Ea a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata. Merita titlul? Cea mai sexy femeie in viata e actrita, are 29 de ani, iar anul acesta a fost mai prezenta ca oricand in showbiz-ul international, atat datorita carierei, cat si vietii amoroase. Mila Kunis a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata in 2012, de revista pentru barbati Esquire. Mila Kunis a debutat in televiziune cu un rol in serialul "That '70 Show". Dupa ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animatie "Family Guy", Mila Kunis a aparut in cateva lungmetraje cu succes de casa - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" si "The Book of Eli" -, insa rolul care pare ca i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Black Swan", pentru care a fost recompensata cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tanar actor" la cea de-a 67-a editie a Festivalului de Film de la Venetia, din 2010, scrie Libertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Uluitor! Cum a ajuns Ioana Tufaru sa se prostitueze! Ca sa nu mai doarma pe strazi, se culca cu un pensionar. Ioana Tufaru are o viata demna de un film. Internata la un orfelinat, de tatal ei, tanara a ajuns, in cele din urma, pe strazi. Asa, a cunoscut un pensionar de care a inceput sa aiba grija din toate punctele de vedere, inclusiv sexual Fiica Andei Calugareanu nu a dorit sa admita ca s-a prostituat, in pofida faptului ca a fost pusa in fata faptului implinit, de mai multe ori. Totusi, apropiatii ei cunosc foarte bine aceste detalii ale vietii sale, iar cei mai multi dintre ei nu au judecat-o, avand in vedere ca a avut circumstante atenuante, in opinia lor. Aceeasi parere o are si make-up artistul Adrian Pescariu, cel care o cunoaste pe fiica Andei Calugareanu de 13 ani, anunta Cancan.

Medicul Nicolae Bacalbasa face dezvaluiri socante: "Am vrut sa sar de la etaj". Cine nu-l cunoaste pe medicul Nicolae Dobrovici-Bacalbasa din Galati? Tot timpul cu zambetul pe buze, doctorul Bacalbasa, cum il stie toata tara, ascunde insa un secret. Putine persoane stiu ca teribilul medic din Galati a avut, in lupta lui cu bolile, si esecuri care i-au afectat viata."M-am imbolnavit pentru ca eram tampit. Lucram fara manusi, lucram cu sange si am facut o hepatita luata prin sange. Eram foarte tanar si consideram ca nu mi se poate intampla nimic", a marturisit Nicolae Bacalbasa la Kanal D. Una dintre situatiile in care nervii i-au cedat, ii apare si acum in minte, de parca s-ar fi petrecut chiar ieri. "Am stat nu stiu cate ore incercand sa opresc hemoragia la o femeie tanara, extrem de frumoasa, si cand consideram ca am reusit, ea a murit", informeaza Libertatea.

Laura Cosoi l-a inlocuit pe Smiley in 5 luni! Blonda este indragostita-lulea de un tanar misterios, cu care a petrecut o vacanta de vis la inceputul lunii, in Franta. Cinci luni! Atat a rezistat Laura Cosoi in postura de burlacita! Blonda s-a indragostit lulea de un tanar, caruia nu vrea deocamdata sa-i divulge numele, si nici ocupatia. Daca il recunosti pe noul iubit al Laurei Cosoi, scrie-ne si spune-ne cine e la adresa webclick@adevarulholding.ro! Laura Cosoi (30 de ani) nu a stat sa planga prea mult in perna dupa Smiley (29 de ani), fostul iubit cu care a incheiat in vara o relatie de cinci ani de zile. Actrita din "Pariu cu viata" (Pro TV) s-a reorientat rapid si simte din nou fluturi in stomac! Ieri, Laura a facut publica noua relatie din viata ei, postand pe blogul personal cateva poze cu barbatul care i-a luat locul in patul ei celebrului Smiley, scrie Click.

Cosmina Pasarin recidiveaza! Bruneta si-a facut din nou de cap cu... microfonul! In weekend, Cosmina Pasarin a fost angajata ca MC la un concurs de Miss. Desi nu a oferit un show incendiar, la fel cum a fost cel din urma cu doi ani, desfasurat intr-un club din Constanta, in urma caruia si-a piedut job-ul de la TVR, bruneta s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Va reamintim ca in urma cu doi ani, Cosmina Pasarin a oferit un dans erotic intr-un club de la malul marii, parand ca foloseste microfonul pe post de vibrator. Desi la momentul respectiv, sefii au considerat ca acest incident i-a sifonat imaginea, concediind-o fara pic de regret, Cosmina a explicat ca in seara respectiva totul a fost o gluma si ca dansul nu a fost unul cu tenta sexuala. Vineri seara, Cosmina a fost rezervata pe scena, insa blitul aparatului a surprins-o pe vedeta TV intr-o postura care cu siguranta a starnit fanteziia multora dintre barbatii prezenti in club, anunta Cancan.

Serghei Mizil, proxenet pentru trei gagici. Stilul nonconformist si direct al lui Serghei Mizil i-a adus acestuia nu doar critici, ci si beneficii. Mizil a fost distribuit in productia "Funeralii fericite", regizata de Horatiu Malaele. Controversatul Serghei Mizil va juca, potrivit site-ului emulte.ro, in comedia "Funeralii fericite". Contactat de reporterii ziarului Libertatea, acesta ne-a declarat: "Cu fata mea, ce rol sa-mi fi dat in film? Sunt un proxenet care incearca sa plaseze trei fete de culoare clientilor unui bar plin de imigranti. Fetele sunt tare dragute". Cu trupul plin de tatuaje si slobod la gura, Mizil nu a intampinat nici o dificultate la filmari, rolul potrivindu-i-se ca o manusa. In plus, a primit si ceva banuti pentru acest contract, care il amuza copios, informeaza Libertatea.