El a fost primul stelist din viata Anamariei Prodan! Vezi imagini de colectie! In august 1999, actuala doamna Reghecampf a fost pentru prima data nevasta. La acea vreme alesul inimii era Tibi Dumitrescu, un fost baschetbalist al Stelei. Anamaria rade cand isi aminteste, dar are si un of: ca era...cam plinuta la nunta! Anamaria Prodan pare a avea o slabiciune pentru stelisti. Acum se iubeste nebuneste cu Laurentiu Reghecampf, antrenorul "ros-albastrilor", dar nu a uitat de cei noua ani in care a trait o poveste de dragoste cu Tibi Dumitrescu. Au impreuna doua fetite, pe Rebecca si Sarah. "Am in continuare o relatie foarte buna cu Tibi, suntem adevarati prieteni. Avem de crescut doua fete impreuna, iar el este foarte responsabil din acest punct de vedere", a explicat Anamaria Prodan pentru Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ups! Vedeta de la noi, surprinsa cu sanii afara din rochie. Martorii au ramas cu gura cascata. Simona Trasca alias Pamela de Romania si-a aratat silicoanele, miercuri seara, la o prezentare de moda gazduita de Cafe Boulevard. Blonda a imbracat o rochie neagra de seara, creatie Antoaneta Serban, care avea un decolteu prea adanc. La un moment dat, baretele de metal i-au jucat feste, iar Pamela a lasat la vedere un sfarc, spre surpriza celor din jurul ei. La prezentare au mai participat modelele Cristina Roman si Denisa Bita, anunta Click.

Bomba in showbiz! Simona Sensual s-a impacat cu Maharu, care i-a transmis in direct: "Fa, te sparg!" Simona Sensual si Nicu Maharu, din noi impreuna. Este minunea care se pare ca s-a intamplat in aceasta seara, dupa o perioada in care cei doi au fost la cutite. Se pare ca blonda l-a vizitat pe Maharu, la el acasa, pentru a se impaca cu el, cu toate ca in ultimele zile cei doi s-au certat ca la usa cortului. "Nu este nimic adevarat. Am venit la un prieten aici, in cartier. Nu am fost la Maharu", a spus, incurcata, Simona, admitand insa ca il iubeste pe acesta. "Nu am cum sa nu-l iubesc dupa 12 ani de relatie. Nu sunt nici eu de fier", a declarat ea pentru emisiunea "Un show pacatos", recunoscand si faptul ca povestea logodnicului de la Monaco a fost o minciuna, informeaza Libertatea.

Giulia Anghelescu aniversare in chiloti! A stat cu burta supta ca sa isi mascheze colaceii! Imbracata cu o salopeta de dantela, pe sub care si-a pus un body, iar deasupra o centura lata. Asa a ales Giulia sa se prezinte, miercuri, la aniversarea sa. O tinuta indrazneata pentru o mamica care a nascut in urma cu sapte luni! Giulia Anghelescu a reusit sa-si atinga scopul la aniversarea sa, unde, doar prietenii apropiati si rudele sale au "recunoscut-o" din prima. In rest, mai toti cei prezenti si-au dat coate, intrebandu-se curiosi cine este femeia care a adoptat o vestimentatiea atat de indrazneata. Giulia insa s-a simtit in elementul ei, alaturi de inviatatii sai, ba chiar a recunoscut ca mai are de tras pana sa ajunga sa arate ca inainte de nastere. "Tinuta aceasta am ales-o cu o buna prietena, ne-am sfatuit. Ma chinui putin. Si acum, in acest moment, stau cu burta supta. Dar oricum sunt mandra ca am reusit sa slabesc fara diete, ci doar avand griza de fetita mea", a declarat Giulia pentru CANCAN.ro, Dupa ce i-a fost adus tortul, iar invitatii i-au cantat traditionalul "La multi ani", Giulia a simtit nevoia sa urce pe scena si sa cante cateva piese alaturi de Ovi, scrie Cancan.

Andreea Marin Banica: Sunt o femeie nefericita. Am avut un vis care nu s-a implinit. Andreea Marin Banica se considera o femeie nefericita. Cu toate ca are o familie frumoasa, vedeta marturiseste ca cel mai arzator vis al sau nu s-a implinit inca. Sotia lui Stefan Banica jr. isi doreste un fratior sau o surioara pentru fiica ei, Violeta in varsta de 5 ani. "Sunt nefericita, as putea spune. Intotdeauna. Pentru ca intotdeauna am un vis care urmeaza a se implini si pe care nu am reusit sa-l duc la indeplinire. Astept ca urmatorul vis sa se implineasca si nu ma simt bine pana nu-l vad realizat. Imi place starea asta de nefericire pentru ca asta ma face sa misc motorul din mine. Asta ma face sa traiesc si sa am motivatie sa traiesc", a declarat Andreea Marin Banica, anunta Click.

Fotografiile in care Lady GaGa a aratat aproape tot. Prezenta la Rio de Janeiro pentru a sustine cateva concerte, Lady GaGa a facut show in fata paparazzilor care pandeau hotelul in care este cazata. Artista de 26 de ani a iesit pe balcon ciufulita si aproape dezbracata, oferindu-le acestora ocazia sa o fotografieze in chiloti. Pe post de "sutien", GaGa a avut o nuca de cocos, pe care a tinut-o in brate, insa chiar si asa tot le-a aratat paparazzilor mai mult decat si-ar fi dorit. Lady Gaga a devenit celebra, in urma cu aproape 3 ani, datorita unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare. A castigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizari), a stabilit doua recorduri mondiale si a inregistrat vanzari de peste 23 de milioane de exemplare din albume si 64 de milioane din single-uri, informeaza Libertatea.