Stana Izbasa a dat lovitura! Castiga o suta de euro pe minut si e fericita! "E o suma frumusica!". Putini artisti populari se pot lauda cu castiguri mari pe termen scurt. Stana Izbasa nu se numara printre ei, pentru ca banateanca a dat lovitura si a prins un contract beton! Stana Izbasa facut 10.000 de euro de o formatiune politica pentru care a acceptat sa sustina un concert de campanie electorala, astfel ca, la socoteala finala, indragita cantareata a realizat ca a incasat 100 de euro pentru fiecare minut al concertului. Izbasa a primit si un bonus consistent pentru ca a fost de acord sa nu apara la concertele concurentei. "Au fost primii care m-au contactat si am batut palma. Mi-au oferit o suma frumusica. Cat de greu e sa mentionezi pe scena numele unui partid? Nu duc lipsa de concerte, dar asa o suma nu am castigat de multa vreme, mai ales intr-un timp atat de scurt", spune Stana Izbasa. La alegerile locale, Stana Izbasa a preferat sa stea deoparte de concertele electorale, insa regreta decizia luata in urma cu trei luni, mai ales ca in timpul acestei campanii, artistii de muzica populara au castigat chiar si 5.000 de euro per concert, noteaza Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Sefa curvelor de lux le rade in nas procurorilor. Andreea Marta se relaxeaza in afara Bucurestiului, desi procurorii i-au interzis sa paraseasca localitatea de domicliu. Sotia fostului sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, cunoscuta drept sefa prostituatelor de lux, risca iar puscaria. E cercetata pentru prostitutie si proxenetism, in timp ce sotul ei Codrut Marta e cautat in toata lumea pentru mai multe dosare de frauda. Cu toate acestea, Andreea Marta nu pare deloc afectata de viitorul sumbru care o asteapta. Fotoreporterii Click! au surprins-o vineri seara la cumparaturi. Femeia de 28 de ani s-a aprovizionat cu baxuri de apa, sucuri si multe alimente, ca pentru o deplasare mai indelungata. A luat, de asemenea, si mancare pentru caini. Dupa ce si-a cumparat un Kurtos Kolac din parcarea supermarketului, Andreea s-a urcat in masina si, surpriza, a plecat pe DN1 spre Ploiesti.

Katie Holmes doreste sa infieze un copil! Afla ce a facut-o sa ia aceasta decizie. Fosta sotie a lui Tom Cruise are de gand sa infieze o fetita dintr-un motiv care pentru multi oameni ar parea un simplu moft. Katie a decis sa infieze un copil din cauza faptului ca fiica ei biologica, pe care a facut-o cu Tom, isi doreste o surioara. "Suri a tot intrebat in ultima vreme daca va avea o sora. Ea chiar se roaga in acest sens, in fiecare seara, fapt care o impresioneaza foarte mult pe Katie", a declarat o prietena a actritei. Potrivit tabloidelor internationale, Katie ar dori sa infieze un copil in varsta de doi ani mai degraba decat un nou-nascut, scrie Cancan.

Marioara Murarescu refuza sa mai lupte cu cancerul! In fatidicul an 2008, Marioara Murarescu (65 de ani) primea o veste crunta din partea medicilor, fiind diagnosticata cu cancer la san. Au urmat doua operatii complicate si nenumarate sedinte de chimioterapie, insa, la scurta vreme dupa ce si-a facut cruce ca a scapat cu bine, perfida boala avea sa revina. Din pacate, Marioara sustine ca nu mai are forta si nici motivatia necesare pentru a se lupta cu cancerul, care acum ii macina glanda tiroida. A facut istorie in TVR mai bine de trei decenii, in calitate de realizatoare si de moderatoare a emisiunii "Tezaur folcloric", dar, din cauza bolii, celebra Marioara Murarescu s-a vazut nevoita sa se pensioneze pe caz de boala, inca de acum doi ani. In 2008, cand a fost diagnosticata cu cancer la san, vedeta s-a supus unor operatii, dar si chinuitorului tratament cu citostatice, anunta Libertatea.

Thury Stefan: "Anca Pandrea a fost sotia mea acum 50 de ani". Click! a vorbit in exclusivitate cu singurul barbat cu care actrita a fost maritata pe cand era doar o pustoaica. Povestea de dragoste dintre Anca Pandrea si Iurie Darie, care a durat 26 de ani, este arhicunoscuta. Despre maestrul care a plecat din lumea celor vii in urma cu 10 zile se stie ca a fost casatorit cu Consuela Rosu, iar Ducu este fiul sau, insa despre viata personala a Ancai Pandrea de dinainte de a fi cu Iura se cunosc prea putine amanunte. Click! a aflat ca si ea a fost maritata pe cand avea doar 20 de ani. Daca nu i-a fost dat sa ajunga la altar cu omul pe care l-a divinizat, nu inseamna ca actrita nu stie ce inseamna un mariaj. Anca Pandrea (66 de ani) s-a casatorit cu Thury Stefan (71 de ani) pe cand avea doar 20 de ani. Originar din Timisoara, acesta a fost considerat drept unul dintre cei mai mari balerini ai Romaniei.

Madalina Ghenea i-a suflat premiul lui Robert Pattinson. Romanca Madalina Ghenea (24 de ani) a stralucit cu frumusetea sa pe covorul rosu de la Festivalul International de Film de la Roma si a plecat acasa cu un premiu, pe care se pare ca i l-a suflat celebrului actor Robert Pattinson. Aceasta este prima sa distinctie din cariera de actrita a romancei. Cu toate ca abia a debutat in lumea filmului, Madalina Ghenea a reusit la doar al doilea rol din cariera sa obtina deja un premiu. Tanara, cunoscuta in Italia mai ales pentru pictorialele in lenjerie intima, a primit premiul "Sorriso Diverso Roma 2012" pentru rolul din filmul lui Alessandro Gassman, "Razzabastarda", in care interpreteaza rolul Dorinei, o romanca din Italia care ajunge sa isi vanda trupul pentru a trai, scrie Libertatea.