Astea sunt cele mai fierbinti imagini de pe Internet cu Daniela Crudu! Calare pe bar, isi arata fluturasul tatuat in zona intima! "De ce nu joaca Daniela Crudu poker pe dezbracate? Pentru ca ar trebui sa se imbrace", asa suna un banc mai vechi, care este in continuare de actualitate, pentru ca mii de oameni cauta zilnic pe internet imagini sexy cu bruneta, inclusive filme. Un astfel de material in care Daniela Crudu apare dezbracata face furori pe internet. Lipsita de prejudecati , bruneta arunca hainele de pe ea si isi arata cu generozitate partile intime in cadrul unui pictorial pentru Playboy. De mare senzatie este si fluturasul pe care bruneta si l-a tatuat in zona intima si pe care il "prezinta" in fata camerelor de filmat, scrie Cancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Rihanna, beata moarta intr-o emisiune in direct. Invitata in emisiunea lui Andy Cohen, diva s-a comportat ciudat de cum a pus piciorul in platou. In ciuda eforturilor moderatorului de a o face sa vorbeasca, Rihanna e tot mai putin coerenta si se exprima cu dificultate. La un moment dat, intrebata care e piesa ei favorita, Rihanna reuseste sa ingaime "Diamonds", iar mai apoi se chinuie sa explice: "E un cantec foarte puternic, chiar si numai sa il asculti, chiar daca esti in club. Discutia asta e prea profunda, sunt prea beata pentru chestia asta", spune Rihanna razand, anunta Click.

Iti era dor de Nikita? Iat-o cum traieste in Malaga! Toata lumea o cunostea pe Nikita in Romania, pe numele ei adevarat Mihaela Ispas, nu doar pentru limbajul ei extrem de colorat, pentru scandalurile in care a fost implicata cu Andreea Tonciu, Adriana Bahmuteanu, Naomi sau Dan Capatos, dar si pentru pictoriale ei "sexy". Numai ca de ceva timp, Nikita a disparut din peisajul monden autohton, pentru ca, in prezent, "bodyguardul vedetelor", cum a fost supranumita, traieste in Spania, in Malaga, unde s-a stabilit in urma cu trei ani. "Sunt fericita. Am o fetita, un baietel, sunt viata mea. Imi place ca nu sunt deranjata, sunt linistita. Am mai multi bani ca in Romania. Traiesc foarte bine, dar imi e dor de tara", a declarat Nikita la Acasa Tv, informeaza Libertatea.

Incredibil! Vezi cum arata Sanziana abia trezita din somn, total nemachiata si cu sanii dezgoliti. Extensii, sprancene conturate, machiaj strident, gene false, ruj tipator, toate acestea o transforma pe Sanziana intr-o diva, atunci cand iese in lume. Reporterii CANCAN.ro au intrat in posesia unei imagini incendiare cu blonda 100% naturala. Criticata, de multe ori, pentru aspectul ei de pitipoanca, bazat pe artificial, in care fac legea extensiile, genele false, unghiile aplicate si machiajul in nuante tipatoare, Sanziana Buruiana si-a mai cumintit look-ul in ultima vreme. Diferenta nu este insa una capitala, numai ca blonda a mai renuntat putin la rujurile cicalm si ochii puternic conturati cu albastru, scrie Cancan.

Cum trece Anda Adam peste despartirea de Victor Slav? Uite ce face. Vestea ca inca un cuplu de de poveste din ProTV si-a spus "Adio" dupa 6 ani de relatie a socat pe toata lumea, mai ales ca gurile rele spun ca la mijloc ar fi discutiile contradictorii despre bani. Vecinii lor de bloc au dezvaluit, pentru Click!, ca Anda se cam saturase sa-l intretina pe Victor! S-au iubit cu patima timp de 6 ani, dar povestea a ajuns la final! In weekendul care tocmai s-a incheiat, Victor Slav si-a luat toate lucrurile din apartamentul situat in Calea Plevnei, in care a locuit cu Anda Adam. Indiferent cine ar fi luat hotararea, e clar ca o astfel de despartire ii afecteaza pe amandoi. In vreme ce Victor incearca sa treaca peste asa cum poate, Anda Adam se afunda in munca, pentru a uita de suparari, anunta Click.

Madalina Pamfile are, de ieri, un bust mai generos. Desi e una dintre cele mai sexy vedete TV, Madalina Pamfile nu era deloc satisfacuta de dimensiunea bustului ei, lucru pe care l-a si declarat in repetate randuri sustinand chiar ca e complexata de sanii mici pe care ii are. De ieri insa, bruneta a depasit complexul sanilor mici pentru ca, se pare, a apelat la serviciile unui chirurg estetician si a suportat o operatie de implanturi de silicon. Vedeta nu e la prima interventie estetica, ea apeland la serviciile medicilor si pentru a-si mari buzele cu ajutorul acidului hialuronic, informeaza Libertatea.