Dupa divort, Sylvia a ajuns in pragul depresiei: "Plangeam in masina, la semafor, si mi s-a facut rau de multe ori, la concerte". Viata Sylviei a luat un alt curs in primavara, dupa divortul de Andrei de la Alb Negru. Chinuita de aceste schimbari, de programul incarcat si de faptul ca trebuia sa faca naveta de la Crevedia, Sylvia a clacat, trecand printr-o depresie teribila. Ultimele noua luni au reprezentat un adevarat calvar, pentru Sylvia. Desi s-a afisat mereu zambitoare, incercand sa-si ascunda suferinta, roscata a trecut printr-o prioada crunta despre care a gasit puterea sa vorbeasca abia acum, cand a depasit situatia, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Iubitul Laurei Cosoi invarte femeile pe degete. De doua zile, lumea mondena e in fierbere! Laura Cosoi si-a gasit un nou iubit la doar cinci luni dupa ce s-a despartit de Smiley. Marti, vedeta si-a pus pe blog poze cu noua sa cucerire din vacanta petrecuta la inceputul lunii la Paris, declarandu-se foarte fericita. Ieri, insa, au inceput sa iasa la iveala amanunte despre identitatea tanarului si despre afacerile sale. Continuarea in Click.

Oana Ionita este in al noualea cer alaturi de noul iubit! "Cu el sper sa imi petrec toata viata! Fiica mea ii spune tata".

Iubitul a parasit-o imediat dupa ce a facut un copil si a trecut prin momente grele dupa aceea. Asa ca a decis sa isi duca viata inainte si si-a gasit un barbat care in momentul de fata o face fericita, dupa cum chiar ea spune. In exclusivitate pentru emisiunea Cancan TV, difuzata de luni pana joi, incepand cu ora 22.00 la Acasa TV, Oana Ionita a vorbit despre cel care-i este alaturi acum. Integral in Cancan.

Bahmu, la un pas de lesin cand a dat cu ochii de Prigoana. Intalnire de gradul zero, ieri dimineata, la Judecatoria sectorului 3. Adriana Bahmuteanu a dat nas in nas cu sotul ei, Silviu Prigoana, la infatisarea pe care au avut-o in procesul de divort. A fost pentru prima data cand sotii Prigoana s-au revazut dupa trei luni si jumatate in care au rupt orice legatura, vedeta Antenei 2 parasind domiciliul conjugal, scrie Click.

Bianca Dragusanu, asa cum n-ai mai vazut-o niciodata: a calcat camasi si a dat cu matura in platou la "Happy Hour"! Iti place?Invitata la emisiunea "Happy Hour", roscata i-a spus lui Catalin Maruta ca are cam sifonata camasa. Prezentatorul a intrebat-o atunci pe vedeta daca ea stie sa calce, iar Bianca a spus natural: "normal ca stiu, sunt femeie si om in primul rand. Cu siguranta stiu sa calc mai bine decat cel care ti-a calcat tie camasa". Maruta nu a stat pe ganduri si a cerut sa-i fie adus in platou o masa de calcat, un fier, dar si o camasa botita. Dragusanu a acceptat pe loc provocarea si s-a pus frumos pe treaba, informeaza Cancan.

Adevarul despre iubitul Laurei Cosoi! Afla cine e si cu ce se ocupa Cosmin. Laura Cosoi are un iubit nou, brunet si simpatic, pe nume Cosmin. Cei doi au fost in vacanta la Paris, unde par sa se fi distrat de minune. Dar cine e, de fapt, Cosmin? Cu ce se ocupa el si care e povestea lui si a Laurei Cosoi? Laura Cosoi a decis sa faca publica relatia, postand, ieri, imagini cu ea si cu iubitul in ipostaze tandre, insotite de explicatiile: ''Happy (fericita, n.r.). Am inceput un nou capitol in viata mea, o poveste frumoasa alaturi de un om minunat!'', anunta Libertatea.