Iurie Darie a parasit lumea cu sangele iubitei pe buze! S-a stins dupa sase luni de chinuri fara sa fie impartasit si spovedit! Iurie Darie a fost condus ieri pe ultimul drum de cea care i-a fost alaturi 26 de ani, Anca Pandrea, de fiul sau, Ducu Darie, dar si de aproape o mie de oameni care l-au iubit. Transfigurata de durere, actrita a recurs la un gest ciudat: l-a uns pe actor cu sange dupa ce si-a spart buza! A fost ultima zi cand Iurie Darie si-a cules aplauzele de pe scena vietii! Ieri, sute de oameni au venit sa-si ia adio de la maestrul teatrului si filmului, iar Sala Studio a Teatrului de Comedie, locul in care marele actor a jucat cele mai multe roluri a fost neincapatoare. Zeci de buchete, coroane de flori inscriptionate cu mesaje emotionante, unele din partea familiei, altele de la colegii de scena, dar si de la oficialitati, scrie Click.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

HORROR! O cantareata de la noi, cu FATA INVADATA DE BUBE. Cantareata de doar 23 de ani este cu siguranta una dintre vocile ce aduc scenei muzicale un aer proaspat, cu o puternica aroma de senzualitate, dar si de o vitalitate si exuberanta cu adevarat impresionante. Totusi, ea are mari probleme cu tenul, pe care pare sa nu reuseasca sa le rezolve. Este vorba despre Raluka, frumoasa cantareata care in anul 2008 a inceput prima sa colaborare in muzica, alcatuind un stage act de mare succes cu DJ Sava. Cele trei single-uri care au propulsat-o la nivel de preferata a cluburilor si a radiourilor romanesti sunt "September", "I Like the Trumpet" si "Love You". Single-ul sau de debut, "Out of your Business" este produs de catre celebrul duo format din Connect-R si Chris Mayer si arata o evolutie spre muzica internationala de club, anunta Libertatea.

Primul lucru pe care l-a facut Raicu dupa noaptea fierbinte petrecuta cu Horia Tecau! A simtit acut nevoia sa...Idila dintre Andreea Raicu si tenismanul Horia Tecau, dezvaluita de revista Ciao! a facut mare valva in lumea mondena autohtona. Ea singura, el implicat intr-o relatie stabila, acestia au devenit protagonistii unei povesti de amor savuroase. Paparazzii revistei Ciao! i-au fotografiat pe Tecau si pe Andreea Raicu in ipostaze care scoteau la lumina o aventura amoroasa. Desi se stia ca este implicat intr-o relatie stabila cu Ana Maria Pop, tenismenul nu a ezitat sa sa o viziteze pe Andreea la domiciliu, sa-si parcheze masina personala in fata casei ei si sa ramana peste noapte. In mod evident, intalnirea a fostuna fierbinte. A doua zi, dupa consumarea ei, Andreea Raicu s-a trezit, se pare, cu o singura dorinta: aceea de a face shopping. Bruneta s-a imbracat frumos, s-a machiat sa nu i se citeasca oboseala pe fata, s-a urcat in masina si nu a mai oprit decat la un magazin de lux de pe Calea Victoriei. Se pare ca Andreea telefonase inainte, caci era asteptata. Vedeta TV a fost invitata in magazin si, nu dupa mult timp, a iesit cu o punga, semn ca a gasit ce isi dorea, informeaza Cancan.

Paul McCartney era sa moara in accident de elicopter. Clipe groaznice pentru legendarul cantaret Paul McCartney (foto), fost membru al trupei Beatles. Sambata noapte, rockerul si sotia lui se indreptau spre resedinta lor din East Sussex, intr-un elicopter inchiriat. Din cauza vremii proaste, pilotul a scapat de sub control aparatul de zbor, care era cat pe ce sa se prabuseasca pe niste copaci din apropierea locuintei. Din fericire, pilotul a redresat elicopterul, iar pasagerii s-au ales cu o sperietura groaznica, anunta Libertatea.

Motivul-soc pentru care Andreea Marin refuza sa participe la "Dansez pentru tine"! Vezi aici ce o impiedica sa intre in ring! Andreea Marin nu a negat niciodata faptul ca a fost dorita in ringul de la "Dansez", insa exclude aceasta aceasta varianta fara drept de apel. Interesant este faptul ca, sotul ei, Stefan Banica are un rol important in decizia ei de neclintiit -Prezenta la toate evenimentele cu greutate din viata mondena si implicata pana peste cap in proiecte importante, Andreea Marin bifeaza cu brio orice. Ramane fidela in lupta cu violenta domestica si este destul de rezervata in privinta planurilor personale. Andreea Marin Banica a oferit un interviu in exclusivitate pentru CANCAN.ro. "Zana" a vorbit despre proiectele pe care le vrea concretizate pana la finele acestui an si a dezvaluit in premiera motivul pentru care ar accepta, nici in ruptul capului, participarea la "Dansez pentru tine".

Epuizat de boala, Bill Clinton, fostul lider al SUA, o implora pe Hillary, sotia lui, sa fie langa el: "Nu ma parasi inainte de moarte!". Tot mai multe informatii ingrijoratoare cu privire la starea precara de sanatate a fostului presedinte american Bill Clinton ies la iveala in presa din SUA. Conform unei rude, Bill e e pe moarte si ar vrea s-o aiba alaturi in ultima parte a vietii sale pe Hillary, femeia pe care a inselat-o de atatea ori si care acum nu vrea sa auda de o impacare, fie ea si de mila. Publicatia americana National Enquirer a dezvaluit recent ca Bill Clinton (66 de ani) sufera de mai multe boli grave - pe langa afectiunile cardiace de care se stia, are cancer si Parkinson. Obosit dupa lunga campanie electorala alaturi de Barack Obama, Clinton si-a reorganizat viata, un apropiat al fostului lider afirmand ca acesta nu mai are mult de trait si e ingrozit de ideea mortii. Din acest motiv, el a implorat- o pe Hillary, sotia lui de peste 40 de ani, sa il ierte si sa fie alaturi de el in ultimele luni de viata, scrie Libertatea.