu are o explicatie teribia pentru momentul in care sotia l-a gasit in pat cu Anastasia Lazariuc. Mihai Constantinescu a recunoscut relatia cu Anastasia Lazariuc, pe care a avut-o timp de 10 ani, intre 1988 si 1998. Mihai si Anastasia s-au cunoscut in 1988, la o serata. "Nu m-am indragostit pe moment de ea, nu pot sa spun ca m-a dat pe spate. Am luat o chitara de la un coleg sa ii cant o melodie si am cantat atat de prost ...". "A doua seara am cantat o melodie de-a mea, "Sus in deal". Asta i-a placut", a spus artistul la WOWbiz. Constantinescu si sotia Mihaela erau de 19 ani impreuna atunci cand Mihaela a facut o descoperire incredibila. Mihaela l-a gasit pe Constantinescu in pat cu Anastasia Lazariuc, informeaza Libertatea.

"Am un san mai mare decat celalalt".Sanziana Buruiana, cu viitorii ei sani in mana! Uite ce implanturi vrea sa isi puna! Sanziana Buruiana pare mai hotarata ca oricand sa il uite pe fostul iubit, Ratoi, si sa se pregateasca de "vanatoare". Pentru acest lucru vrea sa faca apel si la sanii din dotare asa ca si-a propus sa isi faca cel mai impresionant bust din showbizz-ul autohton. Deci Sanzi si Ana, asa cum si-a denumit chiar ea sanii, vor suferi o serie de transformari, avand in vedere ca blonda a decis sa isi puna implanturi mamare. "Eu am slabit foarte mult si mi s-au micsorat si sanii si de aceea mi-as dori un implant. Plus ca am un san mai mare si unul mai mic. Acesti sani noi vreau sa ii pun doar pentru mine pentru ca nu vreau sa ma mai gandesc la relatia mea cu Ratoi", a povesti Sanziana, scrie Cancan.

A vrut sa se tuneze, dar a ajuns la Terapie Intensiva. Ioana Tufar a suferit complicatii pe masa de operatie. Ioana Tufar se vrea bomba sexy! Fiica Andei Calugareanu a slabit enorm, peste 120 de kilograme, insa corpul ei arata deplorabil. De aceea a decis sa faca totul pentru a arata bine si a acceptat provocarea de a se supune unei interentii chirurgicala prin care sa-si modeleze trupul. Ioana a dorit sa-si puna si silicoane. Marti, de la ora 10.00, fiica Andei Calugareanu se aflat pe masa de operatie timp de opt ore, unde din pacate au aparut unele complicatii. "Pacienta este bine. Are un risc foarte mare de infectie. Au aparut multe complicatii. Nu s-au putut pune silicoanele. Recuperarea va fi mai grea. Nu s-a pus implant, dar sanii au o forma frumoasa acum ca i-am ridicat", a declarat unul dintre medicii care au operat-o pe Ioana, anunta Click.

Nadia Comaneci, intoarsa pe toate fetele! Vezi ce spun specialistii despre fotografiile cu gimnasta in costum de baie! Imaginile in care Nadia Comaneci a fost surprinsa in costum de baie, intr-o vacanta in Acapulco, Mexic, au starnit controverse. Astfel, in timp ce unele tabloide au scris ca "Zeita de la Montreal", in varsta de 51 de ani, arata bine, altele au sustinut ca nu are o silueta de fosta sportiva. Imagini in care Nadia Comaneci apare asa cum rar le-a fost dat romanilor sa o vada, in costum de baie, au starnit o intreaga dezbatere in presa, legata de felul in care arata fosta gimnasta. In timp ce unele articole ii laudau forma fizica, in altele aceasta era criticata pentru aparitia ei, informeaza Libertatea.