Adela Popescu si Radu Valcan au o relatie moderna! Isi trag "tepe" unul altuia, dar nimeni nu se supara! Adela Popescu a venit la concertul lui Lori, eveniment care a avut loc weekendul trecut la Sala Palatului, singura, singurica. La prima vedere, unii ar fi tentati sa spuna ca exista probleme in acest cuplu. Realitatea este insa alta. Cu doua bilete de intrare in mana, grabita nevoie mare si alergand sa ajunga cat mai rapid in sala, la concertul lui Lori. Asa a fost surprinsa, duminica trecuta, Adela Popescu in fata Salii Palatului. Concertul lui Lori incepuse deja de cateva minute bune, usile de la intrare erau inchise, accesul in sala se facuse deja, dar cu toate acestea actrita a preferat sa intarzie decat sa piarda show-ul artistei sale preferate, scrie Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Grea pierdere pentru Obama! Tatal lui adoptiv a murit. Presedintele Barack Obama a suferit o grea pierdere, dupa ce Hartford Sony Vulturul Negru, barbatul care il adoptase pe presedinte, a murit din cauza unei pneumonii. Hartford Sony Vulturul Negru era unul dintre batranii conducatori ai unei rezervatii din Montana, iar in 2008, cu ocazia unei vizite a lui Obama, l-a adoptat pe acesta, in cadrul unei ceremonii traditionale, dandu-i numele de "Barack Vulturul Negru". Fiul natural al batranei capetenii de trib, Cedric, a dezvaluit faptul ca tatal sau intotdeauna s-a mandrit cu faptul ca presedintele american a devenit fiul sau, anunta Libertatea.

Sharon Stone a facut iar comotie. Frumoasa din "Basic instinct" a vazut iar moartea cu ochii saptamana trecuta! O durere puternica de cap s-a dovedit a fi cel mai urat cosmar: doctorii au avertizat-o ca are hemoragie cerebrala. O zi aparent normala pentru toata lumea aflata pe platoul de filmare din centrul New Yorkului. Actrita Sofia Vergara, de 40 de ani, cunoscuta publicului roman pentru rolul din filmul "O familie moderna" (2009) o asteapta pe Sharon. Urmeaza sa turneze o scena de sex in doua pentru filmul "Fading gigolo". Insa actrita de 54 de ani, in ciuda faptului ca mascheaza cat poate durerea, spune ca "are o migrena puternica". Cineva suna la salvare. Actritei i se inmoaie picioarele si e dusa pe brate de iubitul ei Martin Mica, de 27 de ani, la rulota. Sunt impreuna inca din luna februarie a acestui an, dupa ce s-au cunoscut la o petrecere Vogue din Sao Paolo, scrie Click.

Liderul grupului Muse, in carje! Matthew Bellamy a scris pe Twitter ca s-a ranit si ca va trebui sa mearga un timp in carje. Starea cantaretului a dus la anularea celor trei concerte de la Stockholm, Malmo si Oslo. Grupul a anuntat intr-un comunicat ca, in mod normal, celelalte concerte vor fi sustinute la datele anuntate. "Evolutia lui Matt va fi urmarita zilele urmatoare, dar mentinem datele care au ramas din turneu. De indata ce vom avea noutati, le vom posta pe site-ul lui Muse, pe Facebook si Twitter", au scris membrii formatiei. Trupa Muse a compus piesa "Survival", care a fost cantecul oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, conform Libertatea.

Tatal lui Michael Jackson, Joe, a suferit un atac cerebral. Tatal lui Michael Jackson, Joe in varsta de 86 de ani, a avut un atac cerebral, in urma caruia a ajuns la spital. Din pricina problemelor de sanatate, miercuri seara, tatal lui Michael Jackson a fost internat intr-un spital din Las Vegas. Potrivit purtatorului sau de cuvant, Angel Howansky, batranul a spus ca are dureri de cap si a rugat un prieten sa-l transporte la spital. In pofida varstei avansate de 86 de ani, Joe Jackson a reusit sa se refaca repede, iar astazi urmeaza sa fie externat: "Ma simt bine si voi pleca acasa". La aflarea acestei vesti, Katherine Jackson, sotia acestuia, l-a vizitat la spital, scrie Click.

Mariana Moculescu: "M-AM SARUTAT CU O FEMEIE, dar nu am avut relatii sexuale cu ea". Sotia lui Horia Moculescu a luat foc in cadrul emisiunii "Acces Direct", dupa ce au fost dezvaluite public rezultatele testului poligraf la care s-a suspus. Potrivit testului, Mariana a mintit atunci cand a spus ca a fost batuta de sotul ei, dar si atunci cand a infirmat ca ar fi avut relatii sexuale cu femei. "Poligraful minte cu nerusinare. Nu am intretinut relatii sexuale cu femei. Mi s-a intamplat, la o petrecere, sa ma sarut cu o femeie o data, dar nu am facut mai mult decat atat", a strigat Mariana Moculescu, revoltata. Ea a admis, in final, ca relatia lui Horia Moculescu a fost una de iubire, cel putin la inceput si ca aceste lucruri nu pot fi negate. "L-am iubit pe Horia, a fost iubirea vietii mele. Poate de aceea locuim in aceeasi casa, poate ca nu", anunta Libertatea.