Imagini-soc! Impresarul manelistei Denisa a fost mutilat de "gorila" lui Salam! Instrumentustul i-a rupt trei dinti si mandibula. Incidentul a avut loc pe aeroportul Henri Coanda, ieri, in jurul orei 4 dimineata. Denisa si impresarul ei, Liviu Dovleac se pregateau sa se imbarce intr-o cursa de Italia. La fel si Salam, impreuna cu trupa lui. Ghinionul a facut ca acestia sa se intersecteze. Potrivit declaratiilor lui Liviu, Denisa a mers la toaleta si s-a intalanit cu Florin Salam. Prevazand ca lucrurile ar putea degenera pe fondul unor intamplari mai vechi, Dovleac s-a dus tinta catre ei. In momentul in care l-a salutat pe Salam, artistul i-ar fi spus lui Sile, instrumentistul sau: "Ia vezi ma, ce-i cu asta!", moment in care barbatul i-a aplicat o lovitura puternica, in plina fata.In urma "corectiei", Dovleac s-a ales cu o fractura progresiva de mandibula, ramanand fara trei dinti, scrie Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Amy Winehouse a avut un amant secret: "Am iubit-o si inca o iubesc. Dar devenise rea cu mine". Muzicianul Pete Doherty a dezvaluit intr-un interviu ca a avut o relatie cu Amy Winehouse, moarta la doar 27 de ani, in iulie 2011. Rockerul, care a avut o relatie si cu fotomodelul Kate Moss, a spus ca s-a departat de Amy in momentul in care starea ei de sanatate s-a deteriorat. "E dificil pentru mine sa recunosc acest lucru, dar asa este, e adevarat. Amy si cu mine am fost amanti. Am iubit-o atunci si o iubesc inca si acum. Dar, spre sfarsitul relatiei noastre, asa cum doar iubitii pot sa o faca, ea devenise destul de rea si de nemiloasa fata de mine", a marturisit Pete Doherty. "Era micuta din punct de vedere fizic si era tot mai fragila. Nu am vazut-o nici macar o data sa manance hrana solida, bea doar milkshake-uri", a povestit Doherty, solistul trupei The Libertines, noteaza Click.

Magda Catone a pastrat verigheta lui Serban Ionescu! A refuzat sa-l ingroape cu ea, desi soacra i-a sugerat sa o faca!Sambata, marele actor Serban Ionescu a fost condus pe ultimul drum. Acesta a fost ingropat fara una dintre bjuteriile personale, dupa ce Magda Catone, vaduva lui, a decis asta Este vorba despre verigheta, simbol al mariajului lor de 30 de ani dintre actor si Magda Catone. Inainte ca trupul lui Serban Ionescu sa fie condus la groapa, actrita a avut o discutie interesanta cu soacra ei, auzita de cei prezenti in capela la momentul respectiv. Potrivit martorilor, batrana de 80 de ani si-a intrebat nora de ce nu-I pune lui Serban verigheta pe deget inainte de inmormantare. Raspunsul a venit intr-un mod absolut neasteptat. Desi ar fi putut sa profite de moment ca sa-si ingroape sotul cu verigheta pe deget, Magda a decis sa-i respecte obiceiurile si dupa moarte. Aceasta i-a spus soacrei ca nu are de gand sa-I puna acum inelul pe care a refuzat sa-l poarte in toti cei 30 de ani de casnicie, anunta Cancan.

Rihanna catre Rita Ora: "Te bat daca ma mai imiti vreodata". Mai tanara Rita, 22 de ani, o imita pe Rihanna, 25 de ani, atat in modul cum se imbraca si se machiaza, cat si la atitudine, dar mai ales la cantat. "Ai ajuns celebra, acum fa-ti propriul stil. Nu ma mai imita, ca intr-o zi o sa te bat", i-ar fi transmis Rihanna Ritei Ora, care a fost supranumita recent "geamana Rihannei", informeaza Libertatea.

In ce hal a ajuns Al Pacino! La 72 de ani, Al Pacino arata cam nasol! Celebrul actor afiseaza, parca in mod intentionat, un aspect neingrijit si neglijent in public, ceea ce e un lucru nedemn de rangul lui! El a fost surprins pe o strada din New York, cu niste haine mai mult ponosite decat potrivite unui ditamai actorul, iar look-ul lui semana mai degraba cu cel al unui om al strazii. Chiar si trecatorii au fost socati sa-l vada pe Al Pacino aratand astfel, dar acestuia nu i-a pasat catusi de putin, scrie Click.

Borcea vrea sa-si vanda casa din Miami cu 3.000.000 $. Superbul penthouse de pe malul oceanului are pretul de vanzare 3.000.000 de dolari, adica de doua ori mai mult fata de suma pe care fostul boss dinamovist, condamnat la inchisoare in "dosarul transferurilor", a platit-o acum un an si jumatate. Conform nefiltrat.ro, penthouse-ul cu o suprafata de 300 de mp are trei dormitoare si e mobilat integral in alb. Are piscina proprie, un living generos, o priveliste superba la ocean, iar accesul in apartament se face direct din lift. Cristi Borcea a fost condamnat la inceputul lunii la inchisoare cu executare in cotroversatul "dosar al transferurilor" si i s-a pus sechestru pe avere. Totusi, nu exista pericolul ca apartamentul sa i se puna sub sechestru, intrucat, conform site-ului browardlegaldirectory. com, Alina, sotia lui Borcea, e unica proprietara a penthouse- ului, noteaza Libertatea.