Antonia si Vincenzo nu au mai facut sex de un an. S-au despartit, dar nu divorteaza de dragul fetitei lor, insa, surse din preajma lor sustin ca Antonia si Vincenzo nu mai dau nicio sansa realatiei lor. Problemele din cuplul artistei nu dateaza de azi, de ieri, ci de mai bine de un an. Apropiati ai Antoniei ne-au dezvaluit faptul ca problemele dintre ei ar data de mai bine de un an si a tot de atunci, cei doi s-ar fi transformat din iubiti, in colegi de apartament. Acestia sustin ca cei doi nu au mai facut sex de un an si, cu toate acestea, exclude ipoteza conforma careia ar fi existat vreun episod adulterin in cazul oricaruia dintre ei, scrie Cancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Marin, cea mai mare gafa pe care a facut-o vreodata. Andreea Marin este un model, una dintre vedetele cu staif, care are grija de imaginea ei. In special in public. De aceasta data, insa, vedeta a facut o gafa de zile mari, care insa a fost observata doar de cei care au fost in apropierea ei. Ce poate fi mai penibil decat sa te imbraci elegant, sa fii machiata si coafata si sa apari in fata a sute de oameni si chiar sa dai interviuri la TV, si sa ai... resturi de mancare intre dinti! Asta i s-a intamplat si Andreei Marin la lansarea filmului "Ho ho ho2", unde a fost in centrul atentiei. A purtat o tinuta spectaculoasa, pentru care unii au admirat-o, iar altii au criticat-o. Dar totul paleste in fata detaliului pe care l-au observat numai cei care au vorbit fata in fata cu ea, scrie Libertatea.

Rihanna, goala, iti arata TOT! Cantareata isi atrage din ce in ce mai multi fani avand in vedere ca a inceput sa publice poze din ce in ce mai deochiate pe paginile retelelor de socializare. De data asta insa a cam exagerat, publicand pe Twitter o serie de fotografii incredibil de fierbinti in care apare imbracata doar in sutien. Imaginile au fost atat de apreciate de fani, incat pana si ziarul The Sun a scris despre ele. Mai mult decat atat, se pare ca Riri a fost fotografiata de cea mai buna prietena a sa, Melissa Forde dupa ce cu o zi inainte iubitul sau, Chris Brown, fusese fotografiat petrecand in Paris, alaturi de cateva fete, scrie Click.

Faza de gaga: Latovlevici a intrat cu masina lui Mihai Costea in autocarul Stelei. Steaua umbla prin tara cu autorcarul lovit. E vina lui Latovlevici, care l-a zgariat in timp ce dadea o tura cu masina lui Mihai Costea prin parcarea de la Ghencea.Lui Latovlevici nu-i place viteza doar pe teren, ci si in afara lui! ProSport a aflat ca in urma cu trei saptamani, Latovlevici a testat masina lui Mihai Costea in parcarea din Ghencea, ca sa-si ia si el una asemanatoare. Plimbarea s-a terminat prost, Latovlevici s-a oprit cu masina in autocarul Stelei. Clubul nu l-a pus la plata, pentru ca autocarul e asigurat, scrie sport.ro

Sabin Ilie a bruscat-o pe mama copilului lui in plina strada! Scene incredibile s-au desfasurat zilele trecute pe o strada din Bucuresti, protagonisti fiind fostul fotbalist Sabin Ilie si Magdalena, femeia cu care are un copil. Daca orice barbat ar face orice ca sa-si linisteasca iubita atunci cand aceasta plange in hohote, asa cum se intampla cu Magdalena, fratele lui Adrian Ilie a ramas nepasator la lacrimile femeii. Extrem de nervos, fostul stelist a intrebat-o ceva pe Magdalena pe un ton ridicat, insa aceasta a incercat sa il evite si sa se indeparteze de el. A prins-o de mana pe Magdalena, iar femeia s-a smucit, incercand sa scape din stransoare. Dupa care Mgdalena s-a refugiat in masina, scrie Cancan.

Cine mai e ca el? Mutu posteaza manele pe Facebook: "Le ascult cu placere". Fotbalistilor le plac manelele si nici Adrian Mutu nu face exceptie. Mai nou, jucatorul nu mai petrece pana dimineata in cluburile pitestene cu lautari si ii asculta pe YouTube. Astazi, "Briliantul" a postat o manea semnata de Florin Salam care se intituleaza "Imi place sa ma prefac". Versurile sunt parca scrise pentru atacantul lui Ajaccio: "Dusumanii credeau ca m-am dus/ Dar eu mai bine m-am pus/ M-am pus bine, cel mai bine/ Sa nu mai vorbiti de mine/ Ca am facut bine la lume/ Si am o viata ca in filme". Intrebat de un prieten daca asculta manele, Mutu a punctat: "Manele fac parte din cultura noastra. Cine spune ca nu asculta e un mincinos. Am auzit multe persoane cunoscute de la noi care neaga faptul asta, dar eu i-am vazut dansand pe mese dupa manele. Da! Eu le ascult cu multa placere", scrie Libertatea.ro