Arde! Uite-o cum arde! Bianca Dragusanu, cea mai fierbinte aparitie a iernii! Bianca Dragusanu a realizat un nou set de fotografii incendiare, care o prezinta in ipostaze la limita eroticului. Ingredientele principale: lenjerie sexy, pozitie provocatoare si o mimica plina de senzualitate. Bianca Dragusanu a intrat in campionatul senzualitatii in care isi darama record dupa record. Zilele trecute roscata a dat lovitura de gratie cu un nou set de fotografii care o infatiseaza nemachiata si ravasitor de sexy, relateaza Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Laura Cosoi, platita cu 5.000 pentru un calendar de bijuterii. Despartirea de Smiley i-a adus multe avantaje Laurei Cosoi (30 de ani). La doar trei luni dupa ce a anuntat ca nu mai formeaza un cuplu cu muzicianul, actrita de la PRO TV a fost solicitata de reprezentantii unui brand de bijuterii pretioase sa pozeze pentru calendarul care va fi distribuit fiecarui client ce face o comanda online. Surse apropiate vedetei ne-au marturisit ca reprezentantii ''Bijuteria Teilor'', din Pitesti, i-au facut oferta de 5.000 de euro acesteia, iar ea a batut palma pe loc. Continuarea in Click.

Botezatu a facut-o lata la petrecerea de ziua lui: ''Nu am baut in viata mea mai mult! Am fost la un pas de coma!'' Petrecerile lui Botezatu nu mai au nevoie de nicio prezentare. Bautura curge fara limita, femeile frumoase danseaza lasciv, cheful se muta pe mese si nimeni nu paraseste ''zona de razboi'' pana dupa ivirea zorilor. La fel s-a intamplat si in noaptea de sambata spre dumnica, atunci cand designerul si-a sarbatorit ziua de nastere in avans. Sampania scumpa imbuteliata in stiocle de 15 litri nu a lipsit din ''arsenal'', iar luptele cu paharelele au fost grele, scrie Cancan.

Nicoleta Luciu ia viata de la capat in America. Dupa Monica Gabor, Lili Sandu si Anamaria Ferentz, plecate peste Ocean sa-si incerce norocul, si Nicoleta Luciu vrea sa emigreze in Statele Unite, impreuna cu sotul ei, Z s o l t Csergo, dar si cu cei patru copii ai lor. Potrivit unor persoane apropiate vedetei, stabilite in America, cea mai sexy mamica din Romania e tot mai decisa sa faca acest pas, mai ales ca lui Zsolt nu ii mai merg afacerile imobiliare. Integral Libertatea.

20 de contracte cu politicienii i-au umplut buzunarele! Andreea Banica a scos 66.000 E in campania electorala. Desi canta si pe 2.000 de euro in cluburi, Andreea Banica le-a cerut politicienilor in aceasta campanie electorala 3.300. Asta nu i-a facut sa dea inapoi pe candidati, ci dimpotriva, sa o doreasca si mai mult, convinsi ca avand-o alaturi vor reusi sa impresioneze electoratul. Luna aceasta, Andreea Banica a semnat 20 de contracte care, printr-un simplu calcul matematic, i-au sporit conturile cu 66.000 de euro, contravaloarea unui apartament cochet in Bucuresti, informeaza Cancan.

Aici s-a rasfatat Sharon Stone cat a stat in Romania. Actrita Sharon Stone (54 de ani), care a filmat la Bucuresti productia ''What about love'', a locuit aproape toata luna august intr-o vila somptuoasa din Pipera. Celebra artista americana, impreuna cu cei trei copii ai sai, cu cele doua bone, dar si cu iubitul ei, tinerelul model argentinian Martin Mica (27 de ani), s-au rasfatat intr-o locatie de lux, ferita de ochii curiosilor, dotata cu o gradina de peste 600 de metri patrati, dar si cu o piscina generoasa, relateaza Click.