De la bikini la costumul popular. Elena Udrea arata la fel de sexy in toate ipostazele. De la momentul 0 acela in care a intrat in politica si a devenit o persoana publica, Elena Udrea a atras tot timpul atentia asupra ei, devenind in scurt timp cea mai emblematica femeie din mediul politic romanesc. In ultimii ani a fost surprinsa in zeci de ipostaze care au facut deliciul presei care a contribuit din plin la ridicarea imaginii "blondei de la Cotroceni", asa cum era cunoscuta candva. A trecut cu usurinta de la sexy, cum a fost surprinsa la mare in bikini, la elegant, cum s-a imbracat tot timpul la vizite oficiale, sau la traditional, asa cum a facut-o atunci cand a purtat straiele osenesti, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Luis Lazarus, "calare" pe sase femei goale! Luis Lazarus (45 de ani) vrea sa sparga tiparele cu noul lui show tv, care va debuta la 19 noiembrie pe Look TV, televiziunea patronata de Arpad Paszkany. Pentru promovarea noii sale emisiuni, "Justitiarul" a realizat, zilele trecute, o sedinta foto incendiara, care fara doar si poate va naste multe controverse. El a pozat langa sase modele goale de la Fashion TV. Evident, pudica din fire, iubita sa, Andreea, a lipsit de la pictorial. "Am facut acest pictorial care vrea sa reprezinte o situatie, momentul cand toate mastile cad si viziunea este nuda. Adevarurile sunt spuse si realitatile prezentate in adevarata lor lumina. Prezenta fetelor goale sustine metaforic ideea emisiunii", a declarat Luis Lazarus pentru Click.

Monica Gabor, de nerecunoscut! Ai vrea sa o vezi asa de acum inainte? Monica Gabor a reusit sa isi uimeaca fanii. Si nu in sens pozitiv. Cei mai multi dintre amicii ei considera ca o schimbare de look nu ar fi de bun augur pentru fosta doamna Columbeanu. Schimbarea este una majora, daca ne gandim ca look-ul de acum a facut-o celebra. Monica vrea acum sa isi schimbe, tunsoarea, desi parul i-a adus bani de-a lungul timpului, din fotografii si reclame. Si unde mai pui ca de cand tine legatura foarte strans cu fanii, Moni cere acum parerea acestora, prin intermediul retelelor de socializare. "Vreau sa ma tund, credeti ca mi-ar sta bine tunsa bob? Astept cu interes parerile voastre sincere. Va pup!", a scris vedeta pe Facebook, cu doar cateva zile in urma, pentru ca astazi sa revina, dovedind ca este hotarata sa faca o schimbare de look. "Buna dimineata! Ce spuneti de aceasta tunsoare? Parerea voastra sincera, ca de obicei", informeaza Libertatea.

Antonia, gesturi porno in fata a zeci de minori! Miscarile lascive care i-au facut pe tatici sa le acopere ochii copiilor. Antonia are o groaza de admiratori, de toate genurile si toate varstele. Cantareata se bucura de un mega succes, atat in tara, cat si in afara. Ea a investit foarte mult in cariera sa si merge la evenimente impreuna cu trupa ei de dans, cu care executa coregrafii provocatoare. Cu toate ca sustine spectacole si in fata copiilor, Antonia nu renunta la miscarile senzuale. Ea a fost filmata in timp ce canta intr-un centru comercial, unde publicul era format aproape in totalitate din minori. Gesturile super hot pe care aceasta le-a facut pe scena i-a facut pe tatici si pe mamici sa le acopere ochii copiilor, scrie Cancan.

Loredana Groza, data in judecata de Gabi Lunca pentru furt! Loredana Groza si-a facut un obicei in ultimii ani din a interpreta diverse piese luate din folclor sau din repertoriul unor celebri cantareti de muzica lautareasca. Solista a calcat insa pe bec! Ea a fost data in judecata, zilele acestea, de Gabi Lunca. Aceasta o acuza pe Lori ca i-a preluat o piesa din repertoriu, fara sa-i ceara voie! Un scandal de proportii a izbucnit, zilele acestea, in muzica autohtona. Dupa o perioada in care a stat departe de lumina reflectoarelor, celebra solista de muzica lautareasca Gabi Lunca, 74 de ani, a rupt tacerea si s-a decis sa-i dea in judecata pe toti cei care, de-a lungul ultimilor 20 de ani - perioada in care ea nu a mai cantat - i-au preluat mai multe piese din repertoriu, fara sa-i ceara acordul, anunta Click.

Cameron Diaz se mentine in forma cu sex. Cameron Diaz a afisat intotdeauna o silueta fara cusur. Astfel, in cel mai nou numar al revistei britanice Elle, frumoasa actrita de 40 de ani a dezvaluit, in cadrul unui interviu, cateva secrete din stilul ei de viata care o ajuta sa-si mentina silueta. Astfel, diva a marturisit ca slabeste cu ajutorul sexului si al dansului, precizand ca prin combinarea celor doua "sporturi" pierde un numar mare de calorii, informeaza Libertatea.